Hattarainen kashmirkaulaliina ja jumittava kuula

Ah, viime viikolla Ellokselta tilaamani kashmirkaulahuivi* saapui toissapäivänä ja se on just ihana. Todella pehmoinen ja vaaleanpunaisen sävykin juuri sopiva omaan makuuni. Mulla on toki jokunen neulekaulahuivi jo ennestäänkin, mutta aiemman makuni ollessa kovin tumma ja synkkä, olivat myös talviasusteet sellaisia. Kiva pehmentää tummia ulkovaatteita nyt yhdellä vähän hempeämmälläkin huivilla. Etenkin, kun olen ihminen, joka ei mitenkään pysty elämään ilman kaulahuiveja.

Ihan kauhuissani aina katselen syksyn ja talven viimoissa, kun etenkin nuoret kundit painaa menemään rotsi auki ja kaula paljaana. Miten ne pystyy??? Eikö niitä palele? Eikö ne tuu kipeeksi?? Tää on ihan klassikkohetki josta huomaa, ettei ole enää itse nuori; kun kauhistelee silmät pyöreinä nuorison tekemisiä. 😀

Tämä kukkahattutäti uskalsi eilen ottaa huivin pois vain pieneksi hetkeksi saadakseen muka rennon kuvan, jossa hän leikittelee huivilla huolimattomasti. 

Eilisen päivän vaatteet olivat sekalainen valikoima sängyn viereltä napattuja asioita, kun aamulla kiireessä, puoliunisena ja kohmeisena suuntasin fysioterapeutin pakeille. Tarkoitus oli siis vaan, että pysyn pyöräillessä lämpimänä ja vaatteet on helppo riisua. Ajattelin niin sanotusti pukeutuvani oikeasti töitä varten sitten vasta fyssarilla käytyäni. Mutta sitten mä siellä odotushuoneessa vihdoin katsoin peiliin ja totesin, että miksikäs näitä mihinkään vaihtamaan. Ihan töihin passeli rento lölleröasu, mitä nyt kengät vaihtui kyllä keikoille lähtiessä Merrelin gore tex -lenkkareihin, joilla vähän kivempi möyriä pusikoissa.

Housut ovat tämän syksyinen heräteostos Lindexiltä. Collegehousut ovat malliltaan rennot, mutta hieman kiiltävä pinta tekee niistä astetta asiallisemmat. Tai niin mä ainakin koitan itselleni uskotella. Että ihan näytän muka fiksusti ja skarpisti pukeutuneelta, vaikka olenkin valinnut vaatteeni ihan pelkästään mukavuus mielessäni.

housut-Lindex / Kashmirneule – Ellos* / nahkatakki -SAKI / kengät -AGL / kaulahuivi – Ellos*

Mä olen tällä viikolla ollut ihan hiton kireellä, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Viikonloppuna mainitsemiini selkäongelmiin sain apua eilisestä fysioterapeutin käsittelystä, mutta sitten taas illan kiekkopelin kuvaaminen, eli 3×20 minsaa hartiat korvissa, tuuppasivat vähän takapakkia tilanteeseen. Kropan lisäksi jumissa on ollut myös mieli ja eilen illalla mietinkin, että olis ihan helvetin hienoa päästä johonkin olemaan ihan yksin. Tuntuu, että olen ollut nyt liikaa tekemisissä ihmisten kanssa. Ei ole ollut aikaa nollata kovalevyä omassa ylhäässä yksinäisyydessäni ja sitten se näkyy niin, että alkaa suurin piirtein kaikki ihmiset ärsyttämään ihan urakalla. Kuulaa on vetänyt kireälle myös muutamat työjutut ja tuntuu, että nyt ei vaan moni homma oikein suju. Kaipais taas välillä jotain kunnon onnistumisen tunnetta näiden "oon ihan paska" -fiilisten väliin. Ehkäpä mä tänään iltavuorossa otan jotain ihan huikean hyviä kuvia! Lähdenpä tästä koittamaan. 

-Tähdellä (*) -merkityt linkit affiliate-linkkejä


Tags:
5 Comments
  • saya
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Täällä yks teini jonka kaula pysyy lämpimänä ihan vaan sun ansiosta… Voitin nimittäin sun arvonnasta joskus hyvin samantyylisen SP-huivin 😀 vaaleanpunainen ja pehmeä, mikäs sen parempaa <3 p.s. kiva asu!

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sun blogia on ihana lukea ja kuvia katsella. Pysyy mielen synkkyys poissa 😀

  • hannamariavv
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Noi collegepökät on kyllä aika upeat. Jos et ois sanonut niiden olevan kollarit, en ois ikinä arvannu. Toisin sanoen ne menee ihan hyvin virallisemmista arkipökistä ;D Ps. Kaulaliina ja hanskat on must.

    hanna

    http://www.hannamariav.com

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaula?

  • Laura
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä olen vielä aika nuori, mutta kauhistelen silti tämän talven takkimuotia! Oon yrittänyt löytää uutta villakangastakkia, mutta kaikki on tänä talvena semmosia mahaan asti auki lerpattavia, kylpytakkimaisia virityksiä ilman nappeja ja vetoketjuja?! Kyllä Suomen talvessa tarvitsee kunnon kiinnityssysteemillä ylös asti kiinni menevän takin. Ja mielellään paksulla kaulahuivilla asustettuna:D Mutta joo käytän ehkä vielä tämän vuoden vanhaa villakangastakkia..

Post A Comment