Hukkaan valuneen päivän asu

Oisko pitkästä aikaa raitapaitakuvien vuoro? Ei ole näkynyt raitoja täällä blogissa kertaakaan tässä kuussa vaikka pukeudun noihin vaatekaappini kulmakiviin yleensä useamman kerran viikossa. 

Minä ja edellisessä asupostauksessa ensiesiintymisensä tehnyt vihreä bomber vietämme nyt kuherruskuukautta ja tekee mieli käyttää vain vaatteita joiden kanssa voi käyttää tuota takkia. 

housut – H&M / pusero – H&M / bomber – KappAhl XLNT (saatu) / kengät – AGL / huivi – Boss Orange / laukku -Marc O'Polo / korvikset – Uhana Design / aurinkolasit – LIndex

Katselin tuossa eilen aamulla kalenteriani ja totesin mielessäni, että sais kyllä jotain hommia sen täytteeksi ilmaantua. Olen ihan varma, että universumi salakuuntelee, sillä ei mennyt montakaan tuntia, kun meiliin oli kilahtanut jo pari kuvauskeikkaa ja tänään tuli taas lisää.

Ja nyt sitten itse asiassa vähän pukkaakin stressiä, koska ns. tyhjän kalenterin harhassa olen vetkuttanut yksien koulutusmatskujen kasaamista ja hukannut tässä eilisen ja tämän päivän johonkin ihan huomaamatta. Siksipä nämä kuvat pääsevätkin eetteriin sen enempiä lätisemättä ja mä käyn nyt muistiinpanojeni pariin ja alan tosissaan vääntämään sitä powerpoint-esitystä! Itse koulutusten vetäminen on kivaa, mut tää valmistelu on aina ihan plääh. 


Tags:
No Comments

Post A Comment