Amoralle – luksushepeneitä Latviasta

Piipahdin marraskuussa muutaman päivän reissulla Riikassa, missä pääsin Latvian lähetystön kutsumana tutustumaan paikallisiin alusvaatebrändeihin niin muotinäytöksen kuin tehdas- ja myymälävierailujenkin muodossa. Postasin jo aiemmin kuvia muotinäytöksestä ja nyt ajattelin vielä postata parista brändistä, jotka jäivät parhaiten matkalta mieleen. 

Ensimmäisenä vuorossa alusvaatteita, yöasuja ja muitakin vaatteita valmistava Amoralle, jonka luksusta huokuvia tuotteita saadakseen ei tarvitse edes lentää Latviaan saakka, vaan heidän nettikauppansa toimittaa kaikkialle maailmaan.

Silkkiä, pitsiä ja pehmeitä neuleita, niistä oli Amorallen valikoima tehty. En välttämättä pystyisi kuvittelemaan itseäni pukeutumassa heidän näyttäviin aamutakkeihinsa (se on kyllä tässä tapauksessa ihan pöljä käännös sanalla robe..), joista osa näyttää lähes siltä, että sopisivat iltapuvuksi punaiselle matolle, mutta ilo niitä oli ihastella. 

Latvialaisten brändien tarjontaa katsellessa kävi kyllä harvinaisen selväksi, että Itä-Euroopassa ollaan esimerkiksi aamutakkien ja yöasujen suhteen huomattavasti kiinnostuneempia naisellisuudesta ja visuaalisuudesta kuin meillä Suomessa. Täällä taitaa paremmin tehdä kauppansa lämpöiset pörrö-aamutakit kuin sensuellit silkkiunelmat. Sen verran kyllä tuolla Riikan reissulla sain "aivopesua" asiaan, että hankin joulun alla itselleni kevyen ja kauniin aamutakin, kun tähän saakka olen omistanut vain kylpytakin. Kyllä nyt kelpaa liihotella avaamaan ovea paketteja tuoville postinkantajille, kun ei tarvitse hätäpäissään kääriytyä peittoon. 😀

Vuonna 2008 perustetun Amorallen tuotteet huokuvat naisellisuutta ja romantiikkaa. Heidän alus- ja yöasut on selkeästi tarkoitettu nähtäviksi eikä arkena vaatteiden alle piiloteltaviksi. Jos Tinderistä osuisi sulle kohdalle joku kuuma rikas aatelismies (niitähän on Tinder täynnä), ja hän kutsuisi sinut viikonlopuksi huvilalleen Monacoon, niin Amoralle olisi ehdottomasti se paikka, josta pitäisi shoppailla kassi täyteen hepeniä. 

Amorallen alusvaatteiden kokoskaala ei yllä kaltaiseni pyllerön tarpeisiin, mutta neulepuseroissa, hameissa ja mekoissa oli sellaisiakin malleja, jotka olisivat taipuneet omaan käyttöön. Ihastelin esimerkiksi yhtä raidallista pitsisomisteista neulemkkoa ja ribbineuloksesta valmistettua kynähametta. Amoralle ei kuitenkaan ole mikään ihan budjettishoppailijan paikka, joten toivon osuvani tuonne joskus alennusmyyntien aikaan.

Vaikka en itse ihan kohderyhmään osunutkaan, niin Amorallen liike ja vaatteet tekivät kyllä vaikutuksen. Tällaisia tuotteita on mielenkiintoista käydä ihan vaan ihastelemassa ja hypistelemässäkin. Mikäli romanttiset hepenet innostaa ja inspiroi, niin kannattaa tsekata Amorallen sivut ja piipahtaa liikkeessä, jos sellainen osuu kohdalle. Brändillä on liikkeitä tällä hetkellä Latvian lisäksi mm. Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, USA:ssa ja Venäjällä.

Jotenkin nää omat kulahtaneet trikoiset haaremihousut ja t-paita tuntuvat nyt aika onnettomalta kotiasulta, kun katselee näitä kuvia… 😀


2 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mahtavia hepeniä! Suuni loksahti auki,kun kävin katsomassa noita aamutakkeja. Vähän on erilaisia kuin nämä päälläni olevat arkiset yövaatteet (Lidlin trikooshortsit ja Minni-t-paita). 😀

  • Ei-leen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihania, juuri tuollaisia hyvälaatuisia pitsi- ja silkkijuttuja olen haeskellut ja ihan turhaan. En tosin niinkään alusvaatteiksi vaan ihan päiväjuttuja. Päiväjutuilta noistakin moni kyllä näyttää mielestäni ennemmin kuin yöasulta. Täältä Pekingistä noita saattaisi jostain jopa löytyä, mutta joko laatua niin hirveään hintaan, että voin unohtaa saman tien, tai sitten aivan muovista polyesterpitsiä. Täytyypä heti kurkata tuo nettikauppa, kiitos vinkistä 🙂  

Post A Comment