Meikkipussissa juuri nyt

 

Mulla oli tänään jotenkin erityisen nätti olo meikin suhteen, niin ajattelin heittää nämä pari Instassa nähtyä kuvaa tännekin. Eli lärvi ja siihen käytetyt tuotteet.

Minä usein ihailen esimerkiksi monien meikkibloggaajien todella näyttäviä meikkejä ja toivoisin itsekin olevani hieman monipuolisempi ehostautuja, mutta huomaan kuitenkin tykkääväni omasta naamastani eniten tällaisella perusmeikillä. Mutta haluaisin silti osata paremmin myös sellaisia näyttäviä silmämeikkejä! 

Tämä pintamaali on siis mun mittakaavassa jo sellainen astetta panostetumpi arkimeikki. Etenkin töissä tästä jää puuttumaan niin luomiväri, rajaukset kuin ripsarikin. Ja töiden ulkopuolellakin jätän usein rajaukset pois ja käytän vain ripsiväriä. Mutta huulipunasta tai kiillosta en meikatessa luovu!

Pohjana Lumene CC-voide sävyssä medium. Tämä on tuote, jota on tullut käytettyä jo useampi tuubi. Valitsen tämän pohjatuotteekseni silloin, kun naama hieman kukkii ja kaipaan enemmän peittävyyttä kuin heleätä sävyä. 

Punoittavat nenänpielet, ihon pikku virheet ja tummat silmänaluset olen viime aikoina huijannut näkymättömiin Maybellinen Master Camo -paletilla, joka on osoittautunut oikein toimivaksi. Värit ovat mukavan voidemaisia, joten niitä saa sekoiteltua ja ne on helppo levittää ja häivyttää. Vihreällä ja keltaisella korjaillaan ihon sävyjä, keskimmäiset sävyt toimivat peitevoiteina ja niiden lisäksi paletista löytyy vielä kaksi korostusväriä.

Irtopuuteri, jota yleensä kotona meikatessa käytän, luurasi jossain piilossa, joten puuterina toimi tänään kepeä Lumenen Nordic Nude kivipuuteri.

Kevyttä varjostusta leukaperiin, poskiluiden alle ja ohimoille sipaisin Lumenen Arctic Sun -aurinkopuuterilla.

Sopivasti pinkit posket löytyivät Lumenen Nordic Chic Natural Glow -poskipunasta, sävy 2 Kevätkukat

 

Kulmakarvat piirsin kohdalleen Lumenen Nordic Chic -kulmakynällä, sävy 3

Luomilla sipaisu Lumenen Nordic Noir -luomiväripaletin, Ruusukulta, vaaleimpia sävyjä. 

Intensiivisen mustat kissarajaukset suhrasin silmiin eilen ostamallani Essencen Rock'n'doll rajaustussilla. Meni tosiaan hieman suhraamiseksi, kun tussin hassu pallomainen kärki osoittautui omissa käsissäni liian hankalasti hallittavaksi silmän sisänurkissa. Meinas käydä vähän pandat, mutta onneksi on olemassa pumpulipuikot!

Ripset saivan mustan värin Essencen Roc'n'doll -maskarasta. 

Huulilla myös Essenceä, Matt longlasting huulikiilto sävyssä 05, Simply Be An Icon. Nämä Essencen mattahuulikiillot (miten voi olla mattakiilto????) on nousseet viime aikoina ihan mun suosikeiksi ja niitä löytyykin meikkipussista jo kolme sävyä.

 

 

-Osa Lumenen tuotteista saatu-


Tags:
5 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Essence on yllättänyt mutkin iloisesti jo useammalla tuotteellaan! Ihmeellisen laadukkaita ja sopii opiskelijankin kukkaroon ☺ Ite oon ihan hurahtanut niihin matta huulipuniin! Erityisesti nudet on loistavia!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu mulla on kans iso läjä Essencen huulipunia! Noin edulliset punat on hyviä kun niitä voi huoletta ripotella käsilaukkuihin ja takkien taskuihin. 😀

 • Lelu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miten hyvä kestävyys nuis essencen matta huulipuna/kiillossa on? Lumenen cc on kyl ollut yllättävän hyvä !

  • Vierailija
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hyvin mun mielestä 🙂 Jos aamulla laitan niin ehkä kerran tai kaks vähän siistin sellaisen 8-12h aikana

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mun mielestä ihan hyvä kestävyys. Just tsekkasin huulet tuossa ruokailun jälkeen ja vaikka toki enimmät punat oli syödessä lähtenyt, niin sellainen perussävy oli huulilla edelleen. Eli ei mennyt rumaksi edes syödessä. Mutta mulla nyt tuntuu olevan joka tapauksessa tapana aina silloin tällöin lisätä huulipunaa/kiiltoa, niin en ole mitään ultimaattista kestävyystestiä tehnyt.

Post A Comment