Tylsä välttämättömyysmekko

Huhhuh. Alkuviikko meni blogihiljaisuudessa ihan siitä syystä, että aloin olla niin pirun poikki puskettuani kolme viikkoa töitä ilman yhtään kunnollista vapaapäivää. SK:sta vapaat hetket meni kaikki tukevasti omien töiden parissa, mutta nyt pitäis pikkuisen helpottaa. Loppukesä on paria keikkaa lukuunottamatta pyhitetty pelkästään päivätyölle. 

Tästä neljän päivän vapaaputkesta eka, eli eilinen menikin sitten melko lailla vaan henkeä vetäessä. Tai no, kävin aamupäivällä pusertamassa ittestäni salilla hien irti PT:n vetämällä treenillä, mutta loppupäivän vaan rentoilin. Olen treenaillut nyt taas toukouusta saakka salilla ja vaikka en vielä olekaan päässyt 1-2 krt/vko tahtia tiiviimpään sporttaamiseen, niin huomaan silti jo edistymistä. Jalka nousee boksille askeltaessa huomattavasti keveämmin ja kyykyt alkaa taas löytää syvyyttään. Eikä treenien jälkeiset päivätkään ole enää yhtään niin kivuliaita kuin vielä muutama viikko sitten. Kyllä se taas tästä. 

Ihan pian pääsen lisäämään viikottaisiin liikkumisiin vielä kunnon pyörälenkitkin, kunhan mun Briteistä tilaama pyörä saapuu. En malttais millään odottaa! Lähetysseurannan mukaan paketti on lajiteltu tänään Gatwickin lentokentällä. Kyllä se siis ensi viikolla saapuu. Jee!!!

mekko, korvikset ja laukku -H&M/sandaalit-Vagabond

Tätä juhannusaattoa me ollaan tähän mennessä vietetty lähinnä ruokahommia valmistellessa. Ribsit kypsyvät parhaillaan padassa ja kovasti tietään meidän juhannusperinteeksi puskeva tikkataulukakku hyytyy jääkaapissa. (Eiks se ala olla jo perinne, jos toista vuotta peräkkäin tehdään samaa evästä. :D) Pakataan eväät pian kassiin ja lähdetään illaksi grillaamaan ja hengaamaan Tommin äidin kesäasunnolle. 

Rentoon loman omaiseen fiilikseen sopii hyvin löysä pellavasekoitemekko. Tämä päällä ei tarvii varoa syömisiään ja juomisiaan, vaan voi antaa mahan rellottaa ihan rauhassa, sen verran muodoton kauhtana on kyseessä. Mun kesävaatekaapista on aina löydyttävä ainakin yksi tällainen ei minkään näköinen rentoilumekko, jonka voi vetää päälle, kun olo on vähän möh, eikä pukeutuminen kauheasti kiinnosta. 

Jottei kokonaisuus näyttäis ihan siltä kuin hiihtelisin menemään yöpuvuksi tarkoitetussa paitulissa (on muuten ihan yks mun inhokkisanoista toi paituli…), niin ripustin korviin vähän väriä ja valitsin kaula-aukosta narujen verran pilkottavat rintaliivit. 

Nyt mä taidan kaivella bikinit kaapista ja pakata kassiin vähän luettavaa. Sää näyttää siltä, että vois hetken aikaa ehtiä makailemaan vielä auringossa. Yritän nyt tehdä kaikkeni, että nää vapaapäivät olis tosiaan lepoa ja rentoilua eikä mitään to do -listan purkamista. Pyykkivuoret ei varmasti karkaa sillä aikaa ja laskuja ehtii kirjoittaa joskus myöhemminkin. 

Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille!

Loppuun vielä mun tämän juhannuksen voimasoitossa oleva biisi. Parasta just nyt.

 

 


Tags:
,
10 Comments
  • esberalda
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvää Juhannusta! 😊
    Minkä merkkiset nuo alta pilkottavat rintsikat on?

  • Tipa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Rintsikoista olisin minäkin kysynyt, heh. Ihan parhaita nuo mekot jossa voi vaan olla. Itse olen vasta muutaman vuoden pystynyt pitämään polvimittaista hamosta, mutta ah tätä nykyistä vapaudentunnetta. 🙂

  • SusannaS.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olisi tosi kiva kuulla miten pyörän tilaaminen ulkomailta sujui. Miten päädyit just tähän merkkiin/pyörään, miten mittailit rungonkoon yms. Itse olen viettänyt aikaa netissä juuri saman asian tiimoilla, mut en ole vielä laittanut tilausta menemään.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mä rustaan postauksen varmastikin heti, kun se saapuu! DHL:n arvio on, että keskiviikkona pitäis olla perillä.

      Mutta lyhykäisyydessään: työkaverilla oli saman merkin miestenmalli ja toinen (pyöristä paljon tietävä) työkaveri arvioi sen ja pyörän mittatietojen perusteella mulle oikean koon naisten rungoista. Mut kirjoitan lisää vielä tällä viikolla!

  • sissu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    milloin olet ostanut tuon mekon ja mitä se maksoi?

  • Tarja L.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Täytyypä tulla huhuilemaan kiitokset mekko-vinkistä! Juhannuksena mökillä selailin blogeja ja ihastuin tuohon mekkoon ihan täysillä eli heti tilaukseen. Hiukan epäilytti, kun oma normikoko oli loppu, mutta rohkeasti tilasin koko pienemmän ja se on just passeli. Aivan ihana materiaali ja kiva malli eli tästähän tulee varmasti lemppari. Että kiitti taas: sulta ruukaa saada hyviä vinkkejä! 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Minäkin hieman toivon, että olisin tajunnut ottaa yhtä kokoa pienemmän, niin ei olis ihan niin pyjaman oloinen, mut tällä mennään nyt. Materiaali on tosiaan ihana. Kiva kuulla, että blogista on irronnut vinkkejä! 🙂

      • Tarja L.
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Ei tuo sinun mekkosi miltään pyjamalta näytä 🙂 Kaikkea muuta eli rennon tyylikäs! Mutta täytyy sanoa, että aika reilu koko tässä oli. Ehdin jo harmitella, kun shoppailun aikana oma koko katosi (tilasin lapsille samalla ale-vaatteita). Kerrankin uskaltauduin tilaamaan pienemmän ajatuksella, että ei se näytä kuitenkaan oikealta päällä, mutta oli mukava yllättyä positiivisesti!

Post A Comment