Melkein kiva asu ja kreppirautahaaveita

Uskaltaisin väittää, että #EVEKin stylistillä Jeminalla on jotain tekemistä sen asian kanssa, että eilen päälleni päätyi näinkin villi väriyhdistelmä. Smaragdinvihreä pusero, kirkkaan oranssit korvakorut ja pirteän pinkki huulipuna eivät ehkä olisi päätyneet ylleni yhtä aikaa vielä jokin aika sitten, mutta #Evekin kuvauksissa päälleni on sen verran villejä väriyhdistelmiä, että silmäni on alkanut hieman tottua ja mieli inspiroitumaan.

Tätä Lindexin vihreää puseroakaan tuskin olisin älynnyt edes sovittaa, ellei mielessäni olisi ollut miten kivalta eräs toinen vihreä yläosa näytti päälläni kuvauksissa.

Muutenhan eilisen asu olikin sitten varsin normia ja tylsää. Kokonaisuus olisi ollut yhtenäisempi mustilla farkuilla, mutta olen nyt jämähtänyt mukavuuden vuoksi näihin uusiin vaaleisiin. Vyötäröstä ylöspäin siis ihan kiva asu. 

farkut-HM+/pusero-Lindex/neule-La Redoute, Ellos/nilkkurit-CK Jeans

Hiuksissa näkyy vielä hieman edellispäivän kuvauksissa kampauksien pohjalle tehty kreppaus. Kreppiraudasta tulee mieleen vaan kaikki karmeat kasarikampauksett, mutta kreppaaminehan osoittautui ihan loistavaksi "pohjatyöksi" mitä erilaisemmille tukkavirityksille. Hiukset saivat heti hillittömästi volyymiä ja hauskan näköistä hattaraista tekstuuria. Krepatusta hiuspaljoudesta loihdittiin mm. tämä upea lettikampaus. 

Nyt mietinkin, että pitäiskö ihan itse harkita samanlaisen raudan hankkimista. Mutta saattais kyllä olla, että en mä sitä itse osais hyödyntää kuitenkaan. Innostun aina niin kovasti muiden mulle tekemistä kampauksista, mutta eihän mulla rähmäkäpälällä omat taidot niihin riitä. 


Tags:
4 Comments
 • Tnugnu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Onkos nuo farkkujen reiät pysyneet samankokoisia. Olen kahdet esikulutetut farkut ostanut HM:ltä ja molemmat menivät viikossa täysin päreiksi. Kulutukset alkoivat laajeta, ja kohta oli koko koipi näkyvällä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   nää on ollu vasta viikon käytössä,  mutta itselläni ei oo ainakaan vielä noi reiät laajenneet sen kummemmin. Mut saa nähdä kuinka käy jatkossa. :/

 • Marie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Tosi kiva asukokonaisuus, tykkään! Pitäis uskaltautua itsekin käyttämään vähän rohkeammin värejä.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ei juma noi housut on hyvännäköset!

Post A Comment