Vaaleita sävyjä ja pari alevinkkiä

Just nyt pukeutumisessa kiinnostelee: harmaa ja vaaleanpunainen.

farkut-Marks & Spencer / neule – Ellos / takki – Talkabout, Zalando / huivi – Becksöndergaard / kengät – Minna Parikka / laukku – The Cambridge Satchel Company

 

Cambridge Satchel Companyllä on parhaillaan -10% lisäale jo alennetuista hinnoista. Tuota valeanpunaista Push Lock  -laukkua löytyy vielä koossa Medium. (Omani on Large) Tarjolla myös monta muuta söpöä sävyä.

Takki puolestaan on tuore aleostos Zalandolta. Täyttä villaa oleva vuoriton takki on itselleni uutta merkkiä nimeltä Talkabout ja sitä löytyy edelleen kokovälillä 34-44. (Itselläni koko 44).

Minullahan oli jo ennestään Cubuksen harmaa "villakangas"takki, mutta se oli laadultaan niin onneton, että näyttää nyt jo toista talvea käytössä oltuaan, ihan kammottavalta. En nyt toki sellaisesta halpikselta mitään koko elämän kumppania odottanutkaan, mutta en nyt myöskään arvannut alle parin talven käytöllä arvannut menevän ihan koiranoksennuksesi. Kun kyseessä ei edes ole yksi ja ainoa koko ajan käytössä oleva takki.

Jottei ihan liian lässyksi olisi mennyt piti peiliin vilkaistuani vaihtaa ensiksi kaulassa ollut vaaleanpunainen huivi tummempaan. Olisin muuten ihan hävinnyt tähän loskaiseen ja harmaaseen maisemaan, kun naamakin on niin vaalea, ettei A4:sta erottais jos ei olis huulipunaa. 

Olin haudannut nuo valkoiset farkut kaapin pohjalle muuton yhteydessä ajatellen, että ne on ihan kesävaate. Mutta nyt sitten vaaleanpunainen ja vaaleanharmaa kaipasivat vierelleen lisää jotain vaaleaa, niin päädyin kaivelemaan valkoiset pöksyt naftaliinista. Muuten ihan hyvä idea, mutta ei tarvittu kuin yksi lyhyt kauppareissu rapakelissä, niin lahkeet olivat jo ihan roiskeissa. Ehkä nämä farkut saavat siis odottaa vähän kuivempia kelejä. Mutta noin niin kuin muuten tää asu oli ihan yllättävän kiva kaikessa vaaleudessaan. 

Mites muuten toi tukka.. Aika jäätävä juurikasvu. Joko vihdoin huomenna saisin luurin käteen ja varattua ajan luottokampaajalle. Mutta mitä tehdä? Pysyäkö edelleen punaisessa?


No Comments

Post A Comment