Ensi kevään kuumin takkimalli

Hiplaillessani eilen vaatteita PR-toimisto Marsaanan lehdistöpäivässä kävi yksi asia erityisen selväksi: ensi kevään ykköstakki on ehdottomasti bomber! Jos on vielä tähän saakka onnistunut jotenkin välttämään tämän muotivillityksen, niin tulevana keväänä näiden rotsien väistely tulee olemaan kyllä erittäin hankalaa. 

Nappailin hieman kuvatodisteita aiheesta. Kävi kyllä niin nolosti, että kamerasta uupui muistikortti (hei vaan, olen ammattivalokuvaaja!) ja jouduin tyytymään puhelimeen, mutta kyllä näistä selvän saa.

KappAhlin keväästä löytyy paljon bombereita niin perusmallistosta kuin myös XLNT-osastolta eikä ipanoitakaan unohdeta tämän trendin kohdalla. Vaaleanpunainen rotsi perusmallistosta (eli kokoja varmaan sinne 44/46 akselille saakka), yläkulman vihreä taas on plussakamaa ja oikeassa alareunassa suloinen pikku bomber lasten osastolta.

Tässä vielä tuo XLNTin takki (koko L)  päällä kuvattuna. Tulossa myös tummansininen versio. Tämänkin kelpuuttaisin kyllä itselleni!

Paksumpien pilottirotsien lisäksi bomber-trendi tulee vahvasti esiin myös tällaisina kepeinä ja ohuista materiaaleista tehtyinä versioina. Nämä yllä olevat kukkapuskat ovat KappAhlin perusmallistosta.

Ja tämä lintuja ja floraa yhdistävä KappAhlin kepeä pusakka puolestaan suunnattu meille plussakokoisille. Aika ihana!

Raikkan punainen rotsi kirjavilla resoreilla, Tommy Hillfiger

Vaaleanpunainen takki neuleresoreilla, Tommy Hillfiger ja Oliivinvihreä satiinibomber, Le Temps des Cerises

Vaaleanpunainen college-bomber ja musta tikkirotsi, molemmat Superdry

Baseball-takkien henkinen perhosrotsi ja pidemmän mallinen roosa bomber, molemmat Odd Molly

Nämä kaikki siis kevään 2017 tuotteita ja tulevat kauppoihin merkistä riippuen suurinpiirtein akselilla tammikuu-maaliskuu.

Iskeekö teihin bomber-trendi? Löytyikö jotain suosikkia?

 


15 Comments
 • Kaisa L.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oh yes! Piipahdan parhaillaan Espanjassa ja täällä bombereita vilisee aivan joka kaupassa hintatasosta riippumatta. Ilmiselvästi huomaa myöskin bombereissa ja muissakin vaatteissa erilaisia merkkejä ja applikointeja – juuri noin mitä näkyy sun viimeisissä kuvissa. Nyt kohta puoli vuotta oon kauhistellut bombereita, mutta pakko myöntää, että yksi hopeinen tarttui mukaan! Oh lord, niin on ihminen heikko, kun joka tuutissa on takkeja tarjolla!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Niin se vaan menee, että tarpeeks aikaa kun ympärillään näkee jotain vaatetta, niin alkaa tottua vaikka ois ensin karsastanutkin. Ja sitten kun tottuu, on lyhyt matka tykkäämiseen. 😀

 • Pitäisi varmaan rekisteröidä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tää bomberi kuuluu minulla ilmeisesti niihin juttuihin, jotka olen kerran lokeroinut tiukasti -ei enää ikinä-lokerikkoon, mutta joiden lokeroinnin sitten pikkuhiljaa huomaan lieventäväni. Takin aikaisemman tulemisen aikana olin tosin pitkäsäärinen hoikkimus ja takki istui kauniisti (öö, oikeastaan tuolloin mikään ei istunut kauniisti kenellekään, mutta aika kultaa muistot). Nykyään olen reitevä, persevä, rintava ja vatsakas ja ehkäpä olisi vain viisainta lokeroida kyseinen takkimalli takaisin ”never gonna happen” lokerikkoonsa, mutta onhan se niin magee. Kuten Kaisa L. tuossa sanoi, niin ihminen on niin heikko hyvän tavaran edessä 🙂 ja meille vanhuksille se antaa edes pieneksi ohikiitäväksi hetkeksi takaisin nuoruuden (kunhan välttelee niitä peilejä ja näyteikkunoita).

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Minäkin oon ollut siinä ajatuksessa, että ei oo mun juttu, kun on tuntunut, että eivät mallinsa vuoksi istu ollenkaan tällaiselle omenalle. Mut sit kun vaan sovittaa riittävän monta, niin löytyy ne itsellekin passelit. 

 • emiliamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä nuita muistikortin ja filmirullien unohtamisia sattuu muillekin ammattikuvaajille. 🙂 

  Mä en tuohon bomberiin vaan pysty, ei ei ei, karjalalippis ja pilottitakki ku oli sillon ysärin lopussa pienellä maalaispaikkakunnalla suunnilleen kaikkien poikien  uniformu, tytöillä oli sis vaan pilotti, ei lippistä. 

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Joo, oli ne pilotit ja lippikset (meillä ne oli KOFFin lippiksiä) oli munkin yläasteella todella suosittu univormu. Mut itse en koskaan käyttänyt pilottia, joten ehkä siksi suhtautumiseni ei ole niin jyrkkä. 😀

 • Chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vähänkö nyt ihastuin tuohon mustaan kukalliseen. Itse olen ikäluokkaa ”post-pilottitakki” joten kannatan!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Oot onnekas välttynyt ysärin pilottitraumoilta. 😀

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ihana tuo KappAhlin vaaleanpunainen, pakko alkaa pistämään opintotuesta hieman sivuun että saa ensi kevääksi uuden takin, heh 😀 Oliko muuten mitään tietoa että paljonko esim. KappAhlin takit tulee maksamaan?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   En tiedä just tuon takin hintaa, mutta KappAhlin tuotteiden hintojen perusteella noin yleisesti vois veikata et asettuu johonkin 50-70 € välille. 

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä näin Zaralla niin ihanan lintu-kukkabomberin joten äkkiä kokoon 40, Zaran koot tuntien 🙂 Katsoin just, että noitten takkien raglanleikkaus on niin helppo, että jos oikein kovasti iskee, voin ommella keväällä tuommoisen.

  Mrs Mimmi

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ah, Zarassa on aina kaikkea ihanaa, mut ehkä 1 vaate tuhannesta sieltä mahtuu mulle. 😀

 • Marie H
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Wuhuu, aivan ihana tuo Kappahlin bomber!

 • Kaisa L.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oh yes! Piipahdan parhaillaan Espanjassa ja täällä bombereita vilisee aivan joka kaupassa hintatasosta riippumatta. Ilmiselvästi huomaa myöskin bombereissa ja muissakin vaatteissa erilaisia merkkejä ja applikointeja – juuri noin mitä näkyy sun viimeisissä kuvissa. Nyt kohta puoli vuotta oon kauhistellut bombereita, mutta pakko myöntää, että yksi hopeinen tarttui mukaan! Oh lord, niin on ihminen heikko, kun joka tuutissa on takkeja tarjolla!

 • Santtuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi ei iske. Edellisen kerran iski, joskus muinoin, mut ei enää.. 25 vuotta sitten nää oli kivoja 🙂

Post A Comment