Tuubihuivista turbaani – ohje videolla

Olen aina tehnyt turbaanini joko neliön tai suorakaiteen mallisista huiveista eikä mieleenikään ole tullut, että sellaisen saa tehtyä myös tuubihuivista. Mutta Porin Vilan ihana myyjä opasti minulle tämän turbaanikiepautuksen viikonloppuna ja, koska se on niin idioottihelppo juttu, oli pakko tehdä asiasta välittömästi videotutoriaali. Jos siis solmujen ja rusettien väkertäminen tuntuu turbaanihommissa hankalalta, niin tässäpä ratkaisu. Ei enää homma  helpommaksi juuri voi käydä. Kesän kätevin päähine, olkaapa hyvä!

 

 


Tags:
5 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hmmh, ei tuolla tavalla saisi tehtyä hätätilanteessa turbaanirintaliivejä kolmesta-neljästä tuubihuivista.

 • Saara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kivan näkönen ja helppo. Täytyy testata ☺.

 • Ebba
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Huippujuttu, kokeilen tätä heti tänään kun pari tuubi huivia löytyy. Kiitos tästä !

 • emma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi oi, mahtavaa! Nyt tämäkin tumpelo ryhtyy turbaanittareksi 😍 Kiitoksia ohjeistuksesta!

 • Terhi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitti tästä vinkistä!!! Oon aina ihaillut tollasia turbaaneja, mutta totaalisena pullakourana en ole osannut tehdä muuta kuin hirveitä fiaskoja. Mutta tää on nyt niin iisin näköinen, että pitäis onnistua multakin. Tosin en vielä mene henkseleitä paukuttelemaan…

Post A Comment