Lukuvinkki ja totaalinen yllätyskäänne

Näin iltavuoroviikolla ei oikein asukuvia tänne blogiin synny, sillä lempparifarkkujen, vaihtuvien t-paitojen ja päivästä riippuen Tomsien tai Crocsin ballerinojen kuvaaminen ei hirmuisesti inspiroi. Pari asukokonaisuutta voi kuitenkin tsekata tällä viikolla ilmestyneestä Kotivinkki-lehdestä, jossa esiinnyn kahden aukeaman verran Minun tyylini -palstalla. 

Vaikka tähän viikkoon ei ole taas vaihteeksi mahtunut mitään muuta kuin töitä (ma-to 42 h ja vielä pari päivää jäljellä..), niin yksikin yllätyskäänne on kuitenkin saatu aikaiseksi. Päätettiin nimittäin Tommin kanssa muuttaa! Ei olla edes etsitty asuntoa, mutta tuli sitten vähän puskista vastaan kolmio saunalla, parvekkeella ja sopivalla vuokralla. (Kun siis nykyisessä kodissamme ei ole kumpaakaan, ei saunaa eikä parveketta.) Tää on melkoinen ylläri ihan itsellenikin siitäkin syystä, että olen vannonnut, että en ihan pikku kummassa muuta, koska vihaan sitä puuhaa. 😀

Asuinaluekaan ei ihan hirmuisesti muutu, vaan keskustassa pysytään. Joskin ihan torin reunalla toistakymmentä vuotta asuneille neljä korttelin päähän siirtyminen tuntuu melkoiselta muutokselta. Olohuone meillä pienenee tässä asunnon vaihdossa, mutta se ei haittaa, sillä tulevassa kämpässä pyykit mahtuu kuivattamaan muuallakin kuin olkkarin perällä. 

Olen muutosta yhtä aikaa innoissani ja kauhuissani. Ihan hirvee hommahan se on kaikkien kamojen karsinta ja pakkaaminen ja muuttaminen. Mutta toisaalta näen tämän just loistavana tilaisuutena tehdä kunnon inventaario. Olen jo tehnyt listaa myyntiin tai lahjoitukseen menevistä huonekaluista ja muista kodintavaroista. Asunnot ehtivät olla meillä päällekkäin, joten muutan sillä ajatuksella, että poimin täältä mukaani asiat jotka todella tahdon uuteen kotiin ja loput sitten hävitetään. En melkein malttaisi odottaa! Tekisi mieli jo alkaa pakata!


Tags:
3 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Porissa tapahtuu juuri tuo jännittävä mittakaava vääristymä, että jos ei asu torin laidalla niin asuu muka kaukana. Niin kompakti ja vuokratasoltaan kohtuullinen mesta se on 😀 Elin itse kanssa viisi Pori-vuottani justiinsa siinä Eteläkauppatorilla. Oli vähän kriisi kun muutti toiseen kaupunkiin ja joutui lähiöön neljän kilsan päähän keskustasta 😀

 • A-M
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hurraa, siispä on seurattava tarkoin milloin sinun poistovaatteet ja kengät tulevat myyntiin! Mukavaa muuttoa teille!

 • Fantti muuttopuuhissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on myös muuttopuuhat meneillään kun ostettiin miehen kanssa oma talo. Tää kuu aikaa muuttaa ja kesäloman aikana pitäis saada paikat rempattua niin että elokuun puolivälissä olis kaikki paikat kunnossa

Post A Comment