Munapussi ja kippurakengät

Ihan ajantasaista päivänasua taas vaihteeksi. Päivä kului housuissa joita en ollut kuvitellut koskaan käyttäväni julkisesti. Mutta mikäs näissä lököttävissä villapöksyissä oli ollessa, kun puki kaveriksi vähän skarppia raitaa ja huomiotaherättävät huopikkaat.

Pakkasta oli aamulla -18 astetta eikä mulla ollut mitään käryä millaisille keikoille työvuoro SK:ssa veisi. Oisko siistejä sisähommia, vai pitäisikö taas huhuilla vaikkapa pilkkijöitä meren rannassa. Piti siis pukeutua käytännöllisesti. 

Alimmaiseksi kiskaisin jo alkuviikosta hehkuttamani merinovillasukkikset ja Lindexistä pakkasten tullen ostamani merinovillaisen alustopin. Sitten pitkähihainen trikoopaita ja neuletakki ja alaosaan välihousuiksi äidin mulle joskus ostamat Sisleyn roikkuvahaaraiset neulehousut (villa-alpakka-akryyli). Niin, ajatus oli siis alunperin, että ne on ihan vaan välikalsarit, kun aamulla töihin lähtiessä päälle tuli vielä tuulihousut. Mutta töihin päästyäni tajusin, että en mä nyt todellakaan jaksa koko päivää kahista niissä ylisuurissa ulkoiluhousuissani, joten päädyin riisumaan ne ja heilumaan näissä pappakalsareissa.

Siis ihan oikeiksi housuiksihan nuo on alunperin tarkoitettukin, mutta kun itselläni ovat olleet aina vaan sellasessa välihousukäytössä, tuntui kuin olisin tehnyt jotakin väärää hiippaillessani työpaikalla villahousujen haarat roikkuen. Mutta omassa päässähän se kalsarifiilis suurimmaksi osaksi oli, sillä samantyyppisiä munapussihousujahan löytyy kaapistani kesäversioinakin. Onhan tää asu nyt kaikessa päästä varpaisiin villaisuudessaan vähän huvittava, mutta oikein hyvin ajoi asiansa ja sopi tähän päivään. Tarkenin hienosti ulkona ja sisällä en joutunut kuuntelemaan kahisevia puntteja. 

Ja sitä paitsi, onhan nuo lapikkaan malliset huopikkaat ja pussihousut nyt ihan täydelliset kaverukset!

neulehousut-Sisley/raitapaita-Marimekko (saatu)/neuletakki-Ellos/huopikkaat-Arctips (saatu)

Punaiset huopikkaani saivat työkavereilta ja myös yhdeltä kuvattavalta ihastelua osakseen, eivätkä suotta. Pari talvea sitten blogikamppiksen myötä saadut Arctipsin huopalapikkaat ovat sekä nätit että todella lämpimät. Ei minulla tänäänkään mitään villasukkia jalassani ollut ja varpaat pysyi hyvin lämpiminä. 

Merinovillaiset huopajalkineet valmistetaan käsityönä Töysän Kenkätehtaalla ja tätä Classic-mallia on saatavilla seitsemässä eri värissä. Jos ihastuit, niin aiemman postaukseni Arctipseistä voi lukea TÄÄLTÄ ja värivalikoiman ja muut jalkinemallit näet Arctipsin sivuilta.

 


Tags:
,
5 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nuo huopikkaat <3

  • emzie
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Noita Arctipsejä saa Madeby Helsinki kaupasta jos asuu pääkaupunkiseudulla 😀 Olen itse kattellut niitä ja ovat kyllä ihanat 😀

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ja sitten vielä muka ihmetellään miksi miehet alkavat häiriintyä häiritsemään tekstuaalisesti ja seksuaalisesti…

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihanat neulehousut! Näitä ei varmaan Sisleyltä enää löydy mutta löytyisiköhän joltain muulta valmistajalta?

Post A Comment