Huikea haalari, vihdoinkin!

Mä olen sovitellut ihan hirmu monet haalarit viime vuosina vain saadakseni useimmiten huomata, että näytän ihan urpolta ja tissit vievat usein haalarin pituudesta niin paljon, että haaruksista kiristää. Viimeksi sovitin yhtä astetta juhlavampaa mustavalkoista kokopukua Marks & Spencerillä ja voin sanoo, että jos mietitte päässänne pingviiniä, niin tiedätte miltä näytin. Vartalon muoto oli ihan yks yhteen. Monista haalareiden kanssa koetuista pettymyksistä ja naurunpyrskähdyksistä huolimatta en kuitenkaan ole lakannut haaveilemasta josko minunkin kaltaista keskivartalopaksua pylleröä pukeva jumpsuit vielä jostain löytyisi.  

Ja ai että, nyt se löytyi!

Näin tämän Nanson upean Plka-haalarin sunnuntaina Too Big to Be Me -blogissa Annan päällä ja syöksyin samointein Nanson verkkokauppaan. Haalari saapui supernopeasti ja pääsi päälleni jo eilen illalla. 

Katri Niskasen suunnittelema Polka-haalari on pehmoista viskoositrikoota, joten se on kesän todellinen mukavuusvaate. Ja ei ole kyllä ulkonäössäkään moittimista. Syvään uurrettu pääntie antaa auringon helliä yläselkää ja dekolteeta ja kietaisuleikkaus ja vyötäröllä oleva kuminauha luovat vartaloon jonkinmoista muotoa. Haalarini on kokoa Xl ja pääosin varsin passeli, mutta yläosa on ihan hitusen löysä ja edestä on tissivako ja liivit hieman vaarassa vilkkua. Pitää tarkkailla tilannetta muutama käyttökerta ja jos tuntuu, että meinaa liian helposti vilahdella, niin laittaa etumusta kiinni ihan parilla pistolla. Myös laahkeet on 167 senttiselle varrelleni ihan inan ylimitoitetut, mutta sehän ei haitaa, koska joka tapauksessa tykkään hieman kääriä lahkeita saadakseni nilkat esiin.

Mutta noin niinkuin kokonaisuutena kyllä ihan törkeen ihana!

Testasin pitkästä aikaa hiuksiinkin jotain uutta, kun ainaisen nutturasöherön sijaan jätin karvakasan roikkumaan vapaahna. Näyttää ihan kivalta rokkitukalta, mutta tuntuu siltä kuin ois kuollut orava niskassa. Mä en jotenkin oo sinut tällaisen vapaan pitkän karvan kanssa. Mut kyllä tää oravatukka vois silti jäädä repertuaariin toisinaan käytettäväksi.

haalari-Nanso/nahkarotsi-Saki/kengät-Crocs/korvikset-Aarikka/laukku-Zara

Jos haalarihommat kiinnostaa, niin pilkkupuku löytyy täältä. Mustan lisäksi tarjolla vihreä versio. Ja samaa kuosia löytyy myös mekkoina.


Tags:
,
18 Comments
 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toinen haalarihessu ilmoittautuu! Olin myös elänyt pitkään jossain ihme illuusiossa ettei haalarit sovi mun kroppaan millään muotoa, mut sit hairahdin ostamaan yhden haalarin (aattelin että palautan jos ei oo sopiva). Mut se istu kuin hanska. Joten ostin toisen. Ja kolmannen. Ja nyt joudun pidättelemään itseäni etten osta neljättä.

  Haalarihan on siitä ässä pukine, että se menee materiaalista riippuen vähän parempiinkin kekkereihin tai trikooversiona hellevaatteena. (Saatan myös joutua kopioimaan ton sun haalari+rotsi-kombon sit kun ilmat syssymmällä vähän viilenee.)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä rakastan haalareissa sitä, et ei tarvii ikinä nostella housuja! 😀

   • Siilikissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nooooo…. Eriparikroppaisena pakko todeta että mun haalareissa – olkoonkin kuminauhallinen – vyötärö tahtoo valahtaa turhan alas kun huitoo menemään. Joudun siis nostelemaan haalarin vyötäröä kohdilleen ihan samalla tavalla kuin normi housujen kanssa. 😀

 • Saara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihailin tätä jo Annan päällä ja kaunis on myös sulla! Mun ikuisuusongelma on leveä perse ja pieni rintavarustus. Tuskasta tässä haalarihommassa ja kotelomekoissa. Ja muuten urheilupaidoissa…äsken palasin jumpalta uusi paita testattuna ja taas vilauttelin rintavarustusta ainakin ohjaajalle. Kaula-aukko jää lerpattamaan kun lanteilta on sopiva. Että ongelmansa kullakin :-).

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jep, niinhän se on, että harva meistä on symmetrinen ja vaatestandardien mukainen. Jokaisella tosiaan omat probleemansa vaatteiden istuvuuden kanssa.

 • Eeva-Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi Veera minkä teit!!
  Ihailin tota Nansoa jo Annan päällä ja utelin kokojutskatkin häneltä mut en vielä tilannu pukua, kunnes luin sun postauksen. 😁
  Haalari tilattu, toiv.tulee pian…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä tilasin su-ma välisenä yönä ja tiistaina oli noudettavissa postissa. Eli tulee nopeasti. 🙂

 • Kaisu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sopii sinulle tosi hyvin. Soveltuu aurinkorannalta kesäterassille ja vaikka juhliin – moneen menoon.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, tän saa kyllä tosiaan asustettua aika monenlaiseen menoon!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana! Olis mennyt salamana tilaukseen, Mutta voih! XL on loppu nettikaupasta. Pitänee laittaa kyselyä Nansolle että vieläkö näitä on tulossa. Kiitos vinkistä!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ou nouu! Löytyisköhän jostain kivijalkakaupasta joka myy Nansoa?

 • Kuusipuu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvännäköinen päälläsi!

  Mistä noin upeita Crocseja saa hankittua?

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan törkeeeeeen hyvännäköinen! Siis sekä haalari, että koko asu. Peukku!

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvin rokkaat haalarin! <3 Upea on sunkin päällä. 

  Tästä on kehkeytynyt jo ihan mahtava innostus kun joku kommentoi mun blogiin että nyt haalarista myydään ei-oota jonkun blogikirjoituksen takia 😀 Tosiaan provikat meille, kiitos 😉

  • Lildemaar
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, aikamoisen haalarihurmoksen olette saaneet aikaan. Kävin eilen Jyväskylän liikkeestä kysymässä ja kuulemma olin jo kolmas sille päivälle😃! Valitettavasti eivät tuota olleet ottaneet ollenkaan valikoimiinsa ja verkkokauppa tosiaan tyhjänä eikä lisää ole luvassa😩

   • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    😀 Jes hyvä mä ja Anna! Kiva kuulla, että postaukset innoitti ihmisiä haalarin metsästykseen. 🙂

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No mitä ihmettä 😮 tänään tilasin 40% alesta verkkokaupasta, yksi XL oli jäljellä. Toivottavasti oikeasti oli, enkä maksanut tyhjästä 😀

Post A Comment