2nd hand löytöjä luksusmerkeiltä

Muuton myötä taakse jäi tilava ja oivasti asukuvausstudiona palvellut pyykinkuivausullakko. Uudessa kotitalossamme ei mitään vastaavaa tilaa ole. Tuli kuitenkin viime viikolla testattua talomme kellarikäytävä ja kyllähän tuo nyt hätätilassa käy tämäkin mesta itseni ikuistamiseen. 

legginssit-H&M Mama / kashmirneule -Ellos / takki -Betty Barclay / kengät -AGL / laukku-Longchamp / huivi-Beck Söndergaard

Perjantain mustaharmaata asua piristi mun uusin laukkuhankintani. Longchampin kauniin punainen bucket bag löytyi 2nd hand merkkituotteita myyvältä Vestiaire Collective -sivustolta. Syytän Iinaa tuon nettikaupan esittelemisestä minulle. Olisin hyvin voinut elää ilman kaikkia houkutuksia joita sieltä silmieni eteen avautui. On tullut jonkin verran selailtua etenkin kenkiä ja laukkuja. 😀

Sivustolla voi siis kuka tahansa myydä omia käytettyjä vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteitaan, mutta Vestiaire Collective toimii välikätenä ja mm. tarkastaa tuotteiden aitouden. Oman laukkuni saapuminen kesti tilaushetkestä vajaat pari viikkoa, sillä tuote menee siis tilauksen jälkeen ensin myyjältä Vestiaire Collectivelle ja vasta sitten tarkastuksen jälkeen se lähetetään eteenpäin asiakkaalle. Sivustolta pystyy koko ajan seuraamaan missä vaiheessa oma tilaus menee. Sivustolta löytyy kuitenkin myös "ready to ship" -osasto, jonka tuotteet on jo tarkastettuja ja valmiita toimitettaviksi.

Jos 2nd hand -löydöt vaikkapa sellaislta merkeiltä kuin Chanel, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Longchamp, Lanvin, Miu Miu ja sadat muut pienemmät merkit, kiinnostavat, niin kannataa tsekata Vestiaire Collective. 

Vielä perjantaina mä huitelin menemään ulkona tuolla ohuella college-takilla. Kun alla lämmitti kashmirneule eikä ulkona tuullut, niin kyllä siellä vielä tarkeni. Mutta kyllä mä sitten viikonloppuna jo kävin kaivelemassa kellarikomerosta jo vähän talvisempia palttoita. Pakko kai se on hyväksyä, että kohta talvi jälleen yllättää autoilijat ja itsenikin.

 

 


3 Comments
  • Api
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Todella kivannäköinen syystyyli! Ja tuo laukku, niin malliltaan kuin väriltään, kruunaa asun 😊

  • Sariska
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiva tyyli! Mistä nuo mageet nahkaleggarit (?) on?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Ne on H&M raskausmalliston leggarit. Etuosa keinonahkaa, takaosa trikoota.

Post A Comment