Keltainen uutisankkuri -bleiseri ja punaiset pokat

No niin… edellisessä postauksessa päälläni nähtiin vihreää pusero oranssein korviksin ja tänään kuvissa keekoilee muija keltaisessa jakussa kaverinaan punaiset pokat. Sitä ollaan selkeesti nyt kokeilumielellä!

Käytiin tänään rakkaan blogikollega Niinan kanssa pyörähtämässä palaverissa Sanoman konttorilla, joten kerrankin oli kaveri ottamassa asukuvat jalustasäätämisen sijaan. Asukuvaajan ansiosta sain vihdoin ja viimein ikuistettua tuon jo joulukuussa ostamani Marks & Spencerin bleiserin. Aivan täysin uusi ja odottamaton väri minulle, mutta minulla oli ostohetkellä päälläni juurikin mustat pillit ja nuo leopradinilkkurit ja siihen tuo keltainen vain istui niin iloisesti, että jotenkin vaan ihastuin. Ihan hirmuisen helppo yhdisteltävä tuo väri ei omilla taidoillani ole, mutta käytetään sitä sit aina kokomustan kanssa, jos en muuta osaa.

Mulle käy usein niin, että tulee hankittua jokin vaate, joka sattuu sopimaan hirmuisen hyvin niihin ostohetkellä päällä oleviin kamoihin, mutta en tule ajatelleeksi sitä vaatekaappiani sen pidemmälle, että miten se uusi hankinta asettuu sinne koko vaatekaapin sisältöön. Tänään tuli itse asiassa tehtyä Zaralta yksi hankint vähän samalla meiningillä… Näytti jälleen niin hiton hyvältä kokomustan ja leopardikenkien kanssa, mutta nähtäväksi jää miten osuu muuten mun tyyliin. Kyseisestä ostoksesta lisää jahka ehdin kuvaamaan.

Nää Zaran leopardinilkkurit on selkeästi sellaiset, jotka saa mut ostamaan uudenlaisia vaatteita kaappiini. Mutta sehän on toisaalta hyvä juttu. Niin monet kerrat olen ostanut samanlaisia vaatteita joita kaappi jo pursuilee. Vai onko muka oikeesti järkeä omistaa esimerkiksi viisi (vai onko niitä enemmänkin..) eri mustaa neulemekkoa??? Tai viidetmustat pillifarkut ja kuusi mustaa pellava t-paitaa? 😀 😀 Että ehkä se on ihan tervetulut kehityssuunnta, että alan toisinaan tehdä vähän yllätttävämpiäkin hankintoja. 

housut-S.T.I./pusero-Esprit/bleiseri-Marks & Spencer/kengät-Zara/laukku- ei minkään merkkinen/korvikset-Nouseva Myrsky (saatu)/silmälasit-Gucci (saatu)

Mulla tuli bleiseristä ja silmälaseistani ihan uutistenlukija mieleen, tarkemmin ottaen vielä Baba Lybeck. Se nainen rokkaa niin täysillä kaikissa näyttävissä silmälaisessa, että usein tulee vähänkään erikoisemman värisistä tai mallisista pokista heti Baba mieleen.  

Edellisestä muistinkin, että mun yksi haaveammatti lapsena oli uutisankkuri! Ei tullut minusta uutistenlukijaa, mutta yhden lapsuuden ammattihaaveistani olen sentään saavuttanut. Mietin joskus alle kouluikäisenä, että tahdon tarjoilijaksi ja syy oli se "kun niillä on niin hienot hameet ja essut". Lyhyttä mustaa hametta en koskaan käyttänyt, mutta kolme vuotta kuitenkin toimin tarjoilijana opiskelujen ohella. Pisimpään haaveista mukana roikkui ajatus toimittajan ammatista. Tein ekoja omia lehtiäni jo viisi vuotiaana ja toimittajahaaveet elivät mielessäni edelleen lukiossa ja AMK-opinnoissakin. Aika harva meistä on tainnut päätyä ihan niihin ekoihin lapsuuden haaveammatteihin eikä niin käynyt itsellekään. Mut pääsin mä sentään lehteen töihin! 😀


Tags:
15 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Jumppapallo

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Mää vai toi tuoli?

   • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

    Think pink tai vedä hatusta

 • maaku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Mun lapsuuden haaveammatti oli koiranlenkittäjä! Taida ihan näillä lakeuksilla sillä elää 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   😀 Tarvii ehkä lähteä jonnekin vähän isompiin cityihin, jos siitä tahtoo uran. Eiks kaikissa elokuvissa aina New Yorkissa ole tessun ulkoiluttajia? 

  • Vierailija
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Ehkä ei, mutta ei se suomessa laitontakaan ole.

 • -T-
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Jos kiinnostaa testailla jakkua muunkin kuin mustan kanssa, niin löysin joskus pinterestistä sellasen kuvan missä tytöllä on valkea toppi tai t-paita, keltainen jakku ja vaaleat farkut, sellaset kulutetut boyfrendit. Ja siis tykkäsin siitä kuvasta tosi paljon, harmi että en oo itte oikein bleiserityyppiä, ehkä jos löytäis sellasen collegejakun kirkkaankeltaisena niin vois kokeilla…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   joo, kuulostaa kivalta, vaikkakin olen edelleen vähän pelokas valkoisten paitojen kanssa. Mutta tän mä taidan kokeilla!

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  En tiedä tekeekö tämä lisääntyvä valo vai mikä sen, että itseänikin on alkanut keltainen himotuttamaan. Ostin jo pari keltaista huivia, niillä on hyvä harjoitella.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Mulla on usein käynyt keväällä niin, että oon intoutunut hankkimaan jonkun keltaisen topin tms, mut aina ne on jääny kaapin pohjalle ja kiertäneet kirpparille. Katotaan miten tän jakun kans käy. 😀

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kuluneet farkut, valkoinen paita ja punaiset korkkarit. Tai raitapaita, farkut, tennarit. Tai nahkapöksyt, poolo, korkkarit.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Raitapaita farkut ja tennarit on mun ehkä yleisin asuni, joten se on moneen kertaan jo hyväksi havaittu.

   Poolot kiinnostelis, mut eivät sit ikinä kokeillessa tunnu hyvältä.

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  oi kun näytät hyvältä <3

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Veera, mistä parhaat pellava-tpaidat?
  Tuntuu, että en vaan löydä enää hyviä t-paitoja jotka laskeutuisi kivasti eikä kinnaisi hihoista.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Ei oo löytynyt vielä mitään selkeetä luottopuljua, jolta tietäis aina saavansa hyvät teepparit. Itsellä on niitä haalittuna milloin mistäkin. Ainakin Espritin ja H&M:n pellava t-paitoja on mulla tällä hetkellä käytössä ja oon tykännyt. 

Post A Comment