Hapsut ja mahamakkarat heiluen

 

Jos tästä mekosta olisi ollut tarjolla koko XL, niin olisin valinnut sen, mutta suurin koko tästä minut hurmanneesta Metsolan punaisesta hapsutunikasta on L ja himoitsin kolttua niin kovasti, että siihen oli tyydyttävä. 

Ja kyllä, trikoo nuolee keskivartalolihavaa vartaloani piirtäen aromottomasti esiin pehmeän vatsani ja selkämakkarat. Kaikki mahdolliset pukeutumisohjeet ja -neuvojat siis sanoisivat varmastikin tämän vaatteen olevan kokoiselleni ja muotoiselleni ihmiselle ihan nounou. Pitäisi mieluummin pukeutua johonkin mikä häivyttäisi laardia ja vetäisi huomiota johonkin poliittisesti korrektimpaan asiaan vartalossani. 

Mutta kun tiiättekö mitä. Mä tunnen oloni tässä mekossa aivan huikeaksi ja upeaksi! Tekee mieli koko ajan vaan heilutella noita hapsuja askeleista tulee väkisinkin keinuvia. Olen käyttänyt tunikaa nyt jo monena päivänä peräkkäin ostettuani sen viikko sitten I Love Me -messuilta ja uskaltaisin jo näin lyhyen tuttavuuden perusteella sanoa, että tästä tulee yksi lempivaatteista.

Tunikan kanssa olen pukenut Marks & Spenceriltä jokin aika sitten ostamani velourleggingsit. Nämä oli taas sitä sarjaa vaate, että ensireaktio oli ihan kauhistunut, mutta M&S:n sisäänostajan Taijun kannustamana niitä sovitin. Ja sitten ihastuin. Leggingseissä on todella korkea vyötärö ja lahkeet menee sopivasti ruttuun ja mikä parasta, ovat tietenkin supermukavat. Ja ovat kyllä mielestäni oikein hyvä pari hapsutunikalle.

tunika-Metsola / leggingssit-Marks & Spencer / takki-Saki / nilkkurit-Vagabond* / huivi-Beck Söndergaard* / laukku-Zara / korvikset- Anette Ahokas Design (saatu)

*-merkityt kaupallisia affiliate-linkkejä

Jos hapsut ihastuttaa, niin Metsolalta löytyy hapsutunikasta tämän slim-version lisäksi myös loose fit-malli, josta on saatavilla myös koko XL, mutta väri on musta. Itse halusin nimenomaan tämän viininpunaisen, joten siksi löysempi malli ei ollut vaihtoehto. 

Vielä yksi juttu, jonka haluaisin tästä asusta nostaa esille, on nuo makeat mustat nahkakorvikset (saatu), joita on tullut käytettyä nyt viime viikkoina ihan älyttömän paljon. Korvakorut ovat nuoren suunnittelijan Anette Ahokkaan käsialaa ja häneltä on juuri tällä viikolla ilmestynyt myös vaatemallisto. Suosittelen kurkkaamaan Anette Ahokas Designin vaatteet ja korut etenkin jos nahka ja musta väri tuntuu omalta! 

 


9 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan superhyvin sopii tuo väri sinulle, oikein hehkuva mimmi!

 • Jenniliini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No niin, kiitti vaan, siinä meni sitten sekin ostolakko… 😀 Kun luin tämän postauksen, oli pakko tilata nuo samat samettileggarit Marks & Spenceriltä. 😀 Niin upean näköiset etten voinut vastustaa, toivottavasti on edes lähes yhtä hyvännäköiset omassa jalassa. 🙂

  Ja mielettömän upea myös tuo hapsutunika, sopii sulle upeasti! Mun mielestäni isokokoisemman naisen ei tarvitse hävetä tyköistuviakaan asuja. Mä näen asian niin, että kyllä maailma näkee mun kokoni vaatteessa kuin vaatteessa, ei se siitä piilottelemalla muutu miksikään. 🙂 Jos viihtyy vaatteessa ja se piristää mieltä, siinä ei vaan voi olla mitään vikaa. 🙂

 • saya
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuinka epä-tädiltä voikaan tädiltä kuulostava ”tunika+legginssit”-kombo näyttää (Y) Mun mielestä kuvistakin näkee kuinka hyvin viihdyt tuossa tunikassa! P.s. Kaipaisin lisää suosituksia superkorkeista leggareista, jos nettikaupoista ostaa ”korkeavyötäröiset” summanmutikassa niin ne menee korkeintaan sen alimman makkaran yli mutta kaipaisin legginsseiltä sellaista silottavaa efektiä 😀

 • atomi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mekko on ihana! Sun tyyli on niin hauska kun sulla on kaiken sorttisia vaatteita. Inspiroivaa <3<3

 • Lausku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi tunika on ihana ja sopii sulle tosi hyvin. 🙂 Ihastelin samaa viininpunaista hapsutunikaa siellä messuilla, mutta koska olin törsännyt jo rahani, niin oli pakko jättää sovittamatta. Joka kerta kaduttaa, etten sovittanut, kun näen ton vaatteen sun blogissa. 😀 No mutta, nyt ainakin tiedän, mistä voin tuon tilata jos oikein jää mieltä vaivaamaan. 😉

 • Ei-leen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana leninki ja sopii mahtavasti tuohon nahkatakkiin. Älä sinä massumakkaroista huoli vaan nauti kauniista vaatteesta – upea olet!  

 • hapsuainem
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytät säteilevältä ja tunika on tosi hyvän värinen!

  Itselleni tulee vaan hapsuista niin karmeet ysäri-fiilikset että ei pysty! Oon traumatisoitunu aika pahoin; mulla tais olla joku hapsuliivi tai vastaava.

  Samettileggarit kyllä houkuttaa!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Taisi olla vähän kylmä ilma…

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytät hyvälle! Huulipunan sävy on ton kanssa aika kiva. Sainpa enemmän julkisuuteen tällaisia rohkeita ja värikkäitä pukeutujia ettei maailma huku tohon outoon kauneus(v) ihanteeseen joka nyt vallitsee

Post A Comment