Upslaaki, se on kuulkaa vakava asia

-Sisältää kaupallisia-linkkejä jotka merkitty tähdellä *-

Maattuani kolme päivää sängyssä ja sohvan pohjalla yskien, niistäen ja kolotuksiani vinkuen, oli tänään ihan pakko päästä hetkeksi ulos kämpästä hengittämään raitista ilmaa. Meikkasin oikein nassuni ja valitsin päälle muuta kuin verkkarit ja suuntasin….. apteekkiin! Kyllä kannatti puunata tuon reissun takia. 😀

No mutta kyllähän se vähän piristää mieltä nähdä itsensä välillä punoittava nokka piiloon pakkeloituna ja pukeutuneena muuhun kuin pyjamaan. Saa uskoa siihen, että kyllä tässä taas elämä voittaa. Mä en ole edes ollut missään kummoisessa kuumeessa, ihan vaan sellaista parin asteen nousua peruslämpöön, mutta hitto, että tää hengenahdistus, tauoton niistäminen ja päänsärkykin vetää naisen kyllä aika matalaksi. 

Mutta, se tärkeän apteekkireissun, tärkeä asu siis. 

farkut – KappAhl (saatu) / toppi – Ellos* / neuletakki – Pieces / takki -Cubus / kengät – AGL / huivi – Ellos * / korvikset -ViaMinnet (saatu)

Olen tykästynyt todella paljon tuohon Ellokselta syksyllä löytämääni pliseerattuun toppiin*. Se on päässyt käyttöön hyvin usein juurikin neuletakkien alla. Toppi myös laskeutuu ilahduttavan nätisti näin rintavallakin ihmisellä ollen sopivasti löysä, mutta aiheuttmatta teltta-efektiä. Tällaisiahan pitäisikin saada siis kaikissa väreissä!

Piti ottaa tällainen vertaileva kuvapari aiheesta lahkeet, kun huomasin taas kerran lähes värähtäväni inhosta, kun kurkkasin peiliin ennen kuin olin ehtinyt kääntää lahkeet. Minullahan on siis pahimman laatuinen obsessio tästä lahjeasiasta. Mä en vaan yksinkertaisesti voi sietää sitä, että housujen lahkeet tavalla tai toisella peittäisivät tai pilaisivat mun kengät. Siitä syystä mun lahkeet on lähes poikkeuksetta aina joko kääritty tai jalkineiden sen mahdollistaessa rutattuna kenkien sisään. 

Näidenkin kuvien farkut ja nilkkurit -yhdistelmä näyttää mielestäni ihan ahdistavan tukkoiselta ja liian yhteensulautuvalta lahkeiden ollessa suorina. Ja jotenkin sääretkin näyttää omaan silmääni ihan pöljiltä eikä olo ole lainkaan oma. Mutta heti, kun lahkeissa on yksi käännos, tuntuu kokonaisuus minulta, kengät pääsevät paremmin esiin ja käänteiden vaalea sävy raikastaa mielestäni asun ilmettä. Musta tuntuu, että seison tukevammin (siis niin kuin kuvainnollisesti), kun lahkeissa on käänteet. Siis monelle varmasti ihan olematon ja jopa huomaamaton juttu koko lahkeiden kääntäminen, mutta mulle ihan äärimmäisen tärkeä juttu, jota ilman näytän mielestäni ihan hoopolta. 😀

Onko siellä ketään joka ymmärtää mun lahje-pakkomiellettä?

 


Tags:
15 Comments
 • Pikkuvaimo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ymmärrän hyvin! Suorin lahkein ei vain voi olla. Ei pysty.

  Talvisin kun jalat palelee ja sisällä täytyy pitää työkenkiä, tungen housunlahkeet värillisen sukan sisään, tulee vähän sama efekti. Mutta on ihan äärettömän tarkkaa, kuinka korkealle se sukka saa nousta. Siihen on täydellinen optimimitta olemassa. 😀 

  On tämä elämä välillä hassua, miten niin pikkujutut vaikuttavat niin valtavasti kokonaisfiilikseen.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mulle taas sukat on sitten toinen ihan kauhun asia. Käytän sukkia vain pakon edessä ja vain hyvin hyvin harvat sukat saavat näkyä. (jotkut ihanat glittersukat joskus). Joten toi lahkeet sukan sisään ei toimisi itsellä. 😀

 • Elmeri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ymmärrän täysin. En tiedä, miten elämä jatkuu, jos pillifarkut häviää maailmasta. Leveämpiä ei kääritäkkään nätisti. Kenkien täytyy näkyä aina. Joko lahkeet käärittynä tai sitten lahkeet kengissä, ei oo muita vaihtoehtoja.
  Käärin töissä jopa capripituiseten työhousujen lahkeet. En ehkä kenkien vuoksi, mutta siksi, että lahkeet pitää kääriä.
  Kengät lahkeiden alla-ei hyvä. Ei sitte millään.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä muistan, kun kerran lähdin kiireessä kaveria tapaamaan ja sit keskellä katua huomasin, että mulla on suoralahkeisten farkkujen kanssa kengät joista ei näkynyt kuin tylsät musta  kärjet (kenkien yksityiskohat oli varsissa) ja mä meinasin oikeesti kääntyä takas kotiin vaihtamaan housuja kun ahdisti niin. 😀

   • Elmeri
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mää ymmärrän sua niin hyvin❤.

 • Emmih
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä oon just taas se joka piilottaa kengät, tunnistan itteni hyvin tuosta oikeanpuoleisesta kuvasta! Vähän hoopoltahan se näyttää joten täytyy skarpata.. En oo aiemmin ees pahemmin miettinyt asiaa koska en tykkää rutata lahkeita kenkiin, tuntuu pahalta ja sit ne lahkeet jää mutturalle kun kylässä otta kengät pois ja yrittää suoristaa niitä lahkeita.. :O Mutta kokeillaan, kiitos tästä!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Aika harvoja lahkeita mäkään kenkiin ruttaan, enempi vaan valitsen sellaisia housuja jotka jo luontaisesti jättää kengät esiin tai sitten tosiaan käännän lahkeita. Pillimalliset housut toimii tässä!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei!
  Osaisitko kertoa tarkemmin, mitkä noi farkut on? Hyvältä näyttää!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mun oli tarkoitus postata näistä ihan erikseen jahka saan selvitettyä, että onko tätä farkkua vielä myynnissä. Kyseessä siis KappAhlin pressitilaisuudesta saadut XLNT-malliston Shaping Denim -farkut. Mutta ainakaan toistaiseksi ei ollut liikkeessä eikä verkkokaupassa tätä shaping denim -farkkua plussa-puolella, vain normikoon osastolla.

 • Pellavasydämen Mervi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No ymmärrän kyllä mutta itse valitsisin toisin. En ikinä siis ikinä käännä housujen lahkeita. Edes sen vertaa että kokeilisin… oikean puoleinen kuva näyttää jalat pidemmiltä ja kokonaisuus on selkeämpi. Mun mielestä. Mutta mä en olekaan kenkäfriikki.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mulle toi ns. ”selkeämpi” vaihtoehto on yhtä kuin tylsempi. 😀

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parin asteen lämmönnousu? Eli esim 37 -> 39?
  Ettei olis nyt pilkkuvirhe?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ei ole pilkkuvirhe, mutta mun kohdalla se tarkoittaa että 35,5 -> 37,5. Mulla siis peruslämpö aika alhainen. Kunnon kuume on sitten sellainen 38 ja yli.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minäkin käännän lahkeet =D

  Suorat lahkeet vain kenkien varsien sisään tai sitten nilkkureiden takana olevan lenksun varaan, että kengät näkyy =D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jes, en oo yksin pakkomielteeni kanssa! 😀

Post A Comment