Syksyn suosikkiasu – paljetteja ja pehmoinen neule

-sisältää kaupallisia linkkejä-

Mainitsin muotinäytöspostauksessa, että mustan sijaan mua kiinnostaa nyt harmaan sävyt. Eilisessä asussa uusi takki sai alleen toisen kerroksen harmaata suosikkineuleen muodossa. Ja ei kuulkaa yhtään pöllömpi asu omasta mielestäni! Meni ehkä samoin tein syksyn suosikkikokonaisuuksien listalle.

hame-Ellos / neule-ellos /kengät -Ten points / laukku -Marc O'Polo / takki – Betty Barclay / korvikset Anette Ahokas Design (saatu)

Paljettien ja pehmeän neuleen yhdistelmiä on nähty päälläni usein ja tullaan varmasti tänäkin syksynä näkemään. Arkisen oloinen neule on vaan mielestäni niin loistava tapa saada kimaltava ja juhlavan oloinen hame muuttumaan lauantai-vaatteesta maanantai-vaatteeksi. Enkä mä sitä paitsi enää edes osaisi ajatella käyttäväni tuollaista paljettihamosta vaikkapa korkkareiden ja juhlavan yläosan kanssa ja kipittäväni sellaisessa asussa kemuihin. Tykkään yhdistää paljettini ennemmin rentoihin maihareihin ja villapaitoihin. Mitä noihin maihareihin muuten tulee, niin viime aikojen asukuvien perusteella voisi luulla, että nakkasin muutossa kaikki muut kenkäni menemään, mutta kyllä tuolla kaapeissa melkoinen läjä jalkineita edelleen asuu. Just nyt valkoiset kengät on vaan tuntuu sopivan yhteen lähes kaiken kanssa.

Piti linkata vaan tuo Elloksen tämän syksyn versio tuosta kashmirneuleesta, mutta bongattuani paljettihameenkin, päädyin kokoamaan kokonaisen kollaasin samankaltaisista tuotteista Matkipelle-hengessä. 

 

1. Ellos modern basic kashmirneule / 2.Svea nilkkurit / 3. Esprit laukku / 4. Ellos collection paljettihame / 5. Junarose neuletakki

Kashmirneuletta löytyy harmaan lisäksi myös mustana, sinisenä ja vaalean beigenä ja paljettien kimallusta puolestaan on tarjolla mustan lisäksi sinisenä ja hopeisena. Hetkinen! Miksi mä en ole aiemmin tajunnut miten mahtavalta näyttää hopeiset paljetit? Mahtuiskohan mun paljettikokoelmaan viel hopeinen hamonen… 😀

Syksy on ihan mun lempi vuodenaika pukeutumisen suhteen. Olen ollut viime viikot taas ihan eri tavalla kiinnostunut siitä mitä päälleni puen kuin vaikkapa kesällä. On jotenkin niin ihana kaivaa kaapista taas kaikki neulemekot ja villatakit. Syyskengätkin on paljon enempi mieleeni kuin kesän kepeät tossut ja sandaalit. Ja siitä mä muuten tajusinkin, että mun molemmat Dr. Martensit ja myös parit Vagabondin nilkkurit on muuten vieläkin varastossa ja ne on tietenkin just siinä laatikossa, jonka survoin muuttaessa ihan sinne perimmäiseen nurkkaan ja eteen on tietenkin kertynyt jo hitosti sälää.

Siellä samassa peränurkassa ovat myöskin kaikki hanskat ja pipot joita mä ihan tasan huomaan tarvitsevani hyvin paljon ennen kuin saan aikaiseksi ne varastosta kaivella. Sama homma joka syksy. Kylmä aamu vaan yllättää mut ja ajan näpit jäässä lähimpään kauppaan hakemaan jotkut halpis sormikkaat, koska en ole saanut aikaiseksi hakea kamoja ullakolta. 😀

Monta ihanaa kaulaliinaakin sieltä ullakon kätköistä löytyy, mutta hempeää vaalenapunaista uupuu. Elloksen alennuksen käyttäminen johonkin uuteen kashmirvaatteeseen alkaa olla jo mun joka syksyinen perinne, enkä poikennut siitä tänäkään vuonna. Just nyt on tarjolla -40% -alennus tilauksen kalleimmasta tuotteesta, joten hyödynsin sen välittömästi jo hetken aikaa mielessäni olleeseen vaaleanpunaiseen kashmirkaulaliinaan.  Pistin samalla tilaukseen myös uuden valkoisen pellava t-paidan heitettyäni juuri yhden vanhan menemään, sekä kokeilumielessä tuollaisen viskoositrikoisen puolipoolon. 

Mua kiinnostaa ihan hirveästi meneillään oleva poolopuserotrendi, mutta en ole vielä löytänyt yhtään pooloa, jossa ei tulisi kuristava olo. Tuossa kollaasin paidassa kaulus vaikuttaa kuitenkin luupaavan maltilliselta korkeudeltaan. Katsotaan miten käy.

Mikäli syysgarderobi kaipaa täydennystä, niin kannattaa hyödyntää Elloksen -40 % alekoodi: 340502, jolla siis saa alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta*!

 

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 20.10.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin. 

 

 


3 Comments
 • atomi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tykkäsin sekä siitä sn erisävyiset siniset-asusta että tuosta harmaakombinaatiosta. Ihan tosi hyvä idea yhdistää nuo saman värin eri sävyt etenkin kun sävyjä on monta. Itse en ole ikinä hoksannut yhdistää mitään kimaltelevaa arkilookkiin mutta sun inspiroimana täytyy kyllä kokeilla.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kimallus sopii mun mielestä just hyvin arkeen! 😀

 • Marjah
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva asu, tuota vois itsekin kokeilla, jos vaikka I love Me -messuille laittaisi… muuten olen arka mitään uutta kokeilemaan .)

Post A Comment