Piparitytön jouluterkut

Blogi on ollut joulukuussa aika hiljainen ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että olen yrittänyt todella kiivaan työsyksyn jälkeen vähän relata. Olen viettänyt jopa muutaman sellaisen päivän, jolloin en ole suostunut vilkaisemaankaan to do -listojani ja nyt huomasin unohtaneeni läppärinkin kassiin useamman päivän ajaksi. Muiden töiden kimppuun aion palata vasta loppiaisen jälkeen, mutta blogin päivittämisen suhteen petraan kyllä jo ennen sitä. Luonnoksissakin odottelee jo jokunen keskeneräinen postaus.

On tehnyt ihan hyvää tarttua välillä kirjaan, ottaa päikkäreitä silloin kun huvittaa ja järjestellä rauhassa kotia. Muutettiin tähän asuntoon jo elokuun lopulla, mutta taulut ja hyllyt olivat koko syksyn odottaneet pääsyä seinille. Nyt joulun alla oli vihdoin niin paljon vapaata aikaa, että tämäkin projekti saatiin hoidettua. Ja viimeinkin on ihan kaikki mun vaatteet, laukut ja kengätkin löytäneet paikkansa. 

Tämä jouluaatto on sujunut myös todella leppoisissa merkeissä. Tommi herätti mut yhdentoista aikaan puurolle ja sen jälkeen on lueskeltu, pakkailtu lahjoja ja kuunneltu joululauluja siinä ainoassa muodossa, jossa niitä kestän, eli Raskasta Joulua -versioina. Ilta vietetään anoppilassa ja huomenna pakkaan laukkuni ja suuntaan Kainuuta kohti yhden Tampere-pysähdyksen taktiikalla. Pääsen pitkästä aikaa näkemään vanhempia, siskoja, mummia, tätitettäviäni, isotätitettäviäni, serkkuja ja ystäviä. Noiden jälleennäkemisten tunnelmissa on ihana viettää tämän hektisenä mieleen jäävän vuoden viimeiset hetket.

Hengissä siis edelleen ja blogi heräilee kyllä taas pian. Mutta ennen sitä haluan toivottaa tämän aiheeseen sopivan #EVEK-kuvan myötä kaikille rauhallista ja tunnelmallista joulua! 


Tags:
1 Comment
  • Alissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jee, mitkä kuvat!! Pipariasu pukee sua 😄 (oikeasti!) Kivaa joulua 😊

Post A Comment