Hyvää Aavan päivää!

-Kuvien neuletakki saatu Kainolta-

Tänään on Aavan nimipäivä, joten mitkäs asukuvat sopisivatkaan paremmin julkaistavaksi kuin nämä. Kuvissa nimittäin päällä Kainolta tällä viikolla saamani kampapuuvillainen Aava-neuletakki!

Sain siis valita itselleni yhden tuotteen Kainon uudesta kevätmallistosta ja jo hetken aikaa vaaleanpunaista pitkää neuletakkia etsiskelleenä päädyin tähän kevyeen Aava-takkiin. Verkkokaupan kuvan ja värin nimen (puuteriroosa) perusteella kuvittelin takin hieman enemmän vaaleanpunaiseksi, mutta väri olikin luonnossa persikkaisempi. Mutta hienosti sopii mun kesägarderobiin tämäkin sävy! Vielä paremmin sitten, jos ja kun toivottavasti naama saa hieman sävyä, etten ole prikulleen neuleen värinen. 😀

housut – Foggy / t-paita – Esprit / kengät – Ten Points / neuletakki – Kaino (saatu) / korvikset – Aarikka (saatu)

Neuletakki on malliltaan aika kapealinjainen etenkin hihoista, mutta suurin koko XL, istuu itselleni mainiosti. Kainolta vielä varmistivat olkavarren ympärykseni, että riittääkö heidän perusmitoitus, vai pitääkö tehdä väljemmät hihat, mutta omat 35 senttiset huikeat hauikseni sujahtivat neuleeseen vaivattomasti ilman muutoksia mittoihin. Materiaalissa on luomupuuvillan seurana pari prosenttia elastaania, joten se tekee vaatteesta mukavasti mukautuvan.

Kivasti toimi tämä sävy ainakin noin valkoisen ja mustan kanssa, mutta veikkaisin, että myös vaaleat farkut saavat tästä Aavasta kauniin kaverin! Jos tämä väri ei nappaa, mutta neuleen malli miellyttää, niin Aavaa löytyy myös mm. tumman sinisenä ja vaaleanharmaana. Ja tietenkin mustana.

 

 

 

 


1 Comment
  • Elli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aivan ihana!! Ja oikeen hehkut näissä kuvissa 🙂 ostaisin kyllä neuleen heti jos hinta ois vähän alhaisempi… 🙂

Post A Comment