Kaksi mustaa varista

Arkikuvassa vilahtikin jo palanen mun perjantai-illan asua, mutta tässäpä vielä nämä mustat kamppeet vielä kokonaisuudessaan. Kuvat napattu omassa olohuoneessa viskitastingin jälkeen, eli silmissä kiiltää kuusi nautittua annosta. 😀 Ilta jatkui tästä vielä Amorphiksen keikalle.

Junarosen läpikuultava pilkkupusero löytyi joulukuussa Joannan kirpputorikasasta ja hän ihana lahjoitti sen minulle. Olin sovitellut puseroa päälleni jo monta kertaa aiemminkin tätä perjantaita, mutta en saanut sitä toimimaan oikein minkään alaosan kanssa niin, että vatsaa tulisi esiin sopivasti valtavan vararengasnäyttelyn sijaan. Marks & Spenceriltä hetki sitten hankkimissani paksuissa legginsseissä oli kuitenkin vihdoin riittävän korkea ja muutenkin kauniisti asettuva vyötärö niin johan alkoi toimimaan! 

Kokomusta on alkanut tuntumaan minusta pukeutumisessa melko tylsältä ja raskaalta ja tuo läpikuultava yläosa auttoi kyllä paljon siihen ahdistukseen. Jos alle olisi pukenut topin, olisi kokonaisuus ollut paljon tukkoisempi. Ja siis sillä tavallahan mä pukeuduin vuositolkulla, että mustaa mustan kanssa ja vielä vähän mustaa siihen päälle.

Tällä hetkellä on kuitenkin menossa kausi, että aina kokonaan mustiin pukeutuessa mulle tulee jotenkin tosi valju ja ankea olo. Mutta esim. matkoille pakatessa mustaan turvautuminen nyt vaan on edelleen kätevää.

Läpikuultavan paidan alle sopii loistavasti Gorsenian Evita-liivit, joitka ovat täyskupin ansiosta samalla peittävät, mutta mesh-yksityiskohtien ja narujen asiosta myös semisti seksikkäät. Noita liivejä on muuten tullut lisää Lumingerien valikoimiin! Löydät ne täältä. 

Mitä kokoon tulee, niin itselläni on liiveistä koko 80J, kun aika monista merkeistä käytän kuppia G-H. Lumingeriellä onneksi osaavat tosi hyvin auttaa koon valinnassa, kun ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja kertoo pari esimerkkiä mitä kokoa käyttää miltäkin merkiltä. Omat ostokseni menneet heiltä aina ihan nappiin tuolla metodilla vaikka kyseessä onkin ollut itselle aiemmin tuntemattomia liivimerkkejä.

housut – Marks & Spencer / pusero – Junarose / takki – Marks & Spencer / kengät -Vagabond / huivi – Becksöndergaard / korvikset – Via Minnet (saatu) / laukku – Liebeskind

Karvatakilla kruunattu mustanpuhuva lookkini sopii hienosti yhteen taustalla lempitaulustani kurkistelevan variksen kanssa. Varis on 80-luvun alussa kuolleen sotkamolaisen taiteilijan Jaakko Leppäsen teos ja olen rakastanut sitä lapsesta saakka. Se on yhtä aikaa naivistinen, sympaattinen ja tyylikkään graafinen. 

Minulle on sisustuksessa etenkin kaikki lapsuuden kotoa mukana muuttaneet taulut todella tärkeitä, sillä ne ovat tuoneet tuttuuden tunnetta aina kodista toiseen muuttaessa. Tuota varista ja montaa muuta saman taiteilijan taulua olen katsellut seinillä niin kauan kuin muistan.

Taulut eivät välttämättä ole lainkaan sen näköisiä, mitä valitsisin itse, jos nyt ostaisin jonkun teoksen, mutta niihin liittyy niin paljon lämpöä, muistoja ja kodin tuntua, että ovat siksi juuri ne oikeat minun kotiini. Paitsi että tuo musta tirppa on kyllä ihan just sellainen, että se hurmaisi minut aivan täysin vaikka näkisin sen ensi kertaa vasta nyt. 

Mä alan mielestäni pikku hiljaa kehittymään noissa tukkahommissa, tuokin tötterö oli ihan yllättävän kiva! 


Tags:
,
10 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos vinkist: Evita-liivit ihan nappiostos:)

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Noi housut on mahtavan näköiset! Millaista kangasta ne on? 

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Nää on sellaista suht paksua ja napakkaa trikoota. Materiaalit viskoosi, polyamidi ja elastaani.

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toi paita on upea 🙂

    • Vierailija
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      ihan hirvee

  • atomi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tykkään:)

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Muistanko Veera oikein , että tuo varis olisi ollut Sarkun seinällä kun asuivat Rauramonpellolla ? Jotenkin vahva muistikuva , että olisin nähnyt sen keittiön ja olohuoneen välisellä seinällä 😮

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Joo, tää taulu oli ennen Sarkulla! Ja taisi tosiaan olla jo rauriksella. Mut mä halusin sen kovasti itselleni, joten pyysin äidiltä yhden toisen Leppäsen taulun, jolla sitten neuvottelin vaihtokaupat. 😀

  • Jonnajii
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi että, olet kyllä niin tyylikäs nainen 🙂 Ja ihana! Kauniita asukokonaisuuksia osaat valita. 🙂

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    En muistanut koko taulua, vaan nyt kun näin sen niin nyt muistan !! Voi ei, ihanaa että se on tallessa. Tuosta tulee kyllä niin kotoinen olo,vaikka rauramolle en ehtiny syntyäkään. Jossain seinällä se on minua silti katsellut, tai minä sitä.. Ihana !!

Post A Comment