3 x huikeat housut

Kaupallinen yhteistyö Marks & Spencerin kanssa

Sain tehtäväkseni koota muutaman erilaisen housuasun suosikkikauppani Marks & Spencerin tämän hetkisestä valikoimasta ja voi että olikin taas kivaa sovituskopissa! Itselleni ominaisesti innostuin tietenkin farkuista ja pillilahkeista, mutta ihan mielenkiinnon vuoksi haastoin itseni pukeutumaan myös business-henkiseen housupukuun. 

Marks & Spencerillä on meneillään 31.1.-12.2. housukampanja, jonka aikana saat -20% alennuksen kaikista naisten ja miesten housuista, mukaanlukien farkut!  Tässä muutama oma tärppini housuostoksille ja muitakin kivoja kevätvaatteita.

 

1. Hempeän harmaat Skinnyt

Ensiksi tietenkin ne pillifarkut. Sanoopa muodin tuulet mitä tahansa lahkeen levenemisestä, niin nilkkoja nuolevat kapeat lahkeet ovat silti ehdottomat kaltaiselleni ihmiselle, joka haluaa kenkiensä aina näkyvän. Aivan menisi nuo ihanat pupunkorvat hukkaan lahkeiden alla piilossa. (Ja sinnehän se näköjään yksi korva on kuvissa piiloutunutkin!)

Per una -malliston vaaleanharmaat farkut ovat raikas vaihtoehto ainaiselle mustalle ja sopivat ihanasti yhteen keväisten pastellisävyjen kanssa.

Pehmoista stretchiä olevat farkut ovat sen verran joustavat, että suosittelen rohkeasti nappaamaan sovituskoppiin ne kokolapun mukaan liian pienet housut. Kokoni on M&S:n vaatteissa useimmiten 18 tai 20, mutta näistä pöksyistä parhaaksi osoittautui koko 16. 

Kannattaa Marks & Spencerillä housuja tutkaillessa kiinnittää huomiota myös siihen, että tarjolla on useampia lahkeenpituuksia samasta housusta! Voit siis olla hoikka ja pitkä, lyhyt ja pullea tai vaikka just toisinpäin, niin silti on mahdollista löytää housut, jotka ovat sopivat niin vyötäröltä kuin lahkeistakin. Se lahkeiden ainainen lyhentäminen onkin jo niiiiin nähty. Itsehän olen sitä lajia laiska, että olen tyytynyt lähes aina vain kääntämään lahkeita kunnon lyhentämisen suhteen, mutta siltäkin hommalta on siis mahdollista välttyä

Näistä farkuista sopivin lahkeenpituus minulle (olen 167 cm) oli 'regular', mutta koska itse tykkään etenkin keväällä ja kesällä paljastaa nilkat, niin saatan hyvinkin käydä testaamassa näistä housuista myös version 'short'. Ja pidempisäärisien mimmien kannattaa etsiä lapuista sitten luonnollisesti merkintää 'long'.

Ps. Rakastuin palavasti tuohon Per unan haalean roosaan brodeerattuun bomberiin. Koko asu onkin aivan loistava esimerkki mun tämän hetkisestä rakkaudesta harmaata ja vaaleanpunaista kohtaan.

 

2. Klassinen housupuku

Ette ehkä olisi odottaneet näkevänne mun blogissa tällaista lookia. En muista pukeutuneeni tuollaisiin fiksuihin mustiin suoriin housuihin sitten vuoden 2008, jolloin lopetin tarjoilijan työni.

Muistan kuitenkin jo tuolta ajalta, että istuvien ja hyvän näköisten suorien housujen löytäminen oli aina todella haastavaa. Ongelmia itselläni aiheutti usein etenkin taskut, jotka tuntuivat aina jäävän rumasti lörpöttämään avonaisena, ja muutenkin istuvuus oli itselle vähän niin ja näin.

Näiden muistojen perusteella olin Marks & Spencerin housuosastolle astuessani hieman epäileväinen siitäkin huolimatta, että valikoima on heillä todella laaja.

Mutta kuinkas kuulkaa kävikään! Ensimmäisenä sovituskopissa jalkaan heittämäni suorat housut istahtivat päälleni hämmästyttävän nätisti. Vyötärö oli kohdallaan, takamuksesta ei kiristänyt eikä roikkunut ja 'regular'-mittaiset lahkeet päättyivät juuri sopivaan kohtaan. Ja mikä parasta, taskuissa on vetoketjut! Enpä ollut koskaan ennen tullut ajatelleeksi, että tuolla tavallahan se taskujen lörpötys -ongelma poistuu. Nerokasta sanoisin. 

Jos siis tulevaisuudessa vastaan tulee tilanteita, että minun olisi tarpeen pukeutua perinteiseksi housupuku -leidiksi, niin tiedän mihin suuntaan ostoksille. 

Kauluspaita-jäykistelyyn asti en kuitenkaan halunnut tätä bisnesmimmi-roolileikkiäni halunnut viedä, vaan valitsin jakun alle leikkisän pallokuvioisen topin. Ja täytyy sanoa, että kyllä mä jollain jännällä tavalla tähänkin itselle aika vieraaseen asuun tykästyin.

 

3. Kevään kuumimmat farkut

Ja viimeisenä sitten ehkä se kaikista eniten oman oloinen kokonaisuus, mutta pienellä uudella tvistillä. Raitapaita ja vaaleat lököfarkuthan ovat olleet oman vaatekaappini vakkareita jo pidempään, mutta brodeerauksia ei vaatteissani ole juuri ennen nähty. Mutta ai että näyttääkin oma lempivaate raitapaitakin ihan uudelta ja raikkaalta, kun se on koristeltu värikkäin kuvioin. Tämä pusero päätyikin heti kassan kautta omaan kaappiin.

Ihanin lintu- ja kukkakuvioin koristellut farkut ovat malliltaan rennot yläosastaan, mutta kapenevat hieman lahkeita kohti. Farkkujen väri ja kulutuskin ovat omaan makuuni aivan täydelliset, joten ihmettelen kyllä nyt, että miksi en ostanut noita omaksi.

Taidanpa hiippailla takaisin Marks & Spencerille, sillä neljänkympin tirppapöksyt toisivat kivan tuulahduksen uutta farkkuvalikoimaani ja housukampanjan -20% alen jälkeen hintaa jää entistäkin vähemmän.

Rakastuin tähän rentoon kokonaisuuteen ihan täysillä! Mikä oli sinun suosikkisi?

Kaikki postauksen vaatteet Marks & Spencer, kengät ja korut mun omia.


23 Comments
  • Tuija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Per Unan farkut näyttää kivoilta, kun on vähän tuota blingblingiä. Ja bomber vasta namu onkin. Menisköhän kuinka tällaiselle liki viiskymppiselle???

    Ja jakkupuku-look on todella onnistunut tuon ihanan paidan ansiosta. Iso peukku vetoketjutaskuille. 

    Oli tarkoitus mennä huomenna sovittamaan aikaisemmin mainostamiasi KappAhlin farkkuja, mutta nyt mietin, pitäiskö kuitenkin mennä Mark&Spencerille…?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Miks ei menis?! Ei oo iästä kiinni. Rohkeesti ainakin kokeilemaan. 🙂

      Marks & Spencerillä on kyllä etuna noi eri lahkeen pituudet! 

    • Ei-leen / Eedenistä itämaille
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Miksi ei menisi? Eihän iän tarvitse rajoittaa pukeutumista! Takana ovat ne ajat, jolloin meidän ikäisemme naiset hankkivat mummomekot, joita käyttivät kuolemaansa asti 😉

      Hauska tuo malliston nimi Peruna, Suomessa ei ehkä kovin myyvä…

  • Lillukkap
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei, nuo ensimmäisen kuvan farkut näyttää ihanilta, noita vois vaikka itelle kokeilla vaikken mikään farkkuihminen olekaan kun ne aina jostakin kohdasta kiristää. Toisen kuvan pallopaita on myös ihana ja asu käy sinulle hyvin.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Noi farkut on kyllä niin mukavan joustavaa matskua, että ei ainakaan pahasti kiristä mistään. Suosittelen siis ainakin kokeilemaan. 🙂

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toi ykkös tyyli on ihanan keväinen! Itse olen aikaisemmin kauheasti vierastanut vaaleanpunaista, mutta sä olet kyllä mätsäillyt tärä väriä niin kivasti että pakko uskaltaa itsekkin kokeilemaan 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mä olen ihan yllättänyt itsenikin tällä viime aikojen innostuksella vaaleanpunaista kohtaan, mut niin vaan oli taas tänään päällä hempeetä roosaa. 😀

  • Sariska
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toka tyyli oli paras, just sopivasti jotain erilaista sun päällä, mut toisaalta tuttua. Itelleni voisin sen kuvitella myös päälle, vaikka en todellaksan tykkää yleensä mistää bisnes lookista, enkä ole omistanut ikinä bleiseriä, enkä suoria housuja 😀

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Minäkin itse asiassa yllätyin miten paljon mä lämpesin asulle nro 2 vaikka se jotenkin ihan vierasta onkin. 😀

      Bleisereitä mulla on kyllä ollut paljonkin ja niistä tykkään, mutta yhdistelen niitä aina epävirallisemmin.

  • Mami
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikki on hyviä, mutta farkkuja rakastavana toi viimeinen on paras.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Mun on pakko käydä ensi viikolla Helsingissä katsomassa onks mun koko vielä  noista farkuista jäljellä. Jäivät nimittäin kovasti vaivaamaan mieltä…

  • tyttö
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Housupuku on nasta!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Jollain oudolla tavalla kyllä! 😀

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Musta puku näyttää hienolta. Ja nuo korkkarit. En killaa. Kun en itse pysty.

    Saanko marista? Sun fontti on niin himmeetä ettei mummosilmillä peiton alla näe.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Hmm.. Mun pitää selvittää onko fonttia mahdollista ihan vähän vahvistaa. Mut oletko huomannut että ainakin mobiililaitteella lukiessa on valittavissa osoiteriviltä ”lukijanäkymä” joka on selkeämpi?

  • Alissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Housupuku on tosi upea!! 😮 Samoin harmaat farkut 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Housupuku saa nyt ihan yllättävää kannatusta! 😀

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tykkäsin kaikista asuista, sopivat sinulle. Minulle mieluisin nuo siniset brodeeratut farkut – pitääköhän lähteä housuostoksille sinne etelään täältä Oulusta 😀

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Marks & Spencerin UK-sivulta saa toki tilattuakin!

  • emiliamaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Housupuku on killeri ja just hyvä tuolla pallopaidalla! 

    Mua nauratti kyllä ihan enskana toi Per una- eli peruna-merkki 😀 Vähän sama kuin on se AMIS-vaatemerkki.. 😀

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      😀 😀 Mä en tota AMIS-merkkiä ollut vielä kuullutkaan. Mahtava! 😀

  • Anskuuuuuu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sinulle sopii nuo kaikki hyvin. Viimeiset oli kivan rennot, tykkäsin ja voisin tykätä vaikka itsellänikin.

  • Ei-leen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi, nuo lintufarkut ovat ihan aah. Ihanaa, että Suomesta alkaa löytää vaatteita, joissa on koristetta ja kimallusta. Ihanat toki nuo blingblingit noissa harmaissakin, mutta kimalletta saisi olla näkyvämminkin.

    Ja peukutan innokkaasti levenevien lahkeiden puolesta. Tosi asiassa suorat ja bootcutit vaan ovat jalassa niin paljon paremman näköiset kuin pillit, jotka leventävät aina reisiä, ellei satu omistamaan aivan ripakinttureidet.

Post A Comment