Kevätuutuuksia sovittelemassa

Aiemmin mun tuli vilkuiltua Lindexin valikoimat läpi lähes viikottain, koska liike oli ihan kotini vieressä. Nyt alkuvuodesta menivät kuitenkin pirulaiset lopettamaan Porin keskustan Lindexin eivätkä jäljelle jääneet liikkeet ole aktiivisilla kulkureiteilläni. Kyseinen ketju on jo vuosia ollut yksi suosikeistani ja sen pisteitä nosti entisestään viime vuotinen muutos, jonka myötä erillinen Generous-mallisto jäi unholaan ja isoja kokoja löytyy nykyään yhä usemmasta vaatteesta.

Viime viikolla mulla oli töiden jälkeen asiaa Puuvillan kauppakeskukseen, joten piipahdin samalla reissulla pitkästä aikaa myös Lindexillä ja intouduin sovittelemaan läjän kevään uutuuksia. Kun kerran kamerakin sattui olemaan mukana, niin nappailin kuvat sovittamistani vaatteista. Sovituskoppiin tarttui mukaan pääasiassa sinisen sävyjä ja vaaleanpunaista. Kaikissa kuvissa jalassa omat Junarosen farkut, mutta yläosat kaikki siis Lindexin.

Jos kaapistani ei jo löytyisi Marks & Spencerin petroolin väristä pitkää satiinihuitulaa, niin tämä takki olisi saattanut lähteä mukaani. Ihana pehmeä sinisen sävy ja kivan rento malli!

Pidättäydyin vaatteiden puolesta ihan pelkässä sovittelussa, mutta ihan tyhjin käsin en kaupasta kuitenkaan lähtenyt. Nämä lasit muistuttivat kovasti yksiä viime keväänä sovittamiani Ray Baneja, joita en kuitenkaan parin sadan euron vuoksi viitsinyt ihan huvin vuoksi ostaa, joten hankin nämä "lohtulasit" 8 eurolla.

Mulla on parit ihan hintavat ns. kunnon aurinkolasitkin, mutta etenkin töissä kuskaan mukana mieluummin tällaisia muutaman euron halpiksia, sillä kokemukseni mukaan aurinkolaseja menee työn tohinassa ja kameralaukkua nakellessa paskaksi keskimäärin yhdet tai kahdet kesässä. 

Tämä mun nykyinen kiinnostukseni sinisen sävyjä kohtaan on vielä niin uusi ja vieras asia, että jaksan sitä aina hieman ihmetellä. Mutta tosi kiva olisi ollut tuo haalean sinivihreä toppi ja kävi loistavasti yhten tuona päivänä päälläni olleen Junarosen kukkabomberin kanssa! Ja nyt mä vasta alan ymmärtää myös tummansinisen värin hienouden. Melkein niin kuin mustaa, mutta paljon raikkaampaa ja ihonsävylle imartelevampaa.

Holly & White -uutuuksissa näkyi totutusti taas paljon raitaa, mutta mallistoa oli piristetty myös monilla muilla kuvioilla ja printeillä, kuten kirsikoilla. 

Ei pysty addikti käymään sovituskopissa kokeilematta ainakin yhtä raitapaitaa!

Sitä ihanaa kamalaa meshiäkin löytyi. Tämä pusero kyllä ehdottomasti enemmän se kamala.

Tässä puolestaan sellaista ihanan kamalaa, että menee jo ihanan puolelle. Sovittelin nimittäin tuota samaa leopardikuosista puseroa jo tammikuussa Seinäjoella ja edelleen se mua näköjään jotenkin kutkutteli.

Väri ja kuosi houkuttelisi mutta tuo röyhelö vierastuttaa. Kauppaan se siis edelleen jäi, mutta jos oma koko tulee myöhemmin hurjassa alessa vastaan, niin voi olla, että sorrun. 😀

 


6 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Katsoin heti, että näyttääpä tuo kissakuosi hyvältä. Itse en vierastaisi tota röyhelöä. Musta se rikkoo kivasti vähän tota kuosin symmetriaa ja tuo kivan linjan paitaan, jolloin kokonaisuus näyttää ryhdikkäältä. (Toisaalta olen kyllä röyhelöiden, piparireunojen ynnä kaiken muun hörsöilyn ystävä muutenkin ;D)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mulla on vaan  sellanen perustavanlaatuinen kammo rintojen päälle tulevaa ylimääräistä kohtaan. Ahdistaa taskut, röyhelöt, printit, ihan kaikki. Mutta olen tätä paitaa kyllä nyt pari kertaa sovittanut ja olen kyllä huomannut, että toi röyhelö ei ole loppujen lopuksi ehkä niin pelottava.

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo röyhelö ei ainakaan kuvassa pomppaa silmille, suosittelen että ostat tuon paidan😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No, katotaan nyt miten käy, jos puseros on vielä jäljellä kun seuraavan kerran Lindexiin eksyn, voi hyvin olla etten enää pysty vastustamaan. 😀

 • anonyymi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olet tosi kivoja löytänyt! Taidanpa suunnata Lindexiin. Kivoja juuri tällaiset postaukset, kun näkee vaatteet tavallisen ihmisen kokoisen päällä eikä langanlaihan mallin. Samoin aina ihmettelen, kun naistenlehtien kuvissa esitellään kevään muotia, niin tuntuu mallin olevan pääosassa tai kuvan olevan mahdollisimman vetävä. Esitettävästä vaatteesta ei sitten saa mitään tolkkua.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Pitänee tehdä tällaisia sovituskoppipostauksia toistekin. Näissä kun näkyy sitten just niitä ajankohtaisia ja kaupoissa sillä hetkellä olevia vaatteita, kun omissa asupostauksissa olevat vaatteet ei oikein ikinä onnistu olemaan ihan synkassa sen kanssa koska niitä myydään.

Post A Comment