Reipas (not) koululainen

Kiitos maailmankaikkeus kofeiinista! Tulin tänään Tampereelle kouluun ja aamupäivän luennolla meinasi ihan tosissaan pudota otsa pulpettiin. Mä olen niin jumalattoman väsynyt just nyt, että tällainen koulussa istuminen ei oo ihan helpoin juttu. Mutta, kyllä vaan yks iltapäivän luentoa ennen kiskiastu energiajuoma herätti. Pysyin iltapäivän luennon hereillä! Bussimatkan Poriin voi sitten nukkua niska kenossa ja kuola poskella, jotta jaksaa illan sitten puuhastella taas tavaroiden pakkaamisen parissa.

Eilen illalla saatiin vietyä yksi suht iso satsi kaikenmoista pientä irtokamaa uudelle asunnolle. Esimerkiksi astiat on nyt 90% uudessa osoitteessa, iso osa jopa jo kaapeissa saakka. Samalla sinne meni myös jo jokunen säkki mun vaatteita ja tänään sitten aamuviideltä katselinkin puolityhjää vaatekaappia hieman epätoivoisena. Löytyi sieltä olohuoneessa töröttäneestä puhtaan pyykin sekalaisesta kasasta kuitenkin vielä jotain päällepantavaa.

Mutta ei pysynyt kamppeet kauaa puhtaana. Mä en edelleenkään tajua niitä ihmisiä, jotka osaa käyttää sujuvasti ja siististi valkoisia vaatteita. Se on mulle samanlainen mysteeri kuin ne henkilöt joiden meikki on aina tiptop vaikka olis mikä vesisade tai seksihelle hyvänsä. Oon varma, että sellaisia aina siistejä ja tyylikkäitä ihmisiä ympäröi jokin kosminen ja mystinen suojakupla. Multa se kupla selvästi puuttuu. Päästyäni Tampereelle puoli kahdeksan aikaan sainkin jo huomata bussissa nukkuessani meikkivoiteiden hinkkautuneen leuasta paidan rinnukseen. Kiva. Ja nyt klo 14.03 mun valkoiselta paidalta löytyy myös pari huulikiiltoroisketta. Kiva. Oon niin siisti ja tyylikäs leidi.

farkut-H&M+/pusero-Kaiio/rotsi-Saki/kengät-Vagabond/reppu-Kånken (saatu)/korvikset -Via Minnet (saatu)

Vaikka aamulla kouluun lähtö tuntui viimeiseltä asialta maailmassa, mitä haluaisin tehdä, niin olen kyllä iloinen, että saavuin paikalle, sillä iltapäivän palvelumuotoilua käsittelevä luento oli aivan todella mielenkiintoinen. Luennoitsija oli innostava ja osasi kertoa asioista todella selkeästi ja käytännönläheisesti. Opin hurjasti uutta! Heti sitten koulusta taksiin astuessa tulikin tutkailtua kyseistä palvelukokemusta kontaktipisteiden kautta. Ilahduttavaa ja asiakasystävällistä oli esimerkiksi tilauksen jälkeen saamani tekstiviesti, joka kertoi arvioidun ajan koska taksi saapuu. Tätä systeemiä ei ainakaan Porissa käytetä enkä muista muista kyllä saanenni viestejä Helsingissäkäään, missä tulee ajeltua usein pirssillä. 

Koulussa ihmiset kertoilivat miten oli kesä sujunut ja millaisilla kesälomareissuilla oli käyty. Itse jouduin toteamaan kesän hujahtaneen itseltä enemmän tai vähemmän ohi. En ole edes uimassa käynyt! En käynyt yhdelläkään piknikillä, kesätapahtumissa vierailin lähinnä työn merkeissä ja mansikatkin jäi syömättä. Ja nyt on jo ihan syysolo. Plääh. Mutta sukkia en vielä hetkeen kyllä  meinaa jalkaani laittaa. Kyllä vielä pitää useampi viikko tassutella ballerinoilla sun muilla kepeillä tossuilla!

Nyt bussin nokka kotia kohti. Ilta kuluu tosiaan pakkaamisen merkeissä ja huomenna lintsaan koulusta muuttopuuhien vuoksi. Ehkä se epätoivon tunne tässä pikkusen jo alkaa helpottaa. Uusia epätoivon aiheita on toki jo jonossa. Esimerkiksi nää kouluhommat… Keväältäkin muutama tehtävä rästissä ja sitten uudet päälle. Jaksanko? Pystynkö? Haluanko? 

 


Tags:
6 Comments
 • veerala
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mua ärsyttää ne aina niin freesin näköiset mimmit joilla pysyy tukka ja meikki kuosissa koko pitkän päivän. Itsellä on 5 min kotoa lähdön jälkeen tukka jo sekaisin ja meikistä ei oo tietookaan. Ja vaatteet.. auta armias jos laitat jotain valkoista päälle, tai edes valkoraidallista (koska siihen raitaanhan se bolognese putoaa). Tässä juuri suunnittelin, että jäisinkin töihin ilmastoinnin seuraksi. Ulkona +33 astetta.. Terkut siis keskisestä Euroopastasta!

 • Larre
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihania kuvia, etenki tuo viimenen! 🙂

 • AR
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Valkoisen paidan kaveriksi kuuluu ehdottomasti huivi: toimii ruokalappuna, meikkirantujen pyyhintäpaikkana ja piilottaa mahdollisen ruokalistan rinnuksilta. Terveisin, valkoisten vaatteiden ystävä

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jaksaa kuitenkin tekohymyä vääntää kuviin.  😉

 • Aba
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täälä toinen jolla kesä vilahtanut ohi,kirjaimellisesti.Mansikat myöskin ostamatta ja siten syömättä jäivätkin.Uimassa käyty kerran.No mihin se aika sitten meni,tai kesä,niin mihin se meni,hyvä kysymys…

  Ehkäpä olisi viimein aika irrottaa itsensä asioista,ihmisistä,tavoista jotka eivät tue omaa hyvinvointia,alkaa elämään oikeasti omannäköistä elämää.Siinä sitä onkin meikälle täksi syksyksi/talveksi tekemistä =)

  Tsemppiä kouluhommiin,kyllä sä ne hyvin vedät!!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Helsingissä toimii Valopilkku taksien kanssa. Näppärä tilata auto ja seurata sen saapumista. 

Post A Comment