Revityt farkut ja paljettipusero

Mulla on menny useampi päivä ihan vaan levossa ja yskiessä keuhkoja pellolle ja pukeutuminen on ollut sen mukaista. Ärrällä voi hyvin käydä pyjamahousuissa eikä lääkäri- ja apteekkireissullekaan kovin paljoa enempää panosteta.  Onneksi pystyin tällä viikolla lepäämään, sillä maanantaina on oltava jälleen iskussa, kun tiedossa on taas vaihteeksi todella työntäyteinen viikko. Toivottavasti ne ois nyt sit tän talven flunssailut tässä. En enää kolmatta rundia jaksais.

Mut se siitä flunssanillittämisestä. Tänään oli heti käytettävä tilaisuus hyväksi ja napattava asukuvat, kun jaksoin poistua hetkeksi kotoa moikkaamaan kaveria. Vallan kiva blinblingillä maustettu rentoiluasu mun mielestä!

paita-Lindex Generous/neuletakki-Ellos Basics/farkut-Junarose (saatu)/maiharit-Dr. Martens/korvikset-H&M

Jos ei kenkiä oteta lukuun (saatoin kolme paria hankkia), niin pääsin nämä joulun jälkeiset alennusmyynnit läpi melko vähillä ostoksilla. (Siis omassa mittakaavassani. :D) Pari ihan perus t-paitaa ostin ihan tarpeeseen samalla, kun nakkelin huonoimpia duunipaitoja pois ja vähän vähemmän tarpeeseen sitten tuli ihan puhtaasti heräteostoksena hankittua tuo kuvissa näkyvä Lindex Generousin paljettipusero yhdeksän euron kiltillä hinnalla. Toinen hyvän alennuksen innoittamana ei niin tarpeeseen tehty hankinta vilahti jo instan puolella, mutta lähden sitä ihan just kohta kuvaamaan paremmin tuonne samoihin ullakkomaisemiin. Mut siinäpä ne sitten olikin. 

Vertasin tammikuun ostoksia edellisvuoden samaan aikaan ja samanlainen on ollut meininki silloinkin, olen alennusmyynneissä keskittynyt kenkiin. 😀 

Instassa joku ehti jo kiinnittää huomion näihin kivoihin farkkuihin. Jos joku muukin diggaa, niin kyseessä on Junarosen JRFIVE Slim Fit -farkut, tarkalleen ottaen NÄMÄ. Nämä oli mulla jalassa parissa #Evek-jaksossa ja sain ne sen jälkeen omakseni, kun olivat mulle niin kovin passelit. Sen verran täytyy kuitenkin kritisoida muuten ihania pöksyjä, että ei nää kyllä mulle ole lahkeesta lähellekään Skinny Fit niin kuin farkkumallin kuvaus kertoo.

Just näissä farkuissa kyllä tykkään lahkeista juuri noin, mutta muutamissa muissa Junarosen skinnyiksi tarkoitetuissa housuissa on tilanne se, että lahkeet jää mulla jotenkin hölmösti löysäksi. Kai se sit on niin, että minussakin on olemassa edes yksi kapoinen kohta. 😀 Olenkin ajatellut viedä parit farkut ompelijalle hieman kavennettaviksi, kun haluaisin lahkeiden tosiaan olevan pillit. Lahkeiden leveys on äärimmäisen tärkeätä etenkin kaltaiselleni kenkäihmiselle. En halua pilata hienoja kenkiä pöljillä lahkeilla! 


Tags:
No Comments

Post A Comment