Ystäväkirjasta

Rakas ystäväni Iina heitti saamansa ystäväkirja-haasteen eteenpäin minulle. Postauksen kuvitukseksi kehotettiin lisäämään kuvia jotka parhaiten kuvastavat minua itseäni. Valitsin siis kuvia jotka kertovat minun olevan ystävän kanssa hassuttelua rakastava kenkäfriikki. Eikös ne ole siinä ne tärkeimmät jutut minusta? 😀

1. Pituutesi ilman korkkareita?

167 cm, eli vallan keskimittainen suomalainen nainen. Nuoruuteni lentopalloharrastuksen vuoksi minä kuitenkin kuvittelin vuosikausia olevani lyhyt, sillä niissä piireissä mä olin pygmi. Vasta joskus aikuisiällä minäkuva on tältä osin korjaantunut enkä koe enää olevani erityisen lyhyt.

2. Lempinimesi ja mistä se on peräisin?

Ei mulla oikein ole.. Vieruska on aina ollut sellainen siskojen ja äidin käyttämä hellittelynimi ja siitä jotenkin ihmeellisesti johdettu Liela.

3. Minkä ruuan valitset lauantai-illalle jos ei tarvitse miettiä kaloreita?

Rakastan pastoja, joten sanoisin, että mikä tahansa överikermainen pastaherkku kävisi. (Tommi on muuten loistava pastakokki, eilen meillä esimerkiksi syötiin mahtavaa chorizo pastaa)

4. TOP4 asiaa joita arvostat eniten ystävyydessä?

Luottamus, yhdessäolon helppous, samanlainen huumorintaju, sama kengänkoko  Mulla on monta ystävää joissa on nuo kolme ekaa ominaisuutta, mutta vain yksi jonka kanssa osuu se viimeinenkin. 😀

5. Telkkarista: Moderni Perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn Anatomia vai Hottikset?

Moderni Perhe. Aikoinaan seurasin myös Greyn Anatomiaa, mutta sille kävi kuin monelle muullekin sarjalle, venytettiin liiaksi ja mielenkiintoni hiipui. 

6. Rakkaimmat harrastuksesi, ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?

Kyllä mä tämän bloggaamisen edelleen katson myös harrastukseksi vaikka se on samalla osaksi työtä, ja siksi vastaan, että bloggaaminen. Haaveissa ei ole mitään uutta, mutta Punttikoulun haluaisin taas tauon jällkeen saada mahtumaan kalenteriini.

7. Haaveita, joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?

Mulla on vähän ongelma tässä kohtaa, että mulla ei oikein ole haaveita. Ehkä mun haave on löytää itselleni haaveita.

8. Hattaraa vai pehmistä?

Pehmistä. Lapsuuden uimahallireissuihin kuului aina viiden markan pehmis automaatista. Suosikkimaku on suklaa.

9. Ripsiväri, kestoripset vai naturel?

Työssä naturel, muulloin ripsiväri. Pidennyksiä olen kokeillut kerran ja se oli ihan hirveää. Kestotaivutukset puolestaan olivat oikein kivat.

10. Mottosi?

Pessimisti ei pety. Suhtaudun moniin asioihin lähtökohtaisesti varauksella ja ajattelen, että "ei ne mua valitse". Tällä tavoin valmistelen itseäni pettymykseen, mutta ilahdun suuresti, kun käykin munkki. 

PS. Huomasithan edellisen postauksen huiviarvonnan!


Tags:
4 Comments
 • Tunnetilan Nina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Molemmat kuvat on mun ottamia!!! Eikö olekin?! Iinan kämppä ja good old days!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   saattaa muuten olla! Ihanassa Iinan asunnossa molemmat joo. Toinen kesäkemuista ja toinen uudelta vuodelta. 🙂

 • ilisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Googletin just kananpersetukan, ihan huippu 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä olen niin ylpeä tästä asiasta! 😀

Post A Comment