Tuhlauksen tyyliä vuosilta 2007-2009

Ai hitto, tajusin just, että eilen oli kuulkaas tän 

blogin 9 v -syntymäpäivä!! Vuodesta 2007 asti olen siis täällä verkossa höpissyt räteistä ja lumpuista ja vähän muustakin. Kaivelin sen kunniaksi hieman arkistoja. Nauraminen sallittua.

Tässä ekassa arkistojen aarteet -postauksessa asuja vuosilta 2007-2009, eli ajalta jolloin vielä esiinnyin blogissani nimellä Tuhlaus. 😀 Lähipäivinä luvassa sitten vielä osat 2010-2012 ja 2013-2015.

Ekassa kuvassa neiti Korhosen rättejä vuodelta 2007. Vasemman puoleinen kuva on blogin ihka eka asukuva. " En rajannut pärstäni yläosaa poissa siksi, että haluaisin pysyä anonyyminä, vaan siksi, että silmäni ovat kuvassa jotenkin ihan idiootisti ja näytän kuin olisin kuuden promillen humalassa."  13.4.2007

Keskimmäinen kuva puolestaan on päivältä, jolloin palautin opinnäytetyöni. "Illalla juhlistettiin mun lopputyön palautusta parin kaverin kanssa etanoilla ja suklaakakulla. Punainen H&M:n alenurkasta hankittu hihaton mekko oli nyt ekaa kertaa päällä, lojuttuaan kaapissa jo hetken. Muuten aivan ihana, mutta matsku on jotain heti rypistyvää keinokökköä." 1.11.2007

Ja viimeisessä kuvassa poseeraa juuri valmistunut medianomi asussa, jossa haki todistuksensa. "Sain eilen illalla vuoteessa jonkin ihme vision, että haluaisin tänään pukeutua leveälahkeisiin korkeavyötäröisiin housuihin ja valkoiseen paitapuseroon ja asustaa punaisella. No, aamulla sitten tohinalla kyseisenlaisia vetimiä etsimään. Haluamanilaisia housuja ei ollut oikein missään. Yhdet todella leveälahkeiset prässeillä varustetut löysin KappAhlista, mutta kotona huomasin niiden jäävän kenkien kanssa liian lyhyiksi, ja se sai lahkeet lepattaamaan inhottavan ysäristi, joten housut menevät palautukseen. Nappasin sitten loppujen lopuksi jalkaani työhousuni, joita en ollut edes ehtinyt vielä pestä viikonlopun jäljiltä"  19.12.2007

– "Kävin eilen tyttöjen saunaillan jälkeen pyörähtämässä pikaisesti baarissa. Ihmispaljous vain ärsytti, joten olin Tuhkimon lailla kotona jo kahdeltatoista. Melko perinteikkäästi mustissa taas mentiin. En ihmettele, jos teillä on olo, että tämä asu on jo niiin nähty. Vaihtelua normaaliin toivat kuitenkin punaiset huulet. Minä käytän hyvin harvoin tuollaista määrää ja väriä huulimaalia, vaan panostan meikissä mieluummin silmiin, ja huulilla käytän vain kiiltoa. Tällä kertaa päätin kuitenkin maalata kengille kaverin." 27.1.2008

– "Hetken aikaa kyllä jouduin punnitsemaan tätä ostosta kaupassa, koska aloin jo miettiä, että pitäiskö mun oikeasti jo hankkiutua hoitoon tämän kenkämaniani takia.. Loppujen lopuksi tulin siihen tulokseen, että ei ole ollenkaan minun tapaistani harkita kenkien ostoa niin hartaasti, joten tunsin itseni normaaliksi, terveeksi, omaksi itsekseni nimen omaan ostamalla kengät. Huolestuttavampaa olisi siis ollut mikäli olisin jättänyt tuollaiset löydöt kaupan hyllyyn.Olen siis normaali ja voin mainiosti! Kuvassa söpöliinit sitten yhdistettynä tämän päivän kaupunki-asuun." 25.5.2008

– "Päädyin tuhlaamaan loput rahat, ja muutaman euron ylikin, KappAhlissa jo eilen sovittamaani kukkahamoseen. Jotenkin olen kokenut kovast muodissa olevat kukkamekot hieman övereiksi itselleni, joten hameen erran kukkaloistoa tuntui hyvältä ratkaisulta." 25.5.2008

 

"En ole mitenkään kauheasti uskaltautunut pitämään paitoja noin housujen tai hameen sisällä, mutta tämän kanssa voisin ehkä rohkaistuakin. Jotenkin nuo taskut jää hölmösti piiloon, jos paidan laittaa hameen päälle." 19.5.2008

– "Tänään mulla oli töissä ihan toimistopäivä, eli pelkkää asiakaspalvelua ja koneella istuskelua. Koska tiesin välttyväni studiossa voimistelulta, saatoin sujauttaa jalkaani farkut ja kipikopikengät. Tänään päälle päätyi parikin ekakertalaista: paita ja kengät. En ole koskaan omistanut mitään noin vihreää vaatetta, mutta ajattelin uskaltautua kokeilemaan. Ja täytyy sanoa, että tykästyin melkolailla."  15.5.2008

– "Lauantaina annoin itseni kuitenkin inspiroitua Gwynethin asusta, vaikka ne pitsit puuttuivatkin. Eli minimekko ja bleiseri käärityin hihoin. Mustat kengät tuntuivat liian tylsiltä, kun kerran pitsihörhelöt puuttuivat, joten piristin kokonaisuutta punaisilla koroilla." 5.5.2008

"Illalla käytiin istuskelemassa Iinan kanssa baarissa, jossa tunsin itseni todella vanhaksi katsellessani teinipoikien tanssivan Cheekin tahtiin lipat vinossa. Kasvaako niistäkin lökäpöksyistä joskus vakavasti otettavia miehiä? Tämä mummo oli liikenteessä yllä näkyvässä kesäisen vaaleassa kokonaisuudessa." 29.6.2009

– "Julkisilla paikoilla näkemistäni, lähinnä naisten naamalta kotoisin olevista, ilmeistä päätellen käteni tuotokset eivät ihan hivelleet kaikkien silmää, sen verran nenä muutamalla mammalla nyrpistyi. 😀 Ja onhan se toki, et ei noi nyt maailman siisteimmät ja salonkikelpoisimmat pöksyt oo, mut mitä väliä, kun itseä hymyilyttää. Mietin vaan, et miten hieno rusketus tulis, jos onnistuis polttaa joku päivä reitensä noista rei'istä. Villi rusketus'tatuointi'. :)" 30.5.2009

 

En mä jaksa alkaa menneisyyden asuvalintojani sen kummemmin haukkumaan, niin kuin ilmeisesti pitäisi. Onhan se hapuilevaa ja moni noista lookeista on sellaisia, että en enää päälleni kiskoisi, mutta niin se ihminen ja sen tyyli muuttuu ajan saatossa. Jotain on kuitenkin näidenkin kuvien kamoista jäljellä, nimittäin nuo viimeisen kuvaparin vasemman puoleiset Biancon kiilakorkosandaalit on edelleen ihan voimissaan ja kesäisin käytössä!

2008 vuoden lookeista pikkumusta, bleiseri ja punaiset korkkarit kelpaisivat päälleni edelleen ja pinkki taskullinen hame näyttää nyt väreistä jälleen innostuttuani varsin kivalta. Vuoden 2008 röyhelöisen kukkahameen ja vaaleankeltaisen värin puolestaan hautaisin jonnekin samaan paikkaan kuin vuonna 2007 mekon kanssa esiintyneen mustan vyön ja ihan koko ensimmäisen kuvan vaatekokonaisuuden. Mikä on tuo keinonahkainen käsilaukkukammotus?

Jokusen vaatekoon olen ollut tuolloin pienempi kuin nykyään. Kun nyt pukeudun vaatteisiin skaalalla 46-48, olen blogin alkuaikoina ollut 42-44 kokoinen mimmi. No, laukut mahtuu aina.

 


17 Comments
 • Eini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jestas, vuosi 2008 näyttää niin tutulta setiltä että oonko lukenut jo tätä blogia niin kauan?! Harvan blogin kelkassa sitä on yhtä hyvin pysynyt, kiitos Veera näistä vuosista ja hetkistä, olet edelleenkin mielettömän lahjakas ja hauska kirjoittamaan. Ja mitä sitä menneitä pahalla muisteleen, semmoista oli muoti ja tyyli silloin. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Musta tuntuu ihan uskomattomalta, että oon kirjoittanut tätäblogia jo näin kauan ja vielä uskomattomammalta, et sielläon teitä jotka on pysynyt kelkassa noin kauan. 😀

 • Sanjana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oot ihan älyttömän nätti tuossa valmistujaiskuvassa vuodelta 08, piti monta kertaa palata kattomaan tuota kuvaa. Grau!

  Ajan kuluminenha nuissa näkyy, mikä milloinki ollut pinnalla 🙂 mitä sitä turhia haukkumaan, yhä käyttökelpoisiaki välissä ja loput aikansa kuvia.. 🙂 tosi kiva postaus!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, en mä koe oikein mitään edes teinivuosien tyylejä mitenkään noloina näin vuosien päästä katsottaessa, se on aina aikansa kutakin. 🙂

 • Emmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis hetkonen, oonko mää tossa kuvassa pinkin hameen ja puukorujen kanssa?! Mulla on toi hame edelleen tallessa…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla ei auttais vaikka olis tallessa, tarttis nääs toiseen reiteen samanlaisen.. 😀

 • Riikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muistan sut kyllä tuhlauksena ja asutkin näyttää aika tutuilta :). Oonko mä jotenkin muodista ulkona, kun suurin osa sun asuista näyttää ihan hyviltä ja voisin noin pukeutua :D. Toki nuo keinonahkalaukut ehkä heivaisin ja miettisin asusteita eri tavalla ;). Mut oikeasti olet upea nainen näissä kuvissa ja olet upea nainen nyt 🙂

  • Vierailija
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Niin kaunis ennen ja nyt! Nuo leveälahkeiset housut ja paittis must.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no onhan tuolla seassa toki ajattomampiakin juttuja, mihinkäs ne farkut, kotelomekko, pikkumusta tai bleiseri olis muodista mennyt. Että enimmäkseen just noi asusteet, kuten sanoitkin, on se mistä aika näkyy. Toi vyö mekon kanssa… apua.. 😀

 • atomi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olipa kiva postaus<3 Olet ihanan näköinen noissa vanhemmissa kuten nykyisissäkin kuvissa. Osaat korostaa parhaita puoliasi etkä arastele oudompiakaan vaatteita(esim.nee reikätrikoot) Niin ja sulla on aina kivoja kampauksia:-) Ei mitään syytä haukkua vsnhoja asukuviasi,nehän on ihan helmiä!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Joo, munkin mielestä tällaiset on kyllä ihan helmi-kamaa myöhemmin katsottuna. 🙂

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa
 • Dis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Loistavia kuvia! Tunnistan suurimman osan asuista, aika pitkään oon tämän blogin perässä roikkunut… 🙂 

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   uskomatonta, että otkut teistä on roikkunu kyydissä niin kauan. 😀

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan mahtavia nämä muistopostaukset! Oon seurannut sun blogia jo näistä alkuajoista saakka ja myönnettäköön, kävin ostamassa samaisen tai ainakin samankaltaisen pinkin ”taskuhameen” tuon sun postauksen seurauksena…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mahtavaa aina kuulla, että joku sortunut shoppailemaan mun innostamana. 😀 😀

 • Parkkis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo, mä en ymmärrä miksi moni bloggaaja haukkuu tällaisissa postauksissa vanhat tyylit. Onneksi sinä et 🙂

Post A Comment