Laukkujen karkkikaupassa lisäale!

Jos olet kaipaillut krumeluuritonta ja yksiväristä nahkalaukkua vaikkapa sinisenä, violettina, keltaisena, kultaisena, mintunvärisenä tai (aseta tähän toivomasi väri), niin suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan meneillään olevat he Cambridge Satchel Companyn alet.  Isosta osasta alelaukkuja on tarjolla vielä 20% lisäale koodilla EXTRA20. 

Omaan laukkumakuuni tällainen yksinkertaisuus iskee kuin leka, joten päätinkin hyödyntää nämä alet paikatakseni laukkunaulakossani ammottavan punaisen olkalaukun aukon. Matkalla luokseni on tämä  The Large Push Lock värissä Brighton Red. Arvoin hetken aikaa kokojen large ja medium välillä, mutta vertailtuani mittoja nykyisiin lempilaukkuihini, vaikutti isompi käytännöllisemmältä. Hintaa laukulle jäi toimituskuluineen 62,30 £, mikä teki viime viikon kurssin mukaan aika tarkkaan 80 €. Nyt punnan kurssin tultua melkoisesti alas, taitaa veskat saada haltuunsa vielä edullisemmin. Mutta joka tapauksessa, ei lainkaan paha hinta ajattomasta nahkalaukusta.

 

Löytyikö jokin lemppariväri?

 


8 Comments
 • Hultsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on kaksi tämän firman laukkua ja olen tosi tyytyväinen laatuun: paksua nahkaa, joka vaan paranee vuosien varrella. Toinen laukuistani on kirkkaan punainen, eikä sen värjäys ole lainkaan halkeillut vaikka laukku on ollut monta vuotta arkikäytössä ja kovassa kulutuksessa. Haaveilen aina uusista satcheleista, joten taidan käydä tsekkaamassa alen. Kiitos vinkistä!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Oma laukkuni saapui tänään ja ai että se on todellakin ihanan paksua ja jämäkkää nahkaa. Ja niin kovin nätti!

 • Minna Kulmala
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos todellakin vinkistä! Lähti välittömästi tilaukseen The Large Fluoro Push Lock, neonkeltainen väri huusi minua.
  En ole ennen tilannut ja laatu hieman mietityttää mutta kokeillaan! Tähän hintaan sen voi hyvin tehdä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Näin ensihiplailujen perusteella laatu vaikuttaa varsin erinomaiselta. 🙂

 • lenak
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos vinkistä! 🙂 Large Push lock lähti myös tilaukseen, oranssina. Sininen ja neonkeltainen houkutti myös, mutta valitsin neutraalin, kun en osannut päättää.
  Kauan toimitus kesti? En malttaisi odottaa..

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Viikon kesti. Vai oisko ollut 8 päivää..

 • Ilonallaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi Veera! Täysin asiaan liittymätön kommentti, mutta täytyy antaa kiitosta opinnäytetyöstäsi. Yritän tässä kehitellä pienelle yhdistyksellemme uutta graafista ilmettä ja törmäsin opinnäytetyöhösi Wikipedian kautta. Kiitos vaan hyvistä vinkeistä 🙂

 • Pisamiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ai että! Tilaukseen meni tuo samainen veska! Niin on nätti! 😍

Post A Comment