Lupaavan meikkitaiteilijan käsittelyssä

Minulle tarjoutui eilen mahdollisuus päästä uuden lupaavan ja ennakkoluulottoman meikkitaiteilijan käsittelyyn ja pitihän siitä tilaisuudesta ottaa kiinni! Kameraa ei sattunut mukaan, joten kuvat siksi kännykkämössöä, mutta nuoren meikkaajan innostus ja herpaantumaton ote ja upeat lookit käyvät silti varmasti selviksi.

Tätä Frida Kahlosta kenties inspiraationsa saanutta hieman etnistä lookia tullaan varmasti näkemään kevään näytöslavoilla, on se sen verran päräyttävä! 

Vaikka unibrow ja hurjimmat alarajaukset välillä pyyhittiinkin pois, niin seuraavallakin kierroksella kulmakarvoihin panostettiin. Nuori meikkitaiteilija on selvästi seurannut aikaansa ja viehtynyt Cara De Levigne -tyyppisiin voimakulmiin. Ilmeisesti huuleni olisivat kaivanneet hieman buustia, sen verran kaukana huulista kulki rajauskynän jälki. Täydet pointsit annan kyllä ripsivärin levittämistaidoista, sillä se kävi todella tarkasti ja hellävaraisesti.

Tämäkään kauneusalan uusi tulokas ei tyytynyt pelkän meikkaajan hommiin, vaan häneltä sujui näppärästi myös hius stylistin hommat. Kokeiltuaan ensin muutaman pörröisemmän lookin, päätyi maestro lopulta taikomaan vahvan meikin vastapainoksi melko hillityn kampauksen.

Tähän salonkiin palaan kyllä toistekin! Hiiripupu innostui hommasta siinä määrin, että halusi vielä googletella tukkatutoriaalivideoita. Katsotaan siis saanko jo tänä iltana uusia kampauksia. 

 


2 Comments
  • Johanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mahtavaa!

  • Sarii
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Wau! Kiitos perjantainauruista, ihana taiteilija 😀

Post A Comment