Shock Absorber ja Wonderbra -vinkki nopeille!

Pistin tuossa juuri Campadrelle tilauksen menemään ja ajattelin, että tästä vinkistä voisi olla iloa myös jollekin teistä. Siellä olis nimittäin kolme eri Shock Absorberin urheilurintsikkamallia (nuo kuvassa näkyvät) tosi hyvässä alessa. Ja mikä parasta, noista reunimmaisista on ainakin nyt tätä kirjoittaessani vielä molemmista hyvä kokovalikoima jäljellä. 

Itselleni tilasin nuo vasemman puoleiset liivit, joita minulta löytyy yhdet jo ennestäänkin. Eli hyväksi havaitut.

Toinen tuote mikä mua olisi kovasti kiinnostanut olis ollut nuo Wonderbran olkaimettomat liivit, En kuitenkaan ole koskaan kyseistä merkkiä sovittanut, niin en viitsinyt alkaa arvalla valitsemaan kokoa, kun noita alusvaatteita ei voi Campadrelle palauttaa.

Mutta jos siellä on joku, jolle merkki ja koot on ennestään tuttuja, niin kivasti puoleen hintaan irtoaa nyt esim tuo Ultimate Strapless Bra ja kokoja näissäkin oli tuonne I-kuppiin saakka. Myös muita Wonderbran malleja tarjolla.

Onko kellään suurin piirtein mun kanssa rintamuskesta samankokoisella (80-85 G-H) kokemusta noista Wonderbran liiveistä? Erityisesti tuo Strapless Bra kiinnostelee. Toimiiko? Millaist koot?

Mikäli halajat rintsikkaostoksille, etkä ole vielä Campadren jäsen, voit halutessasi rekisteröityä tämän suosittelulinkkini kautta. 

EDIT: Suosittelulinkki tarkoittaa siis sitä, että mikäli linkin kautta liittynyt henkilö tekee joskus Campadresta ostoksen, saa suosittelija bonuksen, eli käyttörahaa Campadrelle. Jäsenenä löydät oman suosittelulinkkisi omista asiakastiedoistasi.


6 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mitä tarkoittaa tuo ”suosittelulinkkini kautta”, onko se vastaava kuin ne affiliatelinkit, joiden kautta ostetuista tuotteista bloggaaja saa jotain etuja ?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ah, mä lisään tarkemman kuvauksen postaukseen. Mikäli linkin kautta liittynyt henkilö tekee joskus ensimmäisen ostoksensa, saa suosittelija bonuksen. Tätä suosittelua voi tehdä kuka tahansa. Ei siis ole mikään bloggaajien juttu.

 • saya
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Liityin sun kautta Campdareen joskus viimeksi kun sulla oli postaus aiheesta 🙂 Löysin kivan laukun, joka tuli kohtuuajassa ja oli muutenki sellainen kuin oli tarkoituskin. Ja samaan aikaan tilasin naisten L-kokoisen urheilutopin, joka tuli paljon myöhemmin kuin laukku ja muuttui matkan varrella miesten M-kokoiseksi… Ajattelivat vissiin ettei eroa huomaa (?) 😀 12 euron ostoksesta en viitsi taistella palautusta tuolla (erittäin) heikolla toisella kotimaisella joten luovutan sen sitten varmaan jollekin lähipiirin miehelle… Omasta kokemuksesta johtuen taitaa jäädä tulevaisuudessa tilaukset tekemättä, vaikka kuinka yleensä toimisi toimitus tai olisi houkuttelevia tarjouksia :/

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No voihan harmi, että tuli väärä tuote. Itsellä on kaikki kymmenkunta tuonne tekemääni tilausta menneet ongelmitta ja jotain olen joskus palauttanutkin. 

   Mutta tuo eri aikaan saapuminen ei ole ns. virhe, sillä vaikka tilaisi tuotteet samaan aikaan, mutta ne ovat eri merkkien kamppiksista, saattaa niissä toimitusajat vaihdella. Nytkin siellä on tuotteita, joissa arvioitu toimitusaika maaliskuun ekalla viikolla ja toisissa taas parikin viikkoa myöhemmin.

 • Netta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kahdet olkaimettomat liivit on ja hyväksi todetut. Toiset omaa normaalia kokoa 80 G ja toiset isommat eli H. Isompi näkyy kainalon yläpuolelta läpi jos on kireä paita, eli on sen verran liian iso, mutta rinnat pysyvät hyvin kupeissa. Pienemmät päällä jos riehun niin tulevat kupin yli. Tykkään pienemmistä silti enemmän.

 • Maaren
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yhdet Wonderbran olkaimettomat löytyvät hyllystä, ostin ne itseasiassa häitäni varten. Mallia en muista (tosin Ultimate Strapless voisi sopia muottiin sillä näyttävät kovin tutuilta) ja koko on 85H. Päällä olivat kerralla noin 14 tuntia ja oli niin mukava olo kuin voi! 

  Muistan jännänneeni liikkeeseen mennessä että löytyykö näille hinkeille ikinä olkaimettomia liivejä joissa tissit eivät näytä kuuluvan 80-vuotiaalle mutta kyllä näillä liiveillä kehtasi astella työpaikalle ja häihin ja kertaakaan ei ole tullut sellainen fiilis että vilauttelisin ylimääräistä. 

Post A Comment