Viidet ulos, yhdet sisään

Onnistuin koko heinäkuun hienosti välttelemään vaate- ja kenkähoukutukset vetoamalla mielessäni muuttoon ja siihen, että nyt on mieluummin tavarasta eroon hankkiutumisen kuin uuden hamstraamisen aika. (No okei, yhden mekon ostin mun ja Iinan laivareissulta)

No, eilen sitten viimein puolustus petti jo aamusta ja tilata kliksauttelin itselleni kengät jo ennen kuin ehdin nousta edes sängystä.

Omaan makuuni kovasti kolahtavia simppeleitä nahkakenkiä valmistava ruotsalainen Ten Points tuuppasi meiliin ilmoituksen, että nyt ois kaikki kengät tarjolla -50% alennuksella, joten kiinnostukseni heräsi välittömästi. Surffailin nettikauppaan mielessäni vaaleanpunaiset Pandora-maiharit, joita olen ihastellut monia kertoja kaupassa. Mut sitten tapahtuikin yllätyskäänne ja päädyinkin piristämään syyskenkäkokoelmaani valkoisilla kengillä! 

Hieman mä kyllä jo aloin kauhuissani miettimään, että mitenkähän nopeasti mä onnistun tuhrimaan kengät jo ihan kammottaviksi. Ja että ou nou, ei niiden kanssa ainakaan tummia farkkuja uskalla käyttää, etteivät päästä valkoiseen nahkaan sinistä väriä. Että saa nyt nähdä miten fiksu ostos nää loppupeleissä olikaan. Mut on ne nätit! Ja tuo malli on jo käytössä hyväksi havaittu, sillä omistan jo yhdet viininpunaiset vuorelliset Pandorat.

Näiden yksien ostettujen vastapainoksi olen onneksi tänään saanut poistopinosta eteenpäin viisi paria ronttosia ja rahaakin niistä tuli yhteensä enempi kuin nämä uudet maksoi. Kokonaisuutena siis kuitenkin kokoelma pienemään päin. 😀


Tags:
2 Comments
 • PlusMimmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mua naurattaa, mulla on nää samat kengät ja Matti totesi äsken kenkäkaappia kiinni survoessani ja kiroillessani että ”no nuo luistimet vois ainakin viedä varastoon”. Repesin vaan että ei ne oo luistimet! 😂 Näiden varret pilkotti siis kassista.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ja nyt tästä sun kommentista mä vasta muistin, että onhan mulla jo yhdet valkoiset nilkkurit, kun tilausvaiheessa sellasia ei muistunut mieleen. Mulla on sellaset Vagabondit joita mä sit taas kutsun luistimiksi. 😀 😀

Post A Comment