Kypärätukka, munapää ja kynsilakkaa silmissä

Edellisestä #EVEK-tukka  -postauksesta on jo hetken aikaa, joten uutta materiaalia on ehtinyt taas kertyä. (Toinen aiempi postais samasta aiheesta löytyy TÄÄLTÄ) Kuvat ovat kämäistä puhelinlaatua, mutta antanette sen anteeksi.

Tänne on nyt ihan viime päivinä eksynyt kommenttien ja eri kautta tulleiden viestien perusteella paljon uusia lukijoita, joten jos mietit mitä tarkoittaa #EVEK, niin se selviää sinulle TÄÄLTÄ. 

Mutta niitä tukkahommia siis! Joka ikinen kuvauspäivä onnistuu yllättämään mut ihan täysin, kun maskeeraajamme Anna taas vääntää tämän onnettoman ja vähäisen karvakasani mitä erilaisimpiin asentoihin. Tänään ilmestyneessä jaksossa  testattiin vaihteeksi ihan jotain muuta kuin ylös päin suuntautuvia tötteröitä, kun hiukseni suoristettiin. (postauksen eka kuva) Kyllä taas tuli niiiiin eri näkönen muija, että. Hauska, kun toi on vähän niin kuin olisi puolikas polkka. 😀

Kyseinen kuva keräsi instassa hirmuisen määrän tykkäyksiä, en tiiä tarkoittaako se sitä että tollanen kampaus ehkä ihmisten mielestä sopii mulle.. Itsestäni tuntui kyllä vähän hassulta, kun en ole yhtään tottunut siihen, että hiukset roikkuvat kasvoilla, tai edes tuossa sivulla.

Stylistillämme Jeminalla on vaatetuksen lisäksi välillä näppinsä pelissä myös sen suhteen miltä kampauksemme näyttävät. Käsistään kätevänä intohimoisena askartelijana hän on väsäillyt meille jos jonkinnäköisiä härpäkkeitä päähän pistettäväksi. Pääsiäsviikolla minä sain kutreilleni jonkun värikkään västäräkin sulkapedillä, kun taas Niinasta tehtiin munapää.

Itse hiukset Anna suhrasi minulta solmuille! En ollut ikinä tullut ajatelleeksi, että hiuksiin voisi tehdä ihan tavallisia solmuja.

Tämä kypäräkampaus on yksi niistä, jotka ovat syntyneet siten, että kysellään vähän hiuksilta, että mihin suuntaan niillä tekisi mieli taipua. Mun tukka tykkäs Junarosen kaktus-mekon ja vihreiden korujen kanssa kiertyä pääni ympärille kuin hattu ja sehän näytti varsin hauskalta ja ennen kaikkea muhkealta!

Tolle emoji-pehmoista tehdylle pannalle mä hihitän aina kun näen nää kuvat. 😀 Niin hullua ja hyvän tuulista. Jotta hymiöt pääsivät oikeuksiinsa, suittiin tukka siististi taakse. Neulepusero on Marimekkoa, stylistimme löytö kirpparilta. Jemina on monta kertaa snaonut, että #EVEKiä on ihana tehdä, kun hän saa pukea päällemme kaikkea ihan hulluakin. Ja se on kyllä munkin mielestä ihan mahtavaa. Koskaan ei kuvauksissa tiedä millaisen peilikuvan kohta itsestään näkee. Olen tainnut joskus esimerkiksi vannoa, että valkoisia housuja en kyllä jalkaani laittais, mut niin vaan tän päivän jaksossa olen puettuna valkoisiin farkkuihin!! Toivottavasti löydän sen muistikortin, jolla on kuva tuosta asusta. 😀

Stylistimme Intian matkan jälkeen kuvattiin yksi jakso Bollywood-henkisissä tyyleissä. Kreppipohjaisesta tukasta syntyi taas korkea tötterö. Tukkaa kiinnostavampaa tässä lookissa olikin ehdottomasti bindi ja kulmien päälle liimatut strassirivit, ihania!

Tuli kohtuullisesti omat teiniajat mieleen, minä nimittäin käytin lukioiässä useinkin noita tarrabindejä. Ja innoittajanahan toimi tietenkin sen aikainen tyyli-idolini Gwen Stefani.  Liimailin silloin itseeni tuollaisia strassejakin, mutta en kulmakarvojen päälle, vaan silmien sisänurkkaan. Ja liimana käytin, luonnollisestikin, kirkasta kynsilakkaa! Pikkukylän teinin piti vähän soveltaa, kun ei kaikki maailman kosmetiikkainnovaatiot olleet saatavilla. 😀 😀 Pikkuisen se pisti silmiä kirvelemään ja kyynelehtimään, mutta kyllä kuulkaa liimaukset piti. 

Silmämeikkikin oli paksuine rajauksineen aivan I-HA-NA. Hitsi mä odotan innolla, että minkä näköisen Anna musta lauantaina taikoo, kun hän tulee meikkaamaan ja kampaamaan mut Inspiration Blog Awardseja varten. Itse olen hakenut tukkaisnpistä googlailemalla Kelly Osbournen kuvia tältä vuodelta.  Esimerkiks tällainen kampaus olis aika kuuma! 

Ei kuulkaa mun jokapäiväistä pikku myy -nutturaa katellessa uskois, että tällaiset kampaukset on mahdollisia. 😀


Tags:
6 Comments
 • PlusMimmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On kyllä makeita lookkeja! Ja toi Kellyn tukka! Sillä ehdottomasti gaalailemaan! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   juu, kyllä mä ton kuvan Annalle näytän, et josko siitä inspistä otettaisiin!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vau mikä nainen, sekä sinä että tukanlaittajasi! Ja miten erilaisilta kasvot voi näyttää erilaisilla kampauksilla ja meikeillä! Ei kyllä itellä mielikuvitus riittäis, kun ei edes tää oma pehko taivu kuin perusponnarille 😀 Kiitos mielenkiintoisista postauksista! -Inka

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No niinpä, mä oon itekin aina ihan huuli pyöreenä, kun Anna keksii kerta toisensa jälkeen kaikkea uutta. Ja sit ite osaan tosiaan laittaa vaan sen hemmetin ponnarin ja sotkunutturan. 😀

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kellyn tukka – just sinulle gaalatyylinä !

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mua vähän mietityttää, et kestäisinkö mä sitä et se on tossa silmillä. 😀

Post A Comment