Alevinkit jatkuu -mustat nahkalaukut

Kylläpäs tänne nyt tuppaa tällaista shoppailuvinkkipainotteista sisältöä, mutta ehkäpä se näin ale-aikana on ihan ok.

Mutta kuten edellisen postauksen villasukkiksetkin, niin myös tämän postauksen aihe, musta nahkalaukku, on mielestäni sellainen garderobin must have -perustuote. Jos siis jolta kulta vielä moneen menoon passaava musta nahkaveska puuttuu, niin Campadrella olis ihan hyviä tarjokkaita todella ilahduttavalla hinnalla.

Campadre on siis sivusto, jolla on aina muutaman päivän mittaisia myyntikamppiksia hyvillä alennusprosenteilla eri tuotemerkeiltä. Tarjolla niin pukeutumisen, kauneudenhoidon kuin kodintuotteitakin. Itse olen hankkinut Campadresta mm. Bronxin bikerit, pari edullista nahkalaukkua ja urheiluvaatteita. Murulle puolestaan tilattiin syksyllä Caterpillarin talvikengät alle puoleen hintaan. 

Perjantaihin saakka siellä on tarjolla suuri valikoima mustia italialaisia nahkalaukkuja isoilla alennuksilla. Esimerkiksi kaikki nuo kollaasin laukut ovat hintahaarukassa 45-109 € Pikkulaukkuja irtoaa 50-70 eurolla ja koko elämän nielevän nahkakirnunkin saa satasella. Jos siis on tällainen perusasia kuin black leather bag hankinnassa, niin nää kannattaa vilkaista. 

Muita tällä hetkellä meneillään olevia kamanjoita on mm. Marc by Marc Jacobsin kellot, Sorelin talvikengät, Louis Vuittonin vintage laukut ja Sebagon vaatteet.

Nähdäkseen ale-kampanjat, täytyy sivulle rekisteröityä. Halutessasi voit tehdä sen tämän minun "suosittele ystävälle -linkkini" kautta. Suosittelija saa 10 € ostosrahaa, kun hänen kauttaan liittynyt tekee ensimmäisen tilauksensa. 

 


8 Comments
 • saya
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Luitko mun ajatuksia?? Olen just etsimässä mustaa pikkulaukkua koska jotenkin oon huomannu että mun keltanen käsilaukku ei sovi ihan joka asuun. Pitänee kattoo huomenna tarkemmin 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kyllä, mulla illalla tuli jokin sellanen telepaattinen viesti, et siellä on nyt joku pulassa ja pelastusrenkaaksi kelpaa vinkki mustista laukuista! 😀

 • Monsku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitokset vinkistä, nyt on 250 €:n arvoinen laukku tilattu paaaaaaljon halvemmalla. ^_^

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jes, kiva että oli jollekin vinkistä iloa! 🙂

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mullekkin on laukku tulossa, tosin sävyssä dark dune ja käytettynä niin säästin pitkän centin uuden hinnasta:) Enempää en raski shoppailla kun Zalandolta ehdin jo kahdet Topshopin farkut, kaksi New Look:in paitaa, yhden Benettonin paidan ja kaksi pakettia Niken sukkia tilata. Nyt törsäys hana kiinni:D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä olen onnistunut olemaan aika kiltisti näissä aleissa. Pari perustrikoopaitaa töihin oon ostanut ja yhdet ballerinat tilannut kesäksi rikkimenneiden tilalle. Huvikseni sitten vaan kuolailen kaikkee ja vinkkailen tänne lukijoiden kiusaksi. 😀

 • tuulis9378
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Monet noista mustista laukuista on suoria kopioita kallimpien merkkien laukuista (esim. Chanel, Bottega Veneta). Täähän ei varmaan kaikkia haittaa ja muodin alueella ns. inspiroituminen toisten työstä on luonnollista, mutta jos 95% yksityiskohdista on samat kuin ”alkuperäisessä” mallissa, itse jätän sen suosiolla ostamatta. Hyvä hinta kuitenkin nahkalaukuilla :).

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä kirjoittelinkin joskus tästä asiasta ja mietiskelin missä määrin itseäni asia vaivaa. Mut mä olen esimerkiksi ihminen joka ei tunnista juurikaan merkkilaukkuja joten en mä noiden kohdalla osaa joka veskasta miettiä, että ”tää näyttää Bottega Venetalta jne”, enkä ala googlettelemaan kuvahaulla, että minkä näköisen nahkaveskan voisin ostaa ilman, että se olisi jonkun merkkiveskan näköinen.

   Ajattelen niin, että on niitä ihmisiä joille on tärkeää se merkki , ovat valmiita laittamaan laukkuihin paljon rahaa ja heillä on nämä tunnistushommat hallussa ja he on sitä merkkien kohderyhmää. Sitten on meitä joille laukku on vain laukku eikä siitä olla valmiita maksamaan jopa tuhansia eikä silloin niihin merkkeihin ja alkuperäisiin kasseihin tule koskaan tutustuttua. En ostais vaikka sitä Bottega Venetaa kuitenkaan, merkittömän samannäköisen saatan kuitenkin ostaa tietämättäni, että se näyttää em. merkin laukulta. 

   Se on sitten eri asia jos yritetään selkeästi hämätä, että laukku olisi jotain merkkiä, niin pysyn kaukana. 

Post A Comment