Neilikat korvissa

Nonni… Kirjoitin just pitkät pätkät, mutta sitten kävi jotku ihme konejumitukset ja koko teksti katosi buuttauksen myötä toiseen ulottuvuuteen. Ja uudestaan en jaksa koko ajatusoksennusta kirjoittaa, joten tyydyn kiteyttämään kirjoittamani lauseeseen: "mä rakastan mun sekatyöläiselämääni ja elämä on kyllä enemmän kuin jees". Koen suurta onnea siitä, että duunikuvioni ovat muutamassa vuodessa muuttuneet radikaalisti, ja elämä on vienyt eteenpäin ja tarjonnut yllätyksiä joita en kokopäivätyössä yhtä ja samaa rataa puurtaessani osannut edes kuvitella. #ilovemyjob

Näitä onnentunteita pyörittelin tänään mielessäni, kun vein itse itseni työpäivän jälkeen illalliselle ennen tänne hotellihuoneen rauhaan hautautumista. Olin illallistreffeillä näin kivan näköisen tyypin kanssa:

Poola Katarynan uudet Neilikka -korvikset ovat enemmän kuin ihanat. 

hame-H&M/t-paita-H&M/rotsi-Saki/laukku-Tiger of Sweden/sandaalit-H&M/korvikset-Poola Kataryna

 


Tags:
No Comments

Post A Comment