Backstreet’s back, alright!

Eilen oli pitkästä aikaa sellainen kiva pelkkää rentoilua sisältänyt päivä. Vaikkakin täytyy myöntää, että ihan en päässyt duuni- ja koulustressaamisesta irti, mutta kovasti sentään yritin ja heitin ihan vaan vapaalle. 

Päivällä kävin pyörimässä Viikkarin kyläjuhlilla, missä oli tarjolla mm. pihakirppiksia, pop up -ravintoloita, elävää musiikkia ja jos jonkinmoista ohjelmaa. Viikkari, eli 5.osa tai viralliselta nimeltään Itätulli, on siis kaupunginosa Porin ydinkeskustan vieressä. Viikkarin rakennukset ovat suurelta osin vanhoja puutaloja 1900-luvun alusta ja jopa 1800-luvun puolelta. Wikipedian tietojen mukaan Viikkari "on eräs Suomen merkittävimpiä säilyneitä empirepuutalokaupunginosia". Näin rakennuskulttuurista sen enempää ymmärtämättömän henkilön sanoin se on yksinkertaisesti vaan ihanan idyllinen mesta.

Kyläjuhlien pääkallopaikalla, Sibeliuspuistossa oli mahdollista osallistua mm. "Viikkarin veispuukkiin" asettumalla paikalla olleiden piirtäjien malliksi. 

farkut-Marks & Spencer/t-paita-H&M/takki-Marks & Spencer/laukku-Olympus (saatu)/kengät-Vagabond/aurinkolasit-Le Specs/korvikset-H&M

Minä huitelin kyläjuhlatunnelmissa muuten ihan edellisenä päivänä ostamissani kamppeissa, mutta vaihdoin keltaisen t-paidan valkoiseen. Täytyy kyllä myöntää, että kun katselin itseäni peilistä kokovalkoisissa ennen takin niskaan nakkaamista, tuli mulle olo kuin olisin karannut Backstreet Boysien videolta. Jotenkin se kokovalkoinen vaan assosioituu päässäni hyvin pahasti tällaisiin kuviin.  😀 Onneksi petroolihurpula pelasti tilanteen, mutta I want it that way -korvamatoon takki ei valitettavasti auttanut.

Kullan kimallus sopii mielestäni tosi hyvin seka valkoisen että petroolinsinisen kaveriksi, joten päivällä tassuttelin pehmoisilla Vagabondin paljettitossuilla ja myöhemmin illan rientoihin lähdin muuten samoilla kamppeilla, mutta tökkäsin jalkaani Vagabondin kultakorkoiset pistokkaat. Ne olivatkin ihan hurjan hyvän näköiset tämän asun kanssa!

Satakunnan mobilistit järjestivät tänäkin vuonna kiertoajeluita vanhalla linja-autolla. Harmittaa, etten vieläkään ehtinyt itse kyytiin!

Pihakirppiksiltä löytyi jos jonkinmoisia aarteita. En yhtään ymmärrä miksi Anni jätti tuon upean propelihatun ostamatta! 😀

Tommi nautti erään pihan pop up -kahvilassa pimppipullan

Tavattiin myös monta karvaista Viikkarilaista

Seurueeni jäsenet pelasivat uhkapelejä

Tyhjin käsin ei kirpparikierrokselta päästy. Anni iloitsi kahdella eurolla ostmistaan iskemättömistä etanapannuista

Minulle puolestaan tarttui mukaan nätti pärekori kahdella eurolla. Mittailtiin Annin kanssa, että tuohon mahtuu justiinsa pari viinitonkkaa, kun lähtee Kirvatsiin piknikille. Jos ei piknik-koriksi päädy, niin ajattelin säilyttää siinä "jotain". Kuka muu tunnustautuu ihmiseksi, joka hamstraa erilaisia ihania laatikoita, purkkeja ja purnukoita ajatuksella, että "siinä voi sit säilyttää jotain"? Mulla on tässä asiassa jo pitkä historia ja hima täynnä jos jonkinmoista säilytyslootaa. 😀

Mutta se siitä rennosta hengailusta. Tulevat päivät onkin taas melkoista puserrusta. Jaksaa Veera, jaksaa! Torstaina pääsee Sotkamon kotikotiin hetkeksi hengähtämään!


2 Comments
  • MariaP
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Todella kivan ja raikkaan näköinen asu sinulla!

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    tuttuja maisemia 🙂 asuin elämäni 3-19 ikävuodet noilla nurkilla. nostalgista.

Post A Comment