Nahkarotsimimmi

"Toi väri… se on jotenkin keski-ikäinen", antoi mies tuomionsa, kun esittelin hänelle uutta nahkarotsiani. KESKI-IKÄINEN!?! "Tai no riippuu varmasti vähän siitäkin mitä siihen yhdistää.."

No, arviot paranivat, kun herra näki takin näissä kuvissa aiemman onnettoman hehkulamppuvalaistuksen sijaan. "No ei se paha olekaan, nyt kun näkee että se on selkeästi punertaa eikä sellainen tunkkainen niin kuin aluksi näytti". Huh! Mä olin jo kauhuissani, mä en olis ihan vielä valmis näyttämään keski-ikäiseltä, kai siihen on edes muutama vuosi vielä matkaa?

Ei varmaan ole koskaan jäänyt epäselväksi, että olen nahkarotsimimmi. Olen pukeutunut aina pääasiassa mustiin yksilöihin, mutta erilaiset punaisen sävyt ovat myös jaksaneet kiehtoa. Koska tiedän käytössä niien mustien takkien vievän kuitenkin käyttöajasta vähintään 80%, on kaikki muun väriset jääneet aina loppujen louksi kauppaan. Tälle viininpunaiselle bikertakille jäi kuitenkin Elloksen alehintojen puolituksessa hintaa enää onnettomat 34,50 €, joten arvelin sen olevan todellakin sopuhinta. (Normi alehinta takille siis tälläkin hetkellä 69 €)

nahkatakki-Ellos/silkkipusero-La Redoute, Ellos/farkut-Junarose (saatu)/nilkkurit-Zara

Uuden nahkarotsin jäykkyyttähän siinä nyt toki alkuun esiintyy, mutta uskon tämän yksilön kehitysmahdollisuuksiin. Kunhan hartiat muotoutuvat käyttäjänsä mukaisiksi, on takki varsin loistava. Tämä sama jäykkä tutumiskausi on käyty kaikkien nahkatakkien kanssa.

Vielä kun saapuis ne nahkarotsikelit. Ehkä pitää vielä hetki odotella.


Tags:
,
6 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heissan ! Onnistunut ostos 🙂 Oletko sä kauankin ottanut vaatekuvia ym. kun olet niin luonnollinen kuvissa ? Minua käytetään välilllä yhden pienen putiikin fb sivuilla plusmallina ja voi helkutti mä oon ihan jäykkä. Tuntuu ett oon kuin irvikissa 🙂 Muista kuvat on kivoja ja itse ei nää kun kaksoisleuan ja valtavat tissit .

  Onko toi takki muuten miten paksu? ja mikä koko sinulla? Terkuin, Raili

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No tää blogi on ollut pystyssä kohta yhdeksän vuotta, niin onhan tuota tullut poseerattua. 🙂 Ja toki avuksi on valokuvaajan ammattikkin, on tullut ohjattua niitä jäykkiä ihmisiä kameran edessä aika paljon. 😀

   Mun rotsi on kokoa 48, yltää kiinni just ja just. Ei mitenkään älyttömän paksu, mutta suht jäykkää sikanappaa se on.

 • Melleriini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi hyvä väri! Miksi pitää olla aina musta? Takki näyttää hieman kirjavalta, hyvässä mielessä 🙂 Pitäisköhän tilata sovitettavaksi? Mun ongelma on leveä rintakehä (daisut kasvatan topatuilla SuperSoft-liiveillä) ja hartiat sekä paksut käsivarret. (Kiitos jumppatunneilla haukkari treeneille). Jos takki istuu hyvin vyötäröltä, se kiristää hartioilta. Isompi koko on passeli käsivarsilta, mutta olkasauma ei osu kohdalleen ja takki näyttää pikkuteltalta. 🙂 🙂

 • Iso Iita
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mitä asuja käytät kotioloissa? Osaat pukeutua tosi nätisti, joten olisi kiva nähdä postaus kotivaatteista.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no ei niissä pyjamahousuissa, trikoissa ja t-paidoissa oo paljoa nähtävää. 😀

   Pukeudun kotona mukavasti ja sen mukaan että miten kylmä kämpässä on. Usein tulee lainailtua miehen huppareita.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tykkäsin tuosta takistasi niin, että tilasin itsellenikin. Omanikin menee juuri kiinni. Mietin, että pitäisikö tilata kokoa isompi… itselläkin kivannäköinen auki kuten sinullakin, mut mietin et tuleeko käytettyä jos ei mahdu paljon vaatetta alle…

Post A Comment