Pidinkö vai palautinko?

En jaksanut ottaa stillejä ja kirjoittaa, joten kuvasin Mangon nettikaupasta tilaamani vaatteet videolle. Katso siis alta mitä tilasin ja pidinkö vai palautinko. Kerron myös mitä kokoa suosittelen Violeta-malliston vaatteista itseni kokoisille. 

 

 

Miksi muuten noi Youtuben vaihtoehdoiksi antamat aloituskuvat on aina tihan urpoja? 😀

Ja mites noin ylipäätään, onko tällaiset asiat videona ihan jees, vai oletteko tekstin ja still-kuvien ystäviä?


Tags:
15 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Still-kuvien ehdottomasti. Tulee luettua blogiasi usein bussissa eikä kuulokkeet aina satu mukaan niin silloin jää videot katsomatta. Tarkemmin sanoen tää oli eka kerta kun katsoin ikinä bloggarin videopostauksen koska istun sairaana sohvalla.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä tykkään myös videoista kovasti :). Niistä näkee jotenkin paremmin bloggaajan luonnettakin.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Still-kuvien. Tai jos videoita haluaa kuvata, niin voisiko saada tekstinä edes jonkun tiivistelmän. Minäkin luen blogeja usein bussissa/odotellessa/muussa julkisessa tilassa jossa ei ole mahdollista ilman kuulokkeita kuunnella, ja kuulokkeet minulla on ihan äärettömän harvoin mukana. Tympeää sitten kun käy näin että menet blogiin että jes, uus postaus, mutta siellä onkin vain video :/ 

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulle käy kumpikin, mutta olen viime aikoina alkanut seuraamaan tubettajia. Lähinnä amerikkalaisia pluskokoisia. Vaatteiden istuvuus näkyy mielestäni paremmin videolla.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tilasin itse Mangon Huoleta-mallistosta ja eivät sopineet. Koin melko epäreiluna, että me plussakokolaiset joudumme maksamaan postikulut palautuksesta kun normikokoiset voivat palauttaa vaatteet kuluitta Mangon liikkeisiin. Tämän takia en jatkossa aio shoppailla Violetaa ennen kun muuttavat palautukset reiluiksi.

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  *Violeta-mallistosta

 • PiP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti still-kuvina! En millään viitsi odottaa videoiden latautumista, kuvat ja teksti toimii paremmin. Please, älä vaihda videoihin.

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sun kuvat on aina niin hyviä, että mieluummin stillinä! On totta, että vaatteiden istuvuuden hahmottaa paremmin kun malli liikkuu, mutta muuten mukavampi katsella kuvia kuin videoita, esim. bussissa jne. Voihan sitä videoitakin välillä olla, mut mielestäni blogin suola on nimenomaan kuva+teksti. 

 • koiris
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Still-kuvien ystävä minäkin – vaikka videosi olikin kivan rauhallinen ja hyväfiiliksinen.

 • Heta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kerrankin hyvän näköisiä nahkatakkeja myös isokokoisille! En saanut videota pyörimään Iphone 6:lla ja tässä työkoneessa ei ole ääntä; minkä kokoisen takin ostit/palautit? Still-kuvista tykkään minäkin, edellä maintuista syistä johtuen 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Toi oli koko XL ja mahtui mulla jopa kiinni. Niukkojen rotsien ystävänä olisi ollut kiva päästä kokeilemaan myös yhtä kokoa pienempää.

 • Sugared
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itsekin tilailen silloin tällöin Violetaa ja aina saa olla jännäämässä, että mitenhän tilaus istuu, pitääkö palauttaa ja paljon maksaa. Olen kyllä löytänyt mallistosta vuosien varrella ihan huippu juttuja, joten riski on usein kannattanutkin. Jotain Violeta by Mango- vaatteita saa muuten Booztin kautta ja sinnehän voi ilmaiseksi palauttaa. Tuntuu vaan, että ne kaikkein kivoimmat tuotteet eivät taas sinne tietänsä löydä, mutta suositan silti tsekkaamaan! 😉

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Still.

 • Minn
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Valokuvat ehdottomasti.

 • emiliamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Still-kuvat ja tekstit. Mä oon lopettanut monen blogin seuraamisen kun ovat menneet videohommiksi, lukeminen on kivempaa ja sitä voi tehdä ilman kuulokkeita iltaisinkin, jolloin pääasiassa blogeja ehdin katsella. Naurattaa myös joissakin blogeissa olevat ”anteeksipyynnöt” siitä että juttu on pitkä, siis tekstiä on paljon, aivan kuin lukeminen olisi ihan kauhea vaiva. (toki joillekin lukihäiriöisille pitkät tekstit on uuvuttavia) mutta tässä taidetaan nyt mennä kokoajan siihen että kaiken pitäisi olla helppoa ja valmiiksi pureskeltua ja mikään ei saisi aiheuttaa aivoissa ponnistelua. 🙂

Post A Comment