Pastellinsävyinen kevät

Mä olen aina tasaisin väliajoin selannut Mangon nettikaupassa Violeta-malliston valikoimaa, mutta aina sitten kuitenkin epäröinyt tehdä tilausta. Suurin syy on varmaankin ollut se, että mä en saa heidän käyttämistäään malleista minkäänlaista fiilistä siitä, että kyseessä olisi pluskoon vaatteet. (Olenkin kirjoittanut aiheesta aiemminkin ja vertaillut eri plusmerkkien malleja.) Ja kun en ole koskaan päässyt hiplaamaan ja sovittelemaan noita Violeta-vaatteita livenä, en ole pelkän mittataulukon perusteella oikein päässyt perille mitä kokoa pitäisi tilata.

Selasin Violtan valikoimaa tänään ja kokosin samalla pari kollaasia omaa silmää miellyttäneistä jutuista. Tällä kertaa päätin vihdoin myöskin testata onneani kokoarvonnassa ja tein tilauksen, koska vastaan tuli jotain aivan vastustamatonta.

Tilaamani vaate on mukana tämän postauksen kuvissa, mutta saatte sitä vasta arvailla. Nappaan kuvat siitä päälläni sitten paketin saavuttua, osuipa koko oikeaan tai ei. Mutta raporttia koon valinnasta ja sen osumisesta siis luvassa toivon mukaan jo ensi viikolla. 

Kevätinspiraatiolistallani jatkaa näidenkin kollaasien perusteella voittokulkuaan edelleen kirjailut ja kaikki vaaleanpunainen. Myös bomberit aiheuttavat ihastusta etenkin kuviollisina versioina. Itseäni hieman yllättäen huomasin tallentavani myös paljon kuvia paitapuseroista. Huomasin jopa tuijottelevani sopimattoman pitkään paria farkkupaitaa, entisiä inhokkejani!

Ja farkut nyt eivät lakkaa innostamasta ikinä, mutta Violetan farkkuja katsellessa yllätin itseni himoitsemasta noita ekan kollaasin ylärivin keskeltä löytyviä vajaamittaisia leveälahkeisia pöksyjä. Ne on toisaalta kamalat, mut toisaalta ihanat. 😀

Nyt vasta näitä kollaaseja katsellessa tajusin, että olen poiminut lähes pelkästään vaaleita ja pastellinsävyisiä vaatteita. En todellakaan ole enää entiselläni.

Onko veikkauksia mitä tilasin? 😀

 

 


5 Comments
 • Mardu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vahvasti epäilen, että tuon roosan jakun pistit tilaukseen.

 • atomi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo vaaleanpunainen nahka(?)rotsi varmaankin

 • Fieras
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi kirjailtu pilotti tietty. Toivottavasti koko natsaa.
  Mä oon tilannut useamminkin Violetan rytkyjä boozt.comista. Yläosat aika nafteja mun kokemusten mukaan.

 • Ei-leen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Otsikon perusteella minäkin arvailen tuota nahkatakkia. Hyvännäköinen on…

 • Peppi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaaleanpunaisen nahkatakin! Sama roikkuu naulakossani ja odottaa ulkoilupäivää. On muuten ihana!

Post A Comment