Jotain uutta ja jotain vanhaa

En viitsinyt pakata uusia pupu-kenkiäni mukaani tänne pohjoisen pakkasiin, vaan luotin suosiolla karvavuorisiin talvikenkiin, koska sääennusteen pakkaslukemat alkoivat jopa kolmosella. Ehdin kuitenkin käyttämään pastellisia pitkäkorvia yhden päivän ennen reissuun lähtöäni ja muistin napata myös asukuvat.

Muistan kuinka isäni tapasi sanoa, että "varo, ettei tuu niska kipeeksi", kun kotona asuessani näki minun ihastelevan uusia kenkiäni. Usein perään esitettiin vielä kysymys, että "raskitko edes yöksi riisua?". Näiden kohdalla teki kyllä vähän tiukkaa ja pistinkin ne sitten loppujen lopuksi säilöön makuuhuoneen lipaston päälle, jotta ovat edes lähellä. 😀

.

Tällainen harmaiden ja vaaleanpunaisten sävyjen sekasotku tällä kertaa. Vaaleanpunainen kashmirhuivi ja Riikasta ostamani vanhan roosan väriset mohair-käsineet jatkavat kenkien herkistelylinjalla ja samaan sävymaailmaan uppoaa näköjään näppärästi oma naamakin. Onneksi edes pirteän pinkki neulepanta hieman piristää ja saa pärstän erottumaan. 😀 Panta on joulukuinen ostos Katri Niskaselta. Tajusin joku kerta pipoa päähäni sovitellessa, että ne nyt ei vaan ole tämän nutturakampauksen kavereita, joten panta oli korvieni lämpimänä pysymisen kannalta erittäin tarpeellinen hankinta. Jos panta kiinnostaa, niin se löytyy nyt Katri Niskasen alesta!

Tarvitsin postireissulle jonkin tilavan kassin, joten kaivoin kaapin pohjalta siellä pitkään käyttämättämänä lojuneen ikivanhan Marimekon kassin. Ostin laukun kesällä 2000 ylioppilas-rahoistani. Olin himoinnut pinkkiä veskaa jo koko kevään, mutta kun se oli niin hurjan kallis. En tarkkaan muista, mutta monta sataa markkaa!

Kun yo-juhlien sivutuotteena sitten rahaa tuli oikein pari tuhatta, tunsin itseni niin rikkaaksi porhoksi, että saatoin eka kertaa elämässäni ostaa omilla rahoilla tuollaisen kalliin merkkituotteen. Ja kylläpä on kyseinen Mari-kassi palvellut ahkerasti vuosikausia niin kauppakassina, viikonloppulaukkuna kuin rantakassinakin. Pitäneekin muistaa ottaa kassi taas ahkerampaan käyttöön jahka sitä ensin hieman puhdistan. 

neulemekko – Benetton / bomber -Gina Tricot / kengät – Minna Parikka / takki – Cubus / kaulaliina – Ellos / panta -Katri Niskanen / pinkki laukku -Marimekko / nahkalaukku – Diesel

Jos maanantaina tarkeni Porissa vielä tuolleen hamosessa ja yksillä villasukkiksilla, niin vähän on toinen meininki ollut viime päivät täällä Kainuussa. Onneksi paikallisen vaatekaupan alenurkasta löytyi mulle keskiviikkona ihan mahtavat Marc O'Polon neulehousut, joissa on 45% villaa ja 45 % puuvillaa. Ne yhdessä merinovillasukkisten tai paksujen legginssien kanssa ovat olleet oikein oiva pakkasvaate. Ja mä niin odotan, että pääsen pukemaan housut noiden pupujen kanssa, kun pääsen kotiin!


Tags:
2 Comments
  • rosanna321
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    oot niin kaunis! Sun blogi on lisäksi yksi niistä, joiden laatuun voi postaus toisensa jälkeen luottaa. Oot huikee. Hyvää vuotta 2017!

  • Minnea/Minnean muruja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vaaleanpunainen ja harmaa on kyllä lyömätön yhdistelmä 🙂 Sä oot aina niin hyväntuulisen näköinen, että tulee itsellenkin hyvä mieli 🙂

Post A Comment