Veera Valokuvaajan vaatteet ja portfolio

Kun viime viikolla kerroin toisinaan painiskelevani sen asian kanssa, että miten tylsiä ja arkisia asuja on järkeä postata, sain useampiakin ilahduttavia ja kannustavia kommentteja, joissa sanottiin arkisuuden olevan just hyvä juttu. Joten sen kannustamana onkin hyvä hetki postata tällainen paljon ulkoilua vaatineen kuvausduunipäivän asu.

Viimeisimmissä työvuoroissa on tullut mm. ryömittyä kuvaamassa pulkkamäessä ja jalkapallokentän laidalla (hallissa sentään tähän aikaan vuodesta) sekä vietettyä aikaa järven jäällä retkiluistelijoita ja potkukelkkailijoita kuvaten, joten pukeutumisessa on noina päivinä kiinnostanut etupäässä mukavuus ja säänmukaisuus. 

Ulkonä pyöriessä kiskaisin jalkaan vielä ulkoiluhousut pitääkseni persuksen kuivana ja suojautuakseni tuulelta, mutta toimituksessa heiluessa ja hallissa futista kuvatessa menin tällä kuvissa näkyvällä setillä. 

Eniten viime vuosina töissä käyttämäni kenkämerkit ovat ehodottomasti Merrell ja Crocs. Merrelleitä löytyy varrella ja ilman ja Crocseja multa löytyy niin loskakeliin kuin kesähelteisiinkin. 

trikoohousut – Foggy / college – Ellos / takki- Canda / kengät – Merrell (saatu) / panta – Katri N. / huivi – Kaino (saatu) 

Vaikka toisaalta aika välinpitämättömästi suhtaudunkin peilikuvaan tällaisina duunipäivinä, niin yhdestä asiasta en luovu vaikka olis mitä päällä; korvakorut on oltava. Nämä valkoiset puiset timantit ovat hankinta viimeisimmältä Tallinnan reissulta muutama viikko sitten. Virolaisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten tuotteita myyvä Oma Asi Design onkin jokaisen Tallinna-visiittini vierailukohde juuri ihanien korujen vuoksi.

Toinen asia, johon tuon päivän vaatteissa tuli hieman kiinnitettyä huomiota muuhunkin kuin käytännöllisyyteen, oli nuo kivan väriset huivi ja panta. En ihan täysin ankeissa väreissä halunnut lähteä ovesta ulos. (Kainon huivista ja tuotteista kirjoittelinkin lisää eilen.)

Oma Olympus-kuvauskalustoni on peilittömyytensä vuoksi niin kevyt, että sen rinnalla tuo SK:ssa käyttämäni setti tuntuu ihan kivireen vetämiseltä. Punnitsin tuossa jokin aika sitten tuon kamerarepun sisällään ihan jokapäiväinen perusvarustus (runko, 3 tai 4 linssiä, salama, monopodi ja pikku sälää), niin tulos oli reilut kymmenen kiloa.

Tuota läjää ei todellakaan kanneta missä tahansa kameralaukussa, vaan tukeva reppu on ainoa vaihtoehto. Vuosien saatossa on omiksi suosikeiksi aina osoittautuneet kovaakin käyttöä kestävät Tamracin reput, joita on käytössä myös työpaikallani. 

Jos pukeutumisen lisäksi kiinnostaa myös mun työnjälki valokuvaajana, niin täältä löytyy mun lehtikuvaus-portfolio


Tags:
6 Comments
 • huomioija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avasin tuon linkin…Porin ja veera.valokuvaajan väliin kuuluisi varmaan välilyönti : )

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitti! Toi sivusto on vähän tyhmä, kun ei tarvii kuin vahingossa osua hallintanäkymässä siihen tekstikenttään, niin se aktivoituu ja sit tulee tollasia vahinkoja. Nyt korjattu!

 • Vuorotyöläisen Vaimo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pinkki panta on ihana! Sopii sulle hyvin. Ja arkivaatekuvat ovat oikein mukavaa vaihtelua supertyylilyyli-kuviin monissa blogeissa. 🙂

  http://vuorotyolaisenvaimo.blogspot.fi/

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Arkivaatteita mulla täällä suurin osa onkin, mutta nää on sitten arki potenssiin 10. 😀

 • atomi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hienoja otoksia sun portfoliossa!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitti! 🙂

Post A Comment