Menneisyyden asut – 2012-2013

9-vuotisen blogitaipaleen kunniaksi aloittamani asukuva-arkistojen koluaminen jatkuu nyt vuosilla 2012-2013!

Aiemmat osat olivat 2007-2009 ja 2010-2011

2012

 

Ooh, mikä ihana rokkibööna. Tykkään etenkin tukasta ja aurinkolaisesta (jotka katosivat saman vuoden kesällä mystisesti..) Ja tuo Flashin ihan maailman parhaan mallinen puuvillaneule pyörii mulla edelleen kaapissa, kun en raski heittää pois, vaikka on jo ihan kulahtanut. Töihin sen edelleen nakkaan toisinaan päälleni ja pyörin se päällä kotona. Antti Asplundin pieni metalliristi roikkui vuonna 2012 kaulassa todella usein.

Maaliskuussa 2012 kävin moikkaamassa Jonnaa Itävallassa ja vietettiin viikonloppu Wienissä. Punainen väri ja leopardikengät olivat matkapuvuston väripilkut. Sekä Bronxin kengät että tuo Asoksen punainen leohuivi kuuluvat edelleen lemppareihin. Muuten on kirkkaanpunainen kyllä pudonnut aika lailla pois vaatekaapistani.

Kesällä on näköjään turvauduttu mustiin mekkoihin ja näytetty vähän säärtä. Kaikki tässä nähtävät kamat ovat mielestäni edelleen käytössä. Eipäs kun keskimmäisen kuvan mekko lensi juuri kirppiskasaan, mutta kengät, laukut ja tuo trikoomekko on edelleen pop.

Raidasta tykkäsin jo tuolloin ja tykkään kovasti edelleen ja taidanpa nuo oranssinpunaiset sammaritkin kaivella kaapista taas kevään kunniaksi.

Indiedaysin kemuissa nähtiin päälläni tällainen lookki. Mekon suunnitteli Jussi Salminen.

Koska tukka näytti olleen suuren osan vuodesta 2012 jotenkin huonosti, niin ei ihmekään, että erilaisia rättejä ja koristevirityksiä tuli käytettyä.

2013

Alkuvuodesta 2013 kuvasin asujani innokkaasti silloisen työpaikkani melko tuoreella studiolla. Pukeutuminen oli talven pimeydessä pitkälti mustaa.

Kevättalven valonpilkahdukset toivat mukaan ripauksen valkoista ja harmaata. Punaiset asusteet pitivät edelleen pintansa. OIkean puoleisessa kuvassa yhdet tämän hetken lempikengistä, jotka makasivat muutaman vuoden kaapissa vähällä käytöllä.

Kesällä löysin kaappiini ekat vaaleat farkut vuosiin! Ja oli sit muuten ehkä imartelevimmat denimit mulla ikinä, pääsi melkein kyynel un vihdoin ratkesivat käyttökelvottomiksi.

Kesällä viihdyin trikoomekoissa ja roikottelin kädessäni isoja nahkakasseja. Vasemman puoleisen kuvan kiilakorko Crocsit on edelleen mun ihan suosikki kesäkengät. Odotan jo, että pääsen niitä jälleen käyttämään.

Oranssi Nanson mekko on oma, mutta sen kanssa olevat laukku ja kengät lainassa Iinalta. Miksi oi miksi, en ostanut noita Finskejä häneltä?? Vihreässä pliseeratussa leningissä ja Nousevan Myrskyn koruissa juhlin ystävän häitä. Nämäkin koltut ovat edelleen kaapissa ja käytössä, samoin oikean kuvan pleksikorkkarit ja vintage-laukku.

Niin ihana kuin tuo korvahattu olikin, niin ei se mulle kyllä käy. Mut paljettihame ja Dieselin raitamekko passaa kyllä edelleen!

Tukka oli vuonna 2013 jo selvästi paremmin kuin edellisvuonna. Päältä pitkää ja sivuilta lyhyttä oli toimiva konsepti tuolloinkin.

Koska jaksan kuitenkin käydä melko harvoin kampaajalla, oli huonoja tukkapäiviä lyhyt hiuksisena usein, joten turbaanit ja hatut olivat ahkerassa käytössä myös vuonna 2013.

Ei tästä jälkimmäisestä vuodesta iankaan saa enää kauheasti huumoria revittyä, kun alkaa olla kaikissa kuvissa semmosta kampetta mitä käytän edelleen! 

 


9 Comments
 • Kattinen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heti bongasin sanan kirppiskasa. Täällä olisi yksi innokas penkoja. 🙂

 • Tiltu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana pilkkumekko ensimmäisessä kuvassa <3 Rakastan pilkkuja!

 • Mar
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sinun hiukset ovat ihanat sekä nyt, että v. 2013! Olisi kiva kuulla, mitä tuotteita sinä hiusten laittoon käytät.

 • eny
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei osaisitko auttaa minua? Mulla hakusessa laadukas musta neuletakki joka pysyy hyvännäköisenä kauemmin kuin pari viikko. Myös plussaa ois suhteellisen edullinen hinta. Ei nyt mikään ilmanen, mutta yli 70e on jo liikaa. Oot laatuvaatteiden ystävä ja sulla on hyvä maku, niin sillä aattelin, että osaisit auttaa 😊

 • Marie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kivoja asukokonaisuuksia ja kenkiä!

 • Johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sanoitko KIRPPISKASA!? Missä. Milloin. Minäki haluan. Sun mekot menis kaikki mulle!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Noo.. se on tollanen aina olemassaoleva kasa, joka saattaa odotella vaikka kuukausitolkulla ennen kuin realisoituu miksikään teoiksi. Että ei nyt oo toistaiseksi vielä tarkkaa suunnitelmaa missä myyn ja koska. Jotain kai sitä vois laittaa vaikka blogin faceen.. kun vaan sais aikaiseksi kuvata. Plääh. 😀

Post A Comment