Persjalkainen hiirulainen

Tukan lisäksi korvikset jo vilahtivatkin eilen postaamassani kuvassa, mutta tässä olisi vielä kokonaisuudessaan sunnuntain asu. Mustavalkoinen vaatekerta sai seurakseen ripauksen kullansävyä korvakoruista ja laukusta.

farkut – Marks & Spencer / t-paita, laukku ja korvikset – H&M / sifonkijakku – Seppälä / ballerinat – Marc by Marc Jacobs

Kuvia katsoessa huomasi tän kokonaisuuden ongelman ja se on kengät. Niin söpöt ja kivat kuin nuo hiiriballerinat ovatkin, niin ne on kyllä niin lättänät, että korostavat entisestään "kainuulaisen suonylittäjän jalkaani". (Isäni luonnehdinta leveistä jaloista). Jalkani näytävät noissa melkoisilta räpylöiltä ja kun ei ole yhtään minkäänmoista kantaa, tulee kokonaisuudesta jotenkin persjalkainen. Olisi pitänyt laittaa ne korot joita aluksi mietinkin. 

Mun on siis ehkä myönnettävä, että nämä ihanaiset hiiret voisivat olla onnellisemmat jonkun toisen jaloissa, tai ainakin jonkun toiset kintut näyttäisivät näissä nätimmiltä. Mahtaisikohan omat hiirensä pian puhkikuluttanut ystäväni Iina adoptoida nämä parempaan kotiin..  Vai oisko siellä joku kiinnostunut koon 37 Marc by Marc jacobs -hiirulaisista? Pidetty vain muutamia kertoja, joten ihan priima kunnossa.

Nyyh… Mutta kun ne on niin söpöt.. 

Kenkiä lukuunottamatta kyllä tykkäsin asusta vielä kuvia katsoessakin. Mietin, että miksi oikein pidinkään vielä jokin aika sitten valkoisia farkkuja paholaisen keksintönä. Kaikesta sitä oppiikin iän myötä tykkäämään, kuten etanoista, pinaatista, sinihomejuustosta ja valkoisista farkuista. 

Illalla nää kamppeet vaihtui sitten vielä trikoisiin, kun suuntasin into piukeana pyörälenkille uudella fillarillani. 21 kilometriä mahtavuutta. Tai siis toki muutamaan viimeiseen kilsaan mahtui jo hieman toivetta matkan loppumisesta, mutta pääosin se oli vaan siistiä. Pää tyhjeni mahtavasti, kun keskittyi vaan polkemiseen ja kauniisiin maisemiin. Miksi mä en ole ymmärtänyt pyöräilyn hienoutta liikuntamuotona jo aiemmin? 


Tags:
,
5 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siitä kypärästä ei sitten ole mitään hyötyä jos hihna ei ole kunnolla kiinni.

 • hannamariavv
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehkä sitä iän myötä oppii sitten ittenkin tykkäämään vaaleista farkuista – tällä hetkellä omistan jo vaaleat shortsit, mutta siihen menee raja 😀 Kivan yksinkertainen asu jota piristi nuo kultaiset asusteet. Hiiriballerinat adoptoisin jos olisi pienempi jalka – Iinalle varmasti kelpaa 😉

  hanna

  http://www.hannamariav.com

 • iines (uus lukija ja fani)
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis ei todellakaan mitään ongelmaa tässä asussa noista kengistä!! Musta ne sopii just, ei tosiaankaan tee mitään suonylittäjä-vaikutelmaa 😀 vai mikä se oli 😀 Koko asu ja erityisesti ballerinat very chic. Korot tässä asussa olis ollu jotenki liian yritetyt, ballerinat on itsevarmat. Ja kauniit 🙂

 • Nunu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nyt on pakko vinkata blogipostauksestani, jossa olen juurikin näiden kenkien insipiroitumana tehnyt omat eläinpopot! Kyllähän noi alkuperäisetkin on aivan mahtavat 🙂

  http://www.menaiset.fi/blogit/nunu/diy_kenkaprojekti_tuunaa_tylsat_kenga

 • Elluriina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Taas tosi kiva kokonaisuus. Yllätyin tuosta jakusta. Kaupassa olen kiertänyt tuollaiset kaukaa, mutta nehän ovatkin tyylikkäitä! Ja sit nuo popot: ei-niin-gasellinjalkainenkin (täällä yksi sellainen) voi ja SAA pitää matalia ballerinoja. Ne on niin chic! (Käyttääkö kukaan tuota sanaa enää..)

Post A Comment