Korkeavyötäröiset farkut plussakokoisille

Tänään ehdin sentään nappaamaan asusta muutaman ruudun enemmän kuin maanantaina bussiterminaalissa, sillä koulun loputtua viideltä olivat Mediapoliksen käytävät sopivan autioita kuvauspuuhia varten. 

farkut-HM+/pusero-Junarose (saatu)/neuletakki-J.Lindeberg/kengät-Vagabond/laukku-Olympus (Saatu)

Asun lähtökohta oli uudet HM+ osastolta ostamani vaaleat pillit johon valitsin sitten muut osat sen mukaan, että reppuun tarvitsi napata vain vaihtopaita huomiseksi ja tietäisin muuten viihtyväni samoissa kuteissa huomisenkin. Melko saman näköinen kokonaisuus muuten kuin TÄMÄ viime syksyinen asu vaikka samaa ei olekaan kuin tuo Junarosen kuviollinen pusero. 

Asusta tarkemman maininnan ansaitsevat ehdottomasti nämä henkkamaukan plussaosaston Skinny high-farkut, näissä on nimittäin vyötärön korkeus todellakin minun makuuni. Mulla oli parit vaaleat farkut jo kaapissani, mutta tällaiset oikeasti korkeavyötäröiset ja kunnolla pillilahkeiset uupuivat, joten nämä olivat just hyvä löytö. Jos joku miettii kokopolitiikkaa, niin mulla on farkuista koko 46. Sama malli löytyy myös mustana.

Nyt mun olkaa vasten odottaa malttamattomana yksi kahdeksan vuotias pikkupoika mankuen, että tulisin vihdoin leikkimään hänen kanssaan legoilla, joten pakko mennä! 


6 Comments
  • Tarja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minä niin fanitan näitä sivuja ja asukokonaisuuksia.

    Olen jo alkanut matkimaan sinun asukokonaisuuksia; yritän kaivaa oman kaappini kätköjä ja löytää jotain sinne päin. Sainpa tässä omalta tytöltäni huomautuksen eräästä asusta; onpa kivat vaatteet! Otin pokkana kunnian itselleni 😀

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitti farkkuvinkistä! Tilasin molemmissa väreissä ja hyvältä vaikuttaa 😀

    • Pisamiina
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mä kanssa tilasin, innolla odotan tilausta saapuvaksi! 😀 Toivottavasti taskut istuu pyllylle, mulla kun on usein ongelma että taskut lätistää pyllyn ihan täysin. 🙁

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heippa! Tilasin kans noi farkut ja nyt mietin et kummassako koossa ne otan… Toiset on sen verta tiukat vyötäröltä, et on vähä vaikee istua😅 Niin kysymys kuuluuki et venähtääkö ne käytössä yhtää? Toiset oli taas okt mutta jos ne venähtää niin on kyllä liian isot.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Nää vaaleet kyllä venähtää, mustat on vähän jämäkämpää kangasta. Sanoisin et jos aaat ne pienemmät kiinni, niin ota ne. Kyllä se muutamassa päivässä helpottaa. 😀

      • Rbl
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        OK, kiitos vastauksesta 🙂

Post A Comment