Power of make up

Tänään se taas alkoi! Nimittäin #Evekin kuvaukset ja syksyn eka jakso julkaistaan 28.9. Oli ihan mahtavaa palata studiolle ja nähdä kaikki tutut naamat taas monen kuukauden jälkeen. Jutut lähti kuitenkin liikkeelle heti tutun levottomina ihan kuin ei oltais mimmien kanssa erossa oltukaan. 

Nää kuvauspäivät on meidän stylistin ja maskeerajien ansiosta aina ihan elämyksiä, kun kerta toisensa jälkeen ne kehittelee meille niin huikeita ja värikkäitä lookeja. Kuljettuani koko kesän tukka samanlaisella sykeröllä, tulee kaikki kuvauspäivien kampausväkerryksetkin todellakin tarpeeseen, jotta muistan taas miten monipuolinen kuontalo mulla oikeasti on. Jos sitä inspiroituis taas itsekin vähän enempi taiteilemaan kiehkuroidensa kanssa nyt syksyllä.

Huikeita kaunottaria ja älyköitä studio täynnä!

Ja ai että, tätä mä olen odottanut, että pääsee taas näkemään miten siitä aamun röllipeikosta kuoriutuu maskihuoneessa jotain lähes tunnistamatonta! Tän päivän lemppari kuvapari on tässä. 😀

On niissä sama muija, uskokaa tai älkää. 

Näitä ammattilaisen loihtimia meikkejä tuijotellessa mä aina vannon, että mä opettelen ton homman itsekin paremmin, mutta ei musta sitten kuitenkaan ikinä aamuisin ole niin perusteelliseen tuhertamiseen. Mutta kyllä sieltä väkisinkin aina jotain vinkkejä ja ideoita nappaa. Nyt esimerkiksi meni tänään naamaan läträtty Make Up Foreverin HD Foundation stick ostoslistalle, sillä meikkipussistani ei löydy tällä hetkellä yhtään kovin peittävää meikkivoidetta vaan ainoastaan kaikkia kepeämpiä tuotteita. Myös muutossa löytyneiden irtoripsikokoelmieni käyttöönotto sai taas ihan uudenlaista pontta katsellessani tänään peilistä miten hurjasti lisätupsut tuovat näyttävyyttä katseeseen.

Kuvissa näkyy muuten hyvin myös mun uus tukkaväri. Annoin Maikulle perjantaina vapaat kädet sävyn suhteen ja tuollainen viininpunaiseen taittava tumma siitä tuli. Tykkään kovin. Mutta saa nähdä miten kammottava juuri kasvu tän kanssa tulee. Ehdin jo niin tottua melko luonnollisen värisiin hiuksiin, joissa juurikasvu ei paljoa erottunut, eikä värjäämisellä siksi ollut ikinä kauhea kiire. Mutta näin tumman sävyn kanssa joutunee käymään kampaajalla vähän tiheämpään. Huono juttu kaltaiselleni kampaamolaiskiaiselle. Mutta toisaalta nyt syksyn kuvauksien ajan on kyllä muutenkin pidettävä reuhkastaan vähän parempaa huolta. Ei kärsi kasvattaa sivumarsujakaan sellaisiin mittoihin kuin kesällä. 😀

Nythän on kovasti meikittömyys nosteessa useampienkin superstarojen (kuten Alicia Keys) alettua puhumaan luonnollisen kauneuden puolesta, mutta kyllä mä nyt ainakin tänään liputan ton pakkeloidun lärvin puolesta!

Ei mulla ole mitään tuota minun paljasta ja luonnollista naamaakaan vastaan, elän ihan sujuvasti arjessa myös ilman ehostusta, mutta kyllä nää meikkileikit on kuitenkin ihan sairaan hauskoja. Mitä jos arvostettais ihan kaikenlaista kauneutta, niin luonnollista kuin tollaista taidolla naamaan maalattuakin!

PS. Olen nyt työreissulla huidellessa melkoisen paljon aktiivisempi Instagramissa kuin täällä blogissa, joten klikkaa ihmeessä seurantaan @vieruska!


6 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa
  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No ohhoh, ihan ilmaiset!  En saanut eilen tehtyä tilausta kännykällä ja nyt ne oli jo mennyt.  🙁

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vau mikä ero, kyl täs kans pitäis itsekin alkaa meikata jos ilme noin paljon paranee😊

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Niin, kyllähän niilla pakkeleilla saa vaikka mitä aikaan etenkin tuollaiset osaavat ammattilaiset. Ei mulla toki omin käsin ero ole noin valtava 😀

 • Elsa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olet kaunis, meikillä ja ilman! Ihan mielettömän väriset silmät, toki meikki korostaa väriä hienosti.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, kyllä mäkin tykkään nassusutani ihan meikittäkin, mutta on niin siistiä olla välillä oikein kunnolla laitettunakin! 🙂

Post A Comment