Uudenvuodenlupaukset ja -toiveet

Aloin kirjoittamaan Facebookkiin statusta vuoden 2015 plussista ja miinuksista ja tajusin sitä miettiessäni, että tämä vuosihan on oikeastaan ollut pelkkää plussaa ja lämpöistä myötätuulta. Jotain pieniä murheita ja pettymyksiä on toki matkan varrelle mahtunut, mutta ovat olleet sen verran mitättömiä, että ovat jo ehtineet unohtua. 
 
Mitään kummoisia lupauksia en halua vuoden vaihteen kunniaksi tehdä, mutta toiveita esitän. Toivon, että vuosi 2016 jatkaisi edeltäjänsä linjoilla ja tarjoaisi minulle edelleen oppeja ja oivalluksia omassa päässäni. Toivon pystyväni jatkamaan tällä lisääntyneen positiivisuuden ja pelottomuuden linjalla ja tekemään elämästäni itseni näköistä ja nautinnollista. Toivon, että myös vuonna 2016 kuten kaikkina tulevinakin minä olisin itse itseni paras ja rakkain ystävä. 
 
Ihan täysin lupauksitta en kuitenkaan tästä vuoden vaihteesta selvinnyt, sillä #Evekissä tuli vannottua muutama juttu. Näistä lupauksista uskallan kuitenkin vannoa, että ne pitävät!
 
Videon myötä huikeaa uutta vuotta kaikille!
 
 

 


Tags:
2 Comments
  • Heidi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi eikä en kestä tota bikinivartalo-määritelmää! Aivan ihanaa tulevaa vuotta!

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mäkin olen joka kesä rantakunnossa, kun sinne pääsen. Hyvää uuttavuotta!

Post A Comment