Täydelliset farkut plussakoossa

 

Jos ihan asioikseen pitäisi lähteä ostamaan farkkuja, niin sen tietää, että operaatio olisi pelkkää tuskien taivalta ja sovittaa pitäisi ainakin sadat denimit ennen kuin löytyisi edes yhdet kohtuulliset. Siihen nähden oli melkoisen iloinen ylläri, kun sain viime viikolla Junaroselta yhdet mallikappalefarkut ja jumatsuikka miten täydelliset ne olivatkaan! I

stuvuus ihan justiinsa niin takamuksesta, reisistä kuin lahkeistakin ja vyötärökin alkaa muutaman käyttökerran muotoutua kohdilleen. (Olivat siis kooltaan just sellaiset kuin farkkujen pitää uutena olla, että piti hieman ekoilla kerroilla kiskoa mahaa sisään ja pomppia jotta sai napin kiinni. :D) Mulla on välillä plussamallistojen farkkujen kanssa ongelmana se, että pilleiksi tarkoitetut lahkeet on mulle pohkeista suuret, mutta näissä ne on riittävän napakat. 

Tasan tätä kyseistä farkkua on tulossa myyntiin vasta ensi keväänä, mutta samaa JRFIVE-mallia löytyy valikoimista koko ajan hieman eri pesuilla, väreillä ja kulutuksilla. Tällaisia revittyjäkin versioita löytyy useammatkin. 

Viininpunainen oli mielestäni varsin herkullinen pari vaaleaksi kulutetuille farkuille ja innostuinkin eka kertaa tänä syksynä kiskomaan jalkaani nuo viime keväänä Tallinnasta hankkimani AGL:n täydelliset Chelsea-bootsit. En ehtinyt käyttää kenkiä vielä keväällä kovinkaan paljoa, kun tuli jo kesäisemmät kelit, mutta asia tulee todellakin korjaantumaan syksyn aikana. Nilkkurit tuntuvat olevan etenkin näiden farkkujen kanssa aivan täydellinen pari.

farkut- Junarose (saatu) / pusero -Lindex / takki-Betty Barclay / kengät – AGL / laukku-Zara / korvikset -Anette Ahokas Design (saatu)

 


Tags:
,
4 Comments
 • Iina / MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvät farkut; mutta mikä toi ihana takki on? Oonko nähnyt sen ennen!? <3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Betty Barclayn college-matskuinen takki jonka ostin toissaviikolla Ratsulasta muotinäytöspäivän päätteeksi. On näkynyt muutamissa asukuvissa jo. Se on ihana!

 • Marie H
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näyttääpä tosi mukavalle koko tuo asukokonaisuus!

 • Monsku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvältä näyttää. 🙂 Mitä matskua nuo siun farkkusi ovat? Näytti tuota mallia olevan tarjolla eri ”prosenteilla” (toisissa oli enempi polyesteria jne.).

Post A Comment