Just hyvä kontrasti – Pinkkiä röyhelöä ja pilottitakki

Olin sovitellut kuvissa näkyvää ihanan väristä eläinkuosipuseroa Lindexillä jo pariin otteeseen, mutta kovasta kiinnostuksesta huolimatta jättänyt sen molemmilla kerroilla kauppaan. Sen lisäksi, että röyhelö vähän arvelutti, minua mietitytti myös, että minkä kanssa paitaa osaisin yhdistellä. Viime perjantaina sitten Lindexissä oli kaikki tuotteet -25% ja se viimein ns. katkaisi kamelin selän ja kävin poistamassa Puuvillan myymälän tangosta koon XL.

sculpt lift -legginssit – Marks & Spencer / pusero – Lindex / takki – KappAhl (saatu) / nilkkurit – AGL / laukku – Marc O'Polo / huivi – Becksöndergaard / korvikset – Aarikka (saatu)

Mutta ihan turhaan epäröin, että mihin tätä nyt yhdistelee. Heti kiskoin paidan päälle perjantaina samana päivänä saamani KappAhlin vihreän pilottitakin kanssa ja täähän oli ihan ässä yhdistelmä! Vaaleanpunainen ja tumma vihreä ovat kauniit yhdessä ja hempeä röyhelöpaita ja hieman bad ass -bomberi luovat kontrastisen parin. Eli just hyvä! Asu meni heti kategoriaan "tykkään ihan sikana".

Monia ohuita bombermallisia takkeja mun päällä onkin näkynyt jo useampikin, mutta tällainen ulkotakiksi tarkoitettu ihan perinteinen pilotti mua arvelutti pitkään. Ei siksi, että päässäni pyörisi yläasteaikaiset kuvat koulun pahiksista (no kyllä ne tietty vähän pyörii 😀 ), vaan siksi että tällaisena isokokoisena omenana olin varma, että kyseinen pallon mallinen vaate ei vaan toimisi päälläni.

Mutta KappAhlin XLNT-malliston suunnittelijat ovat ehkä miettineet ihan samaa asiaa ja älysivät tehdä heidän bomberistaan just sopivasti suoralinjaisemman, jotta se passaa vähän punkerommallekin. Helma ei siis ole resorilla niin paljon ruttuun kurottu kuin monissa muissa saman tyylisissä takeissa. 

Tiedän, että monia oman ikäluokkani ihmisiä tää pilottitrendi puistattaa, koska se vie ajatukset niin vahvasti sinne omaan teiniaikaan ja koulun röökipaikalle. Mutta itse en ole kyseiseen muotivillitykseen tuolla 90-luvun kierroksella sortunut, joten nyt on oiva hetki tehdä se. 

Lindexin puseron löydät Lindexin nettikaupasta ja takin puolestaan KappAhlin plussapuolelta. Rotsista saatavilla myös tummansininen versio. Sekä puserosta että takista mulla on koko XL. 


8 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Taitaa koulusta olla kuitenkin sen verran aikaa, että tuosta asustuksesta tulee mieleen enemmänkin englantilaiset skinheadit, jalkapallohuligaanit tai tms äärioikeistolaiset. Tosin se on vain mielikuva joka noista vaatteista syntyy ja onhan se aika surullista miten ne ovat päässeet ”raiskaamaan” joitain vaatteita ikään kuin omaan käyttöönsä.

 • anonyymi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva asu!  Minua kiinnostaa nuo Mark&Spencerin legginsit. Eivät näytä jumppalegginseiltä vaan tavallisilta  kapeilta housuilta. Onko näin?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu ei ole mitkään ohuet sporttilegginssit vaan aika paksua viskoositrikoota ja näissä on leveä vyötärökuminauha. Eli ihan ns oikeilsi housuiksi tarkoitettu.

 • SJK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana toppi ja kiva kokonaisuus – näytät upeelta! 🙂 Täytyy itsekin käydä sovittelemassa kyseistä toppia kevään kunniaksi! 

 • anonyymi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kävin Lindexistä ostamassa samanlaisen puseron ja se on kyllä ihana. Ikinä en olisi osannut sieltä sitä valita ellen olisi nähnyt postaustasi . Kiitos!

 • Minnea/Minnean muruja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä en vaan pääse yli noista ihanista aurinkolaseista! Ne on näkynyt aikaisemmissakin asukuvissa…mistä ne on?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Merkki on Le Specs ja malli Halfmoon Magic. Ainakin Zalandolta löytyy. Nää on ihan mun lempparit. Jo toiset samanlaiset putkeen, kun ekat toissakesänä hajosi. 😀

   • Minnea
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitti <3 Suuntaan Zalandolle 🙂

Post A Comment