Pitsiä sun muuta Junarosen keväässä

Postasin viime viikolla jo pari Junarosen showroomilla sovittelemaani mekkoa ja tässä tulisi nyt muutama tämän kevään uutuus lisää. Esillä oli paljon myös ensi syksyn kamaa, mutta laitan niitä asuja sitten omaan postaukseensa. (TÄÄLLÄ tuo jo aiemmin julkaistu postaus, jossa pari kevään mekkoa)

Vedin oikein pitsiöverit pukemalla päälle yhtä aikaa kolme pitsiä sisältävää vaatekappaletta. Tykästyin itse asiassa noihin rentoihin shortseihin pitsireunaisine lahkeineen. Shortsit istuivat vyötärön takaosassa olevan kuminauhan ansiosta tosi mukavasti ja lahkeetkin olivat mkaikin tavoin just eikä melkein. Mä tosi harvoin löydän shortseja, jotka näyttäis kivoilta päälläni, viimeksi tänään pudistelin päätäni peilille sovitellesani eräitä nahkshortseja, mutta nämä kepeät pitsipöksyt voisin kyllä hyväksyä kesägarderoobiini. 

Tässä vielä tuo edellisen kuvan vaalea pitsipusero vähän edustavammin. Toimii paremmin noin, ettei helma roiku tummien housujen päällä. Ihan kivasti ryhdistää herkkää pitsiä nuo sporttiset resorit, mutta silti vähän turhan ongelmallinen pusero mun makuun. Jotenkin vaan tuntuu, että tuollaisen vaalean pitsin alle on vaikea pukea yhtään mitään. 

Junarosen nettikaupassa näyttäis olevan jo jotakuinkin samanmoinen, mutta vaaleilla resoreilla.

Tätä hauskaa kaktuskuosista mekkoa sovitin #Evekiä silmällä pitäen. Meillä olikin jo kuvauksissa lainassa haalari samasta kankaasta, mutta ei koskaan käytetty sitä, joten pistin tämän mekon tyrkylle meidän stylisitille, että voisko toimia studiossa. 

Sitten hieman lisää pitsiä! Junarosen Occasion-mallisto sisältää astetta juhlavampaa kolttua ja tämän kevään mallistossa tunnuttiin pitävän kovasti mustan lisäski tummansinisestä, jota oli tämän mekon lisäksi ainakin tuossa oikeassa laidassa hieman näkyvässä pitsikoristeisessa kotelomekossa.  Vaikka tuo pitsin ja helman rajakohta tuleekin onneksi pikkuisen alemmas kuin ihan perus empirelinjaisissa mekoissa, niin silti tulee vähän raskausfiilikset tällaisella omenapylleröllä. Mutta vaikkei itselleni ihan se imartelevin mekko, niin tykkäsin kovasti tuosta pitsiyläosasta ja pienestä pystykauluksesta.

Raskausvatsasta tulikin mieleeni, että kerroinko jo joulukuisesta lääkärikäynnistäni? Olin ilman paitaa ja tohtori siinä minua tutkiessaan vilkaisi mahaani ja totesi, että "Olet siis raskaana..?". Minä kauhistuneena rääkäisin tietysti, että "En todellakaan, oon ihan muuten vaan läski!!!". "Niin, ei kun minä siitä vaan arvelin, kun sinulla on tuollaiset housut..", jatkoi sitten lääkäri. 😀 😀 Mä olen jo niin tottunut siihen, että käytän raskausfarkkuja, etten edes muista koko asiaa tai osaa ajatella, että se antaa juurikin sen vaikutelman trikookaistaleen näkevälle, että pullahan mulla on uunissa. Mutta ei oo edelleenkään, oo muuten vaan isomahainen. 😀

Mutta siis takas mekkoihin…

Occasion-mallistosta löytyy myös pidempiä iltapukujuhliin sopivia yksilöitä. Tätä mekkoa sovitellessa tajusinkin, että mulla ei ole ikinä ollut iltapukua, sillä en ole sellaisissa juhlissa koskaan ollut. (Sitä vanhojenpäivän linnanneitohenkistä leninkiä tötteröhatuineen en nyt ihan laskisi samaan katgoriaan.) Olis kyllä kiva joskus joutua sellaisenkin tilaisuuden pukeutumista pähkäilemään. Lapsesta asti olen haaveillut Linnanjuhliin pääsystä, koska olishan se nyt siistiä kerran viettää siellä syntymäpäiväänsä, mutta mitähän sitä elämässään vois tehdä sellaista, että sais kutsun.. Mut sit toisaaltahan se ois kyllä ihan kauhee tilanne, kun pitäis ihan tosissaan miettiä mitä pistäis päälle. Miten sitä ikinä sais tehtyä päätöstä! Eli ehkä mä toivon ihan vaan pääseväni jonnekin astetta vähäpätöisempään iltapukujuhlaan, jotain sellaista mitä ei televisioida eikä ruodita lehtien palstoilla.

Tosta Junarosen mekosta vielä sen verran, että näytän mielestäni siinä (ja tietysti noissa korkkareissa) ihan sairaan pitkältä!! Vau. Mut ihan oon vaan 167 cm. (meinasin kirjoittaa perään "lyhyt", sieltä se lentopallonuoruuden mielipide edelleen nostelee päätään)

Nämä siis kaikki tämän kevään uutuuksia ja tulevat myyntiin tässä helmi-maaliskuun aikana.  (EDIT: Pitkä iltapuku onkin vasta ensi syksyä ja kaupoissa elokussa!) Jos kaipaat tarkempia tietoja jonkin vaatteen aikataulusta, niin huikkaa kommenttiboksissa ja voin välittää kyselyä eteenpäin.


19 Comments
  • PipSa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No nyt on pakko kommentoida.
    Ensinnäkin ekasta asusta ne shortsit on niin sulle, eli ota ota ota! Mut yläosa ei innosta täälläkään puolella, ei jotenkin toimi noin. Ja toiseksi tuo mekko, oijoi, se ois niin mua mutta taitaa vaan olla liian pitkä eli pitäs käyttää ompelijalla, mutta tuon helman takia ei taida lyhennys onnistua. 🙁 Mut ne shortsit!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Juu, näitä shortseja mä kyllä väijyn, että pystyn nappaamaan kun tulevat myyntiin!

      • Viliina
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Pakko sanoa, että itsellä on ensimmäistä kertaa elämässä tilanne, että minäkin tahdon shortsit – juuri nuo shortsit! Ihan todella upeat päälläsi. 😀 Milloin ja mistä shortseja voisi siis parhaimmalla menestyksellä bongailla itselleen? ^_^

        • Veera
          Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

          Kysyin asiaa ja vastaus on että shortsit on tulossa myyntiin huhtikuussa!

          • Viliina
            Posted at 00:00h, 30 marraskuun

            Kiitos tiedosta! 😀 Pitää katsoa josko niitä tulisi vaikka Stockalle myyntiin. 🙂

    • Iina / MouMou
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Jos mulla ois noin killerit sääret, ottaisin noi shortsit! <3

      http://moumou.fi

      • Veera
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        No mut sullahan on!

  • Raili
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihania..musta pitkä mekko..siis ihan wau.Ja noi shortsit..pakko hankinta 😊 Hitsi sulle sopii hyvin kaikki 😊

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Ne todellakin on pakko saada! 🙂

  • Minnali
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minulle noi Junarosen vaatteet ei vaan ole kolahtaneet. Suurin osa istuu omaan kroppaan jotenkin tosi kökösti ja saa vartalon mittasuhteet ihan omituisiksi ja lopputuloksena on kaksi kokoa isomman näköinen habitus. Mutta noi shortsit! Jumankekka mitkä sääret sulla on!!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mä olen sovittanut ihan hirveet määrät Junarosen vaatteita ja toki siellä on paljon sellaista mikä ei mullekaan passaa. Kaikilla plussamerkeillä on vähän omat linjansa että minkä muotoisille tyypeille ne kamaa tekee. Musta tuntuu, et moni merkki on pääasiassa päärynän mallisille, mutta Junarosen kamoihin saa mahtuu vähän tissejäkin. 😀

      • SZ
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Mulla on juurikin päinvastainen käsitys noista plussa-mallistoista tai ainakin itsestä tuntuu että pitäisi olla ihan järjettömän kokoiset daisarit, että mikään istuisi. Ja kun ei ole, mutta mahaa ja persettä piisaa, niin kaikki jotka menevät alempaa kiinni, muistuttavat yläpäästä tyhjää puolijoukkuetelttaa. Tämä siis on toki vain minun havaintoni tai ehkä sovitan vääriä vaatteita/mallistoja. Tai ehkä pitäisi hankkia korsetti… 

  • Surku
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiekaisin spontaanisti ”holy shit!” tuon iltapukukuvan kohdalla. 😀 Mitään syväluotaavampaa analyysiä ei nyt asusta irtoa, kunhan vaan totean, että näytät upealta!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      No Holy shit sitten! 😀 😀

  • Kanerva
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuo iltapuku on ihan to-die-for! Sen aikataulusta olen kiinnostunut, jos viitsit udella. 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mä olin ymmärtänyt, että kaikki sovittamani Occasion-malliston mekot oli kevättä, mutta olinkin väärässä: Tuo pitkä iltapuku on vasta ensi syksyn juttuja ja tulossa kauppoihin vasta elokuussa.

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    UPEA tuo iltapuku. myös sininen sävy sopii sulle! noi shortsitkin on kyllä kivat ja sopii sulle 🙂

  • Heli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei, katselin itsekin Junarosen mallistoa. Mitä olet mieltä mitoituksesta, eli vastasiko tilaamasi koko mielestäsi oikeaa vai olivatko ne esim väljiä kokoja? Ihanan haalarin sieltä bongasin ja valkean kimonomallisen jakun. Samoin pvc-mekko ja leggingsit syyhyttäisivät sormia.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Sanoisin, että enemmin on hieman väljää kokoa kuin ainakaan pientä kokoa, koska mä mahdun isoon osaan heidän mallikappaleistaan jotka on aina kokoa M tai 44-(46). Olen kuitenkin useimpien merkkien vaatteissa ennemmin 46-48

Post A Comment