Ikuinen parivaljakko: Kiss-paita ja armeijatakki

Kommetiboksiin tuli jokin aika sitten toive, että kuvaisin vielä ennen muuttoa jotkut asukuvat ullakolla. Minä olin jo melkein unohtanut koko ullakon, kun kesällä on vähäiset asukuvat tullut napsittua jossain kodin ulkopuolella. Tuota kuvauksellisen karua loukkoa tulee kyllä muuttaessa ikävä. Mihin mä sitten talvella asukuvastudioni oikein pystytän? 

Mutta tänään mä vielä siis saatoin kiivetä töistä töistä tultuani kameran ja valon kanssa vanhaan tuttuun studiooni ja ikuistaa työpäivän rennot releet. 

Jos oli ullakkostudio päässyt hieman unohtumaan, niin samoin oli kesän aikana käynyt tuolle camo takille, jonka nyt taas bongasin vaatehuoneestani, kun etsin sopivaa vaatetusta kyyhkymetsälle.  Jostain kumman syystä nuo maastotakki ja Kiss-paita ovat olleet tiivis parivaljakko aina siitä saakka, kun ostin ne aikoinaan yhtä aikaa UFFilta. Olen yhdistänyt ne niin farkkuihin, nahkaleggareihin kuin paljettihameeseenkin. 

Käsivarresta pilkistää edelleen mustaa söheröä. Viikko sitten olutfestareilla siihen läntätty Fat Lizardin siirtokuva tuntuu olevan vähän sitkeempää sorttia, eikä ole lähtenyt pois useista pesuista ja hinkkauksesta huolimatta. Luojan kiitos, että en pyytänyt kuvaa poskeeni! 😀

Mä niin odotan ensi viikkoa, kun mulla on vihdoin taas aamuvuoroa, sillä se tarkoittaa sitä, että iltaisin pystyy vihdoin keskittymään kamojen siirtelyyn kohti uutta kämppää. Tommi saa remppailut siellä loppuun toivon mukaan huomisen aikana, joten me päästään vihdoin ensi viikolla ihan oikeasti muuttamaan.

Mä niin odotan sitä, että pääsen järjestelemään vaatteet paikoilleen kaappeihin ja tiedän taas missä mikäkin on ja mitä omistan. Tässä on nyt nimittäin pari viimeistä viikkoa mennyt niin, että jotain rättejä on ollut jo pakattuna ja olen tehnyt kaapeissa suursiivousta, joten kaikki on ollut ihan levällään ja missä sattuu ja on pitänyt pukeutua tasan siihen mitä sattuu helposti löytämään. Mutta ihan pian mulla on uusi pukeutumishuone! (kuten mä tulevan kodin toista makuuhuonetta mielessäni nimitän :D)  

farkut-H&M Mama/t-paita ja takki -2nd hand/kengt-Toms

 


Tags:
3 Comments
  • Merith
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Siirtokuvat saa pois kätsysti öljyllä tai kuorintavoiteella. Öljyyn lisätty sokeri tai suolakin toimii kuorintavoiteena.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      jees, täytyy tänään ottaa noi aseet käyttöön! 😀

  • camoon
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Noita camo-paitoja saa Varustelekasta ihan muutamalla eurolla, jos joku sattuu innostumaan : )

Post A Comment