Plussamallina pyörimässä

Minä aloitin huippumallin urani jo vuonna -82 lehtikuvauksilla ja kasarin puolivälissä taisin pyörähtää jonkun kerran myös lavalla. Hirveästi muistikuvia noista ajoista ei ole. Lieneekö mennyt liian lujaa. Sittemmin uuvuin muotimaailman raadollisuuteen ja pistin urani jäihin lähes kolmeksikymmeneksi vuodeksi. Viime vuosina olen kuitenkin löytänyt itseni jälleen ravaamasta runwayta päästä päähän. Mihin sitä kissa karvoistaan pääsisi ja huippumalli hingustaan parrasvaloihin. And it feels so good to be back! 

Torstaina oli vuorossa porilaisen Muotitavaratalo Ratsulan syysmuotinäytös. Tai tarkemmin ottaen viisi näytöstä päivän aikana. Siinä sai ihan jokusen kerran kiskoa kampetta päälle ja pois. Onneksi oli apuna loistavat pukijat, niin kylläpä sujui paidasta toiseen sujahtaminen vaivattomasti.

Alla hieman kuvia catwalkilta. Omia kuvia tietenkin, mutta mukana myös mun muutamia suosikkiasuja muiden mallien päältä. Minun yllä nähtävien vaatteiden tiedot löytyvät kuvien alta ja jos muiden mallien yllä näkyvien vaatteiden merkit kiinnostavat, niin löydät tiedot Ratsulan FB-sivuilta muotinäytös kuvakansiosta. 

Kuvat: Johanna Uusitalo Photography

tunika- Masai / farkut – MAC Flexx Pure / laukku – Michael Kors / nilkkurit -Tommy Hillfiger

Mustien vuosien jälkeen mua on alkanut hirmuisesti viehättää vaaleanharmaa ja jopa tuollainen lähes päästä varpaisiin kokoharmaa on jotenkin kiehtovaa. Oikealla oleva Marimekon mekko kiinnitti huomioni kivoilla sinisen sävyillään vaikkei kukkaprintti itseeni iskekään.

neuletakki – Samoon / toppi – Betty Barclay / housut – MAC Flexx Pure 

Miesten päältä mulle osui silmään erityisesti tosi monet upeat takit. 

Marimekolta löytyy syksyyn hurmaavia vihreän sävyjä. Minuun iski etenkin tuo neulemekko. 

tunika- Masai / farkut – MAC Flexx Pure / laukku – Michael Kors / nilkkurit -Tommy Hillfiger

takki – Fuchs Scmitt / jakku – Gerry Weber / pusero – Gerry Weber / MAC Flexx Pure / nilkkurit -Tommy Hillfiger

Itselläni oli useammankin yläosan kanssa jalassa nuo mustat MACin Flexx Pure -farkut ja täytyy sanoa, että herranjestas miten mukavat! Aivan suunnattoman joustavat stretchfarkut olivat miellyttävät myös sen vuoksi, että housujen vyötärö oli oikeasti korkea ja nielaisi siis sopivasti vatsamakkarat sisäänsä. En ollut koskaan ennen sovitellut mitään MAC-merkkisiä housuja vaikka olenkin niistä paljon hyvää kuullut. Mutta nyt osaan suunnistaa heidänkin hyllylleen, kun seuraavan kerran olen housuostoksilla. I

tse asiassa nämä mustat Flexx Puret jäivät kyllä pikkuisen kaivelemaan mieltäni, mutta pitänee käydä vielä uudelleen sovittamassa, sillä ainakin toisesta mallista mulle meni jalkaan vielä yhtä pienempi koko kuin nuo lavalla päälläni olleet. Lavalla mulla siis koko 44, mutta toisesta saman merkin farkusta meni päälle myös koko 42. Eli kuten mä sanoin, aivan sairaan joustavat! 😀


No Comments
 • Marina /Dioriina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ratsulassa tuli paljon käytyä silloin, kun asuin Porissa. Hyvän näköisiä asuja 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Se on ihan mun lempi paikka shoppailla tässä kaupungissa!

 • PiP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noi vihreet tunikat ja paidat on kyl upeita, kiitos vinkeistä. Onnittelut mallille, näkyy homma olevan selkäytimessä! Saiskohan sulta ryhti/kävelykoulutusta?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hartiat taakse, leuka pystyyn ja lantio keinumaan, siitähän se jo ryhti ja kävely lähtee. 😀

 • Aba
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Wautsi kun hienoja kokonaisuuksia,noista kelpuuttaisin vaikka kaikki.Ja upeat mallit =)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, oli kyllä Ratsulan väki koonnut hienon ja monipuolisen kokonaisuuden asuista. Kiinnittyi näytöksen myötä omakin huomio moniin sellaisiin vaatteisiin, joita ei ois muuten älynnyt vilkaista.

 • hannamariavv
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Iskin silmäni tuohon vikojen kuvien  Gerry Weberin punaiseen paitaan… Hämmentävää että tykästyin punaiseen ja vielä kuviolliseen paitaan…. Pitää metsästää jostakin melkein samanlainen, ei taida omalta paikkakunnalta Gerry Weberiä enää löytyä.

  hanna

  http://www.hannamariav.com

 • saara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan upea tuo mokkatakki-kokonaisuus! Sopisi sinulle kuin nenä päähän.
  Pallotunikaa en menisi kehumaan, ehkä kenenkään päällä ;-).

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Sen rotsin voisin kyllä kuvitella omaankin vaatekaappiin!

Post A Comment