Pohjepituinen housuhame joka ylsi nilkkoihin

"Pohjepituinen housuhame" sanoo H&M nettikaupan tuotekuvaus. Nilkkamittainen housuhame sanoo 167 cm ämmä, kun housuissa on kokona 44. Mutta täytyy kyllä sanoa, että nää housut on niin isot ja venyvät, että ois pitänyt ottaa pari kokoa pienemmät. Mutta, ehdin jo pitämään housuja kerran ennen kuin heräsin toden teolla siihen asiaan, että ovat tosiaan sairaan suuret, joten se siitä vaihtamisesta sitten. Näillä nyt siis mennään. 

 

Mut en kyllä nettikaupan kuvan peruisteella odottanut ihan näin leveitä puntteja! Olin ekaa kertaa sovittaessa vähän epäileväinen, mutta mies sanoi ohikulkiessaan, että "nehän on ihan sun näköiset", joten päätin antaa housuhameelle mahdollisuuden.

Ja kyllä mä kovasti näissä viihdyn ja tää asu olikin mukavuutensa vuoksi ihan nappivalinta eiliselle, kun piti taas istua bussissa Helsinkiin ja takaisin ja tehdä siellä välissä päivä kuvaushommia. Ja raitapaidan, rotsin ja valkoisten Tomsien kanssa kokonaisuus oli kuitenkin ihan siisti ja skarppi, vaikka housut näyttävät ja tuntuvat lähinnä ylisuurilta pyjamapöksyiltä.

Pitänee testailla vaikka joidenkin kiilakorkosandaalien kanssa, että josko sitten ei lahkeet vaikuttais ihan niin megapitkiltä. Ihan hyvin onneksi tuo suh lyhyt paita tasapainottaa mittasuhteita ja antaa jaloille hieman lisäpituuden illuusiota. Näiden lahkeiden kanssa jos pukisi kovin pitkää paitaa, tulisi todennäköisesti aika persjalkainen fiilis. Mutta jatkan ehdottomasti housuhame-asukokeiluja. Tällaiset vaatteet on jotenkin kiehtovia joista ei oikein pääse heti jyvälle, että kuuluuko ne pidemmän päälle omaan vaatekaappiin vai ei. 

Mut mites se nimitys culottes? Kun eikö ne nyt oo kans suht sama asia kuin housuhame? Mut mun mielikuvissa culottes on kyllä jotain lyhyempää kuin nää mun nilkkoja kutittelevat lahkeet. Et mulle tää on nyt sit housuhame. Tai ihan vaan hiton leveet housut.

housuhame-H&M/raitapaita-Marimekko (saatu)/rotsi-Saki/laukku-Vagabond/kengät-Toms/korvikset Uhana Design (saatu)


Tags:
,
6 Comments
 • Maaru
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat ja sopii kyllä sulle. Tommoset vois hankkia kyllä, tykkään niin leveelahkeisista housuista ja jos vielä on ”mukavuus”mallia niin juu. Monesti kyllä lukenu et lyhyille ei sovi leveet lahkeet eikä raitapaidat, mut ei näemmä päde ainakaan kun sun kuvia kattoo ja sama kait se on jos ite tykkää.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Niitä suosituksia ja sääntöjä kyllä riittää, mutta mitäpä noita kyttäämään, vaan pistää päälle sitä mikä itsestä tuntuu hyvälle. 

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Munkin mielestäni sopii tosi hyvin sulle! Jotenkin mittasuhteet hyvin kohdallaan tuossa asussa. Tosin noi pitäisi melkein nähdä liikkeessä, että onko oudot. Mutta kuvissa kivat, aloin itsekin harkitsemaan, olisi varmaan mukavat monessa tilanteessa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mukavuuden puolesta voin kyllä todellakin suositella!

 • hannamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat on! Ite kokeilin Lindexillä tälläsiä superleveitä housuja mutta ne ois todellakin tarvinneet korkkarit. Nämä ei välttämättä tarvitse juurikaan kun kaikki muun on näin sopusuhdassa 🙂 

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, ainakin omasta mielestäni nää menee ihan kivasti noiden matalien tossujenkin kanssa, mutta aion kyllä testata korkkareidenkin kanssa. 

Post A Comment